Kalp atışı ne zaman duyulur

sukrannn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
14
2
27
Kızlar betam 2225 çıktı son adetimin ilk günü 18 eylüldü. Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum . Vajinal kalp atışı duyabilir miyim 5 hafta 5 gün olmuş olacak deneyiminiz var mı böyle bir durum yaşayan

Ben bu haftalarda görmüştüm doktor dinletmedi küçük diye ama oluyor kalp atışı minik minik

Vajinalde duyulabilir ama tavsiye etmem, hemde erken haftalarda kalp atisi dinlemek bebegin kalbine zarar verebiliyormus bir kaç hafta daha sabredin bence

5+4 te keseyi gördüm
10 gün sonra kalp atışı için tekrar çağırdı duyduk.
Ama cihazı iyi olanlar gebelik de geç değilse duyuyor 5-6 larda. Bazısı da 8 i buluyor duyması. Döllenmeye bağlı.

6+0 da gittim, doktor muhtemelen kalp bugün oluşmuş daha nokta kadar dedi. Kalp atışı karından çok net olmayacak şekilde ritmik bir şekilde duyuldu ama vajinal baksa daha net duyulurmuş. Pazartesi sizin de 6+0 olacak bence biraz daha bekleyip gitseniz daha iyi, daha garanti olur.

Çok sabırsızlanıyorum daha hiç doktora gitmedim hem keseyi hemde kalp atışını duyar mıyım bunu merak ediyorum

Çok sabırsızlanıyorum daha hiç doktora gitmedim hem keseyi hemde kalp atışını duyar mıyım bunu merak ediyorum
Vajinal olarak kese 5 haftalıkken görünüyor, kalp atışı değişiklik gösteriyor, pazartesi keseyi görürsünüz ama kalp atışını duyamazsanız, hemen üzülmeyin. 1 hafta sonra kontrole tekrar giderseniz duyulur muhtemelen.

Bende aynı durumdayım cuma günü kan verdim 2023 çıktı betam ama alttan muayene yaptırmayın doktorum cuma günü tekrar gelmemi keseyi görürüz dedii acele etme sakın benimde 17 Eylül son adet tarihim aynıyız muhtemelen gittiniz mi pekii merak ettim bende

Kızlar bir sorum olacaktı 5+1 kan değerim 98 çıktı normal mi lütfen yardımcı olun herkesin hep yüksek çıkmış

Evett gittim alttan muayene bir zararı olmayacağını söyledi alttan muayene ile keseyi gördü ve 3 hafta sonra kalp atışı dinlemek için tekrar çağırdı siz gittiniz mi peki

bende 25 ekimde hamile olduğumu öğrendim 215 beta ile 28 inde 1063 e çıkmıştı. 4 kasımda gel keseye bakalım dediler. çok heyecanlıyım ve endişeliyim inşallah her şey yolunda giderrr minik civcivi şimdiden çok merak ediyorumm :) :)

Merhaba neden alttan muayene yaptırmayın dediniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…