Şuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalp atışı durması
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #kalpatışı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur. Maalesef 2 kez yaşadım kalp durmasını 8+3 de gittim kalp atışı iyi süperdi ertesi gün durmuş.Şuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı
Büyük ihtimal böyle bir sorun yaşayacağım. Kimseye yaşatmasın.Geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur. Maalesef 2 kez yaşadım kalp durmasını 8+3 de gittim kalp atışı iyi süperdi ertesi gün durmuş.
- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.843
- 333
geçmiş olsun inşallah öyle birşey yaşamazsınız 8+4 te benimde bebeğimin kalbi durdu kaybettimŞuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı
Keşke böyle şeyler olmasageçmiş olsun inşallah öyle birşey yaşamazsınız 8+4 te benimde bebeğimin kalbi durdu kaybettim
- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.843
- 333
keşkeee çok üzüldümm kahroldum kendime gelemedim çok istenilen bir bebekti çünkü bana tüm doktorlar senin normal yolla hamileliğin olmaz eşinde olan sperm sorunundan dolayı tüp bebek demişti bende tüp bebek tedavisindeyken normal yolla kalmstm ama devamı gelmedi malesef kan pıhtılasmasına baktırdım bi genim homozigot çıktı sanırım pıhtı sorunu var doktor ondan durmamıstır kalbi desede ben ona bağlıyorumm şimdi bu ay Allah nasip kısmet ederse transfer olucam pıhtılasma iğnesi kullanıcam insallah tekrardan hamile kalıp sağlıkla kucagıma almayı nasip eder Rabbim Her şerde bir hayır vardır ona sıgının dua edinKeşke böyle şeyler olmasa ❤
- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Inşallah öyle bir durum olmaz. Ben size şöyle birşey söylim benim ilk gittiğim doktor hemen görüyordu kalp atışını ve aleti kalp hizasında tutuyordu dinletmek için,bir başka doktor ben göremiyorum kalp atışını vajinadan muayne etmem gerekiyor diyerek oradan bakıp kalp atışını görmüştü, yani beceriye ve ultrason aletinin iyi oluşuna bagliyorum ben , o yüzden hemen içinizi karartmayin Allah büyüktürŞuan acı ve korku içerisindeyim 6. Haftadayım dün hafif lekelenme ile hastaneye gittim kalp atışı az da olsa duyuldu iğne vuruldum falan kanamam bitti. Bugün sıkıntılı ve üzücü bir an yaşadım hastaneye gittim kalp atışı göremedi doktor dün görülüp bugün görülmemesi kalp durdu anlamına gelmez %10 ben dünki doktorun gördüğünü görememiş olabilirim dedi ama bence beni güçlü tutmak için dedi yarın tekrar gidicem ben yıkık ve çökük bir durumdayım. Böyle bir durum yaşayan varmı
Dün vajinadan da gözükmedi malesefInşallah öyle bir durum olmaz. Ben size şöyle birşey söylim benim ilk gittiğim doktor hemen görüyordu kalp atışını ve aleti kalp hizasında tutuyordu dinletmek için,bir başka doktor ben göremiyorum kalp atışını vajinadan muayne etmem gerekiyor diyerek oradan bakıp kalp atışını görmüştü, yani beceriye ve ultrason aletinin iyi oluşuna bagliyorum ben , o yüzden hemen içinizi karartmayin Allah büyüktür