- 22 Ekim 2022
- 27
- 5
- 16
- Konu Sahibi HuzurumKalmadi
-
Cok üzüldüm ama olmaz sanırım ama sen için rahat etsin istiyorsan kuretaj girerken tekrar bakilmasıni rica et doktoruna büyük ihtimal bakarlar tekrar7+2 günlük gebeyim, 6.haftaya girdiğimde kalp atışı duyduk, bir sonraki kontrole gittiğimizde duyulmadı küretaj yapılması gerekiyor dedi, başka doktora gittim bir hafta daha bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj olursun dedi, bir an önce yeni gebelik için uğraşmam gerekiyor kürtaj yapacak doktor genetik sorun var mı parçayı incelemek için almamız gerek dedi, kalp atışı sonradan geri duyulduğu oldu mu yazarsanız ona göre karar vericem
Bir an önce yeni gebelik için uğraşmak neden? Önce bir sağlığınızı kurtarın, bir sorun varsa kaynağını tespit edin sonra yenisinin peşine düşersiniz doktorunuzun yorumuna göre.7+2 günlük gebeyim, 6.haftaya girdiğimde kalp atışı duyduk, bir sonraki kontrole gittiğimizde duyulmadı küretaj yapılması gerekiyor dedi, başka doktora gittim bir hafta daha bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj olursun dedi, bir an önce yeni gebelik için uğraşmam gerekiyor kürtaj yapacak doktor genetik sorun var mı parçayı incelemek için almamız gerek dedi, kalp atışı sonradan geri duyulduğu oldu mu yazarsanız ona göre karar vericem
Bir an önce yeni gebelik için uğraşmak neden? Önce bir sağlığınızı kurtarın, bir sorun varsa kaynağını tespit edin sonra yenisinin peşine düşersiniz doktorunuzun yorumuna göre.
Sorunuza cevap duran kalp yeniden atsaydı mezarlıklarda ölüler olmazdı şu an dimi? Geçmiş olsun inşallah bir daha başka doktor bebeği bir hafta geriden söyledi o açıdan emin olamadım
Teşekkür ederim, inşallahCok üzüldüm ama olmaz sanırım ama sen için rahat etsin istiyorsan kuretaj girerken tekrar bakilmasıni rica et doktoruna büyük ihtimal bakarlar tekrar
Acaba aynı gün iki ayrı muayenede kalp atışı duyulmamasının altında başka sebep olabilir mi, benim yorgun oluşum, kullandığım ilaçlar ve ters rahim etken olabilir mi,Geçmiş olsun çok üzüldüm içiniz rahat edecekse diğer doktorun dediği gibi bekleyin dicem ama şimdi tehlikeli olur mu riskli mi bilemem.. bir kez daha kontrol etti
7+2 günlük gebeyim, 6.haftaya girdiğimde kalp atışı duyduk, bir sonraki kontrole gittiğimizde duyulmadı küretaj yapılması gerekiyor dedi, başka doktora gittim bir hafta daha bekle kendiliğinden düşmezse kürtaj olursun dedi, bir an önce yeni gebelik için uğraşmam gerekiyor kürtaj yapacak doktor genetik sorun var mı parçayı incelemek için almamız gerek dedi, kalp atışı sonradan geri duyulduğu oldu mu yazarsanız ona göre karar vericem
Öncelikle geçmiş olsun. Yeni gebeliğe hazırlanmak için kürtaj olmak ne demek? Kurtajdan sonra hemen normale dönemiyorsunuz, lohusa sayiliyorsunuz. Kanama, lekelenme olabilir. Ayrıca bana doktor en az 3 ay korunacaksiniz dedi. Siz ise süreci uzatmamak için kürtaj oldum diyorsunuz, kürtaj olmasaniz da zaten vücut onu atacak, düşük yapacaktınız. Yeni gebelikten önce bırakın önce vücudunuz toparlansin, sağlıklı beslenin. Psikolojik olarak bu durumu atlatmak da zaman alıyor. Ben aylar geçti ancak yaşadıklarımı sindirebildim.Maalesef kalp atışı başka doktora da gitmemizde rağmen duyulmadı ve süreç uzamasın yeni gebeliğe hazırlanayım diye kürtaj oldum, yeniden hamile kalmak için aynı sorun olmaması için nelere dikkat etmem gerek kızlar, yaş problemim var, normal gebelik şansım var kı tüp bebek mi yaptırsam İstanbul’da var mı çok iyi uygun doktor
Öncelikle geçmiş olsun. Yeni gebeliğe hazırlanmak için kürtaj olmak ne demek? Kurtajdan sonra hemen normale dönemiyorsunuz, lohusa sayiliyorsunuz. Kanama, lekelenme olabilir. Ayrıca bana doktor en az 3 ay korunacaksiniz dedi. Siz ise süreci uzatmamak için kürtaj oldum diyorsunuz, kürtaj olmasaniz da zaten vücut onu atacak, düşük yapacaktınız. Yeni gebelikten önce bırakın önce vücudunuz toparlansin, sağlıklı beslenin. Psikolojik olarak bu durumu atlatmak da zaman alıyor. Ben aylar geçti ancak yaşadıklarımı sindirebildim.
Yaş sorunun var ilk gebeliğim, doktor bir daha aynı sorun olmasın genetik incelemeye gönderip öyle yolumuza bakalım dedi, eğer genetikte sorun yoksa yeniden normal gebe kalmayı denersin ama genetik sorun varsa zaman kaybetmeden tüp bebek denersin dedi, kendiliğinden düşmesini beklemek uzun sürebilir ve nerde düşeceği belli olmaz ve parçayı kendim incelemeye yollayamazdum, vakumla alındı zaten lekelenme bitti 1 haftada, nasip inşallah aynı sorunlar bir daha olmaz ve herkes çocuk sahibi olur amin
Herşey normal tahlillerim kontrollü ama nasipten ötesi olmuyor, ilk gebeliğimGebelik ihtimalini artıracak gıdaları araştırın, kan tahlili yaptırarak degerlerinizi ogrenin derim.
Ay çok teşekkür ederimKaybiniz icin uzgunum. İlk gebeligim benzer sekilde sonuclandi. 4 defa regl sonrasi dogal yollarla hamile kaldigimda 38 yasimdaydim. 15 cm myomla doguma girdim.
Sunu diyebilirim ki; kurtaj sonrasi kisa sure icinde hamile kalmayan tanidigim olmadi. Dilerim sizin de dilediginiz zamanda, gonlunuze gore bir gebelik olur ve yavrunuzu saglikla kucaginiza alirsiniz. Moralinizi yuksek tutun.
Allah gonlunuze gore versin.
umut oldunuz bin teşekkürBenim de Ilk gebeligim kalp atışının durması nedeniyle kürtajla sonuçlandı. Hemen arkasından kan pıhtılaşması ve genetik testlerimizi yaptırdık. Doktorlar ileri yaş olduğu için bir ay dikkat etseniz yeter dediler. Mart sonu yeniden hamile kaldım. Bir arkadaşım da aynı şekilde hamile kaldı yine. Siz de içinizi ferah tutun. Bol yeşil sebzeler yapraklılar yeyin, yürüyüş yapın. Zamanla geçecek . İnşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalır bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Aldırdık hayatım ikinci haftadayım yumurtlama olmasını bekliyorum inşallah zaten geç evlendim çocuk sahibi olmayı çok istiyorum inşallah güzel enerji ve duanızla olur bin yaşayınÖncelikle geçmiş olsun daha önce üç kez yaşadığım için neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Lütfen kendinizi fazla üzmeyin bir hafta daha bekleyin başka doktora görünün yine aynı sonuçla karşılaşırsanız kürtajınızı olun sonra yolunuza devam edin. Umarım en kısa sürede tekrar hamile kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?