Kalp atışı durmuş geri düzelen var mı

Ben de miyomum olduğunu maalesef gebe kaldığımda öğrendim. 8,5 cmle başladık, şimdi 14. haftadayım, 9 cm oldu. Sizin de mi büyüyerek ilerledi acaba? Bir de normal mi doğurdunuz mu, sezeryan mı? Süreç nasıl ilerledi?

Kaç yaşındasınız? Yazdıklarınızdan sanki kendinize çok baskı uyguluyorsunuz gibi hissettim. Çabuk olması için kürtaj tercih etmeniz doktorunuz ile ilgili de güven vermedi bana. Yani beklemek istememek, düşük yaşamak istememek için kürtaj olunur ama bir an evvel tekrar hamile kalmak için müdahale yaptırmanız bana hiç makul gelmedi.
36 ve 37 yaşımda iki bebeğimi kaybettim. İkisi de kromozomal yapı nedeniyle. Her genetik sorun tüp bebek gerektirmiyor. Doktor böyle düşük yaptığında üzülüyorsun tüp bebekte de tutmama ihtimali var o zaman da tutmadığında üzüleceksin demişti. Sonra 38de sağlıklı bir bebeğim oldu. En az bir tam regli beklememi söyledi doktor.

Ayni sekilde ben de gebelikle birlikte myomu ogrendim. 5 cm ve 3 cm olarak cok yakin 2 myom var diyen doktorlar oldu. Lakin 8 cmlik tek myom oldugu dogum esnasinda goruldu. Yasimdan dolayi ve rahim agzi acilmasi sorunlarindan dolayi zorunlu sezaryen oldum. Doktoru
myomun buyuklugunden dolayi (en son dogumdan 1 hafta once 15 cm olarak olcmustu) sadece yavrumu aldilar. 20. Haftadan itibaren banyo haricinde ayaga kalkmama izin vermedi. Bir de 1 gr almama izin vermedi. 36. Haftaya geldigimizde artik miyadi doldurduk, karbonhidrat ye ve 3 kg al dedi. Her hafta 1 kg kadar alarak toplamda 3-3,5 kg ile 39+2’de yavrumu kucakladim.
Aklima gelmisken gunde 5 lt su icirdi.
Tum surecte gebelik takibimi Prof. perinatolog yapti.

Benim miyoma dair hiçbir belirtim yok henüz çok şükür. Kanama, ağrı vs yaşamadım hiç. Sadece kontrole gidince ultrasonda çıkıyor. Umuyorum ben de sağlıkla kucağıma alabilirim.

Doktor konusunda ben de araştırdım istanbul Anadolu’nun alanında en iyisi dediler isim vermiycem, ama gerçekten sadece para için yapıyor bu işi ve randevuları çok dolu, değiştireceğim ama başka tavsiyeye ihtiyacım var, yaş 43,5 canım, kan değerlerim fena değil, her ay yumurtlama oluyor, ama dediğim gibi ilk evlilik ilk gebelik.. yapayalnız kaldım buralarda doktorlar zaman kaybı, taşrada herşey daha kolay ilerliyor ama İstanbul’da tıkanıyor kimse kimseyi tanımıyor doktor tecrübelerini tavsiyelerini İstanbul’da takip etmek beni geriyor

bende yakın zamanda kalp durması nedeni ile kürtaj olmak zorunda kaldım mesajınız umut oldu banada

Herhangi bir sorununuz yoksa hic korunmayin nasip belki hemen hamile kalirsiniz.. cogu kadinlar kurtajdan hemen sonra hamile kalabiliyor, bunlardan biride benim. Kaybimdan sonra hemen hamile kalmistim ve sukur saglikla aldim kucagima

bende yakın zamanda kalp durması nedeni ile kürtaj olmak zorunda kaldım mesajınız umut oldu banada
Çevremde o kadar çok kadın var ki , ilk gebeliği düşükle sonuçlanıp yeniden sağlıkla hamile kalan, içinizi ferah tutun. İnşallah yakında güzel haberi alırsınız

Aldırmakla kendiliğinden düşmesini beklemedim hata mı ettim diye çok kızıyorum kendime ama vakumla alındı zararı olmaz dedi doktor ve 4 bin tl gitti, ne diyeyim Allah çaresiz ve evlatsız bırakmasın kimseyi

benim bebeğiminde 7. haftada kalbi durmuş ve ben 10 haftalıkken öğrendim bunu direk kürtaj dediler hiç kanamam yoktu yani ne kadar beklesemde kendisi düşmezdi bence hemde onun düştüğünü görerek psikolojik olarak kendimi yorardım en doğru kararı verdiğinizi düşünüyorum

Bazı anneler bekliyor , bazısı kürtaj oluyor . Ben de beklemedim kürtaj oldum, herkesin kendi tercihi. Onu tuvalette düşmüş falan görmek de bir travma bence

Bazı anneler bekliyor , bazısı kürtaj oluyor . Ben de beklemedim kürtaj oldum, herkesin kendi tercihi. Onu tuvalette düşmüş falan görmek de bir travma bence
kesinlikle katılıyorum bu fikir benim tüylerimi ürpertiyor. Allah korudu böyle kötü bir tecrübem olsaydı uzun bir süre çocuk düşünemezdim. En azından kürtajda hiç bir şey görmüyoruz atlatması daha kolay

Herhangi bir sorununuz yoksa hic korunmayin nasip belki hemen hamile kalirsiniz.. cogu kadinlar kurtajdan hemen sonra hamile kalabiliyor, bunlardan biride benim. Kaybimdan sonra hemen hamile kalmistim ve sukur saglikla aldim kucagima
İnşallah Ta tşk ederim
bu da içimi rahatlattı, tuvaletten almak parçayı saklamak daha kötüydü aynen kürtaj vakum dediler zarar vermez dediler inşallah kısa sürede yoluna girer herşey

kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalmanız bir sorun yaratmadı mı acaba bide benim mesela kürtajın üstünden 14 gün geçti bugün hala daha ara ara lekelenmelerim oluyor sizde de böyle bir sorun var mıydı?

kürtajdan sonra adet görmeden hamile kalmanız bir sorun yaratmadı mı acaba bide benim mesela kürtajın üstünden 14 gün geçti bugün hala daha ara ara lekelenmelerim oluyor sizde de böyle bir sorun var mıydı?
Cok sukur bende bir sorun yaratmadi, kanamamda 2-3 gune bitmisti

Kızlar bebekte genetik problem çıkmadı benden test isteyecekler ne gibi sorun olabilir ki benden kaynaklı, bebeğin kalp atışı neye bağlı olarak durabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…