KALP ATIŞI KAÇINCI HAFTADA DUYDUNUZ ?

mismis16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
105
359
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ilk doktor kontrolüm var. bebeğim 5+3 olucak perşembe günü kalp atışı duyabilirmiyim acaba yoksa sadece kesemi görürüm randevumu biraz ertelesem mi tekrar tekrar gidip gelmemek adına ?

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ilk doktor kontrolüm var. bebeğim 5+3 olucak perşembe günü kalp atışı duyabilirmiyim acaba yoksa sadece kesemi görürüm randevumu biraz ertelesem mi tekrar tekrar gidip gelmemek adına ?
Merhaba bebeğin kalp atışını 6. Haftadan sonra duyabilirsin bence gitmelisin ilk kontrolün keseyi görmen bile yeterli doktor sana gerekli olan şeyleri söyler Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Hamile olduğunu nasıl anladın ne gibi belirtilerin vardi? Günün gecmismiydi

Hamile olduğunu nasıl anladın ne gibi belirtilerin vardi? Günün gecmismiydi
hamile olduğumu sürekli uyuma isteğim nedeni ile dahiliyeye gittiğimde öğrendim adetime 1 hafta kala beta hcg 5.85 çıktı 2 gün sonrası 48 tekrar 1 gün gecikincede 300 çıktı. bel ağrım ve göğüs şişkinliği hassasiyeti çok oldu.

hamile olduğumu sürekli uyuma isteğim nedeni ile dahiliyeye gittiğimde öğrendim adetime 1 hafta kala beta hcg 5.85 çıktı 2 gün sonrası 48 tekrar 1 gün gecikincede 300 çıktı. bel ağrım ve göğüs şişkinliği hassasiyeti çok oldu.
Bende de bel ağrısı ve göğüs şişkinliği var günüm de gecikiyor inşallah bende hamileyimdir Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğin mi

Bende de bel ağrısı ve göğüs şişkinliği var günüm de gecikiyor inşallah bende hamileyimdir Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk bebeğin mi
evet ilk bebeğim olucak kısmetse içimde korku var dış gebelik vs olmasından çok korkuyorum sende yaptır testini varsa zaten çıkacaktır varmı yokmu diye düşünmezsin en azından

Doktorunuz kalp atışına göre tahmini şu gün gel demedi mi zaten

Buna sadece siz karar verin, randevuya gidip gitmemeye . Ancak kalp atışını 6. haftadan itibaren, en net 8. haftada duyarsınız. Bu gidişinizde hamileliğiniz nasıl ilerliyor ve kese gelişim bilgileri alacaksınız, bu da çok önemli. Benim annem her hafta gidermiş. Şimdi embriyonik hücre ve embryo gelişimleri uzmanı uluslararası bilim insanı oldum, sizlere ben destek olmak istiyorum uzaktan da olsa.

X