Evett gittim alttan muayene bir zararı olmayacağını söyledi alttan muayene ile keseyi gördü ve 3 hafta sonra kalp atışı dinlemek için tekrar çağırdı siz gittiniz mi peki
Aaa öyle mi ben sordum aslında doktoruma bişeymolmaz dedi ama keseyi görebilmek için baktı 1 kez ablanızın düşük nedeni sadece alttan muayene olması mıydı ya da kaç kez oldu alttan
Aaa öyle mi ben sordum aslında doktoruma bişeymolmaz dedi ama keseyi görebilmek için baktı 1 kez ablanızın düşük nedeni sadece alttan muayene olması mıydı ya da kaç kez oldu alttan
Bir defa oldu ertesi gün kanaması oldu keseyi görmek için yapmişlardi
Bende geçen hafta gittim doktora haftaya gel keseye bakalım dedi hiç böyle birşey önermedi bana önerseydi de kabul etmezdim yarın gidicem bakalım ne dicek
Bir defa oldu ertesi gün kanaması oldu keseyi görmek için yapmişlardi
Bende geçen hafta gittim doktora haftaya gel keseye bakalım dedi hiç böyle birşey önermedi bana önerseydi de kabul etmezdim yarın gidicem bakalım ne dicek
Evet 4+5 olarak gözüküyor ultrasonde kese var ama bebek oluşumu yok dedii haftaya cuma tekrar çağırdı adet tarihimin yanlış olduğunu söyledi ama değil çok iyi biliyorum 17 Eylül olduğunu ama doktora göre 28 Eylül dedii bebek oluştuktan sonra daha net tarih belli olur dedii
Benimde 5+5 doktor alttan bakmak istedi baktırmadım düşük olasılığı yüksek oluyor kişiye göre değişir ama her ihtimali düşünmemiz gerek değerin 1500 üstü olduğunda karından kalp atışlarını duyarsın canım