• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı durması

Sldangl

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
201
102
23
27
Şuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı

Şuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur. Maalesef 2 kez yaşadım kalp durmasını 8+3 de gittim kalp atışı iyi süperdi ertesi gün durmuş.

geçmiş olsun inşallah öyle birşey yaşamazsınız 8+4 te benimde bebeğimin kalbi durdu kaybettim

ne yazık ki 5 gün önce bende aynı şeyi yaşadım .Herşey yolundayken kontrol için gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim.Ertesi günde kürtaj ile alındı .Hala kendimi toplayamadım 8+5 haftalıktı

Keşke böyle şeyler olmasa ❤
keşkeee çok üzüldümm kahroldum kendime gelemedim çok istenilen bir bebekti çünkü bana tüm doktorlar senin normal yolla hamileliğin olmaz eşinde olan sperm sorunundan dolayı tüp bebek demişti bende tüp bebek tedavisindeyken normal yolla kalmstm ama devamı gelmedi malesef kan pıhtılasmasına baktırdım bi genim homozigot çıktı sanırım pıhtı sorunu var doktor ondan durmamıstır kalbi desede ben ona bağlıyorumm şimdi bu ay Allah nasip kısmet ederse transfer olucam pıhtılasma iğnesi kullanıcam insallah tekrardan hamile kalıp sağlıkla kucagıma almayı nasip eder Rabbim🤲 Her şerde bir hayır vardır ona sıgının dua edin🤲

Aynı şeyleri yasadim maalesef kaybettim. Kötü düsünmeyin sonuç belli olana kadar. Allah büyük. Verende alanda odur. Güçlü olun hala karninizda bi can tasiyosunuz. Insallah güzel haberler verirsiniz.

Inşallah öyle bir durum olmaz. Ben size şöyle birşey söylim benim ilk gittiğim doktor hemen görüyordu kalp atışını ve aleti kalp hizasında tutuyordu dinletmek için,bir başka doktor ben göremiyorum kalp atışını vajinadan muayne etmem gerekiyor diyerek oradan bakıp kalp atışını görmüştü, yani beceriye ve ultrason aletinin iyi oluşuna bagliyorum ben , o yüzden hemen içinizi karartmayin Allah büyüktür

Inşallah öyle bir durum olmaz. Ben size şöyle birşey söylim benim ilk gittiğim doktor hemen görüyordu kalp atışını ve aleti kalp hizasında tutuyordu dinletmek için,bir başka doktor ben göremiyorum kalp atışını vajinadan muayne etmem gerekiyor diyerek oradan bakıp kalp atışını görmüştü, yani beceriye ve ultrason aletinin iyi oluşuna bagliyorum ben , o yüzden hemen içinizi karartmayin Allah büyüktür
Dün vajinadan da gözükmedi malesef ❤️

Back