Kalorifer petekleri üzeri için fikir istiyorum hanımlar

after_before

OlduğuKADAR olmadığıKADER
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
6.339
4.851
373
Merhaba.. Kalorifer peteklerinin üzerine mermerden başka ne konulabilir? Evinde kullanan, bir yerde görüp paylaşmak isteyen olursa fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum

Merhaba.. Kalorifer peteklerinin üzerine mermerden başka ne konulabilir? Evinde kullanan, bir yerde görüp paylaşmak isteyen olursa fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Mrh. Kalın yani yemek masalarında kullanılan camlardan ölçüyle sipariş verebilirsiniz. Soft ve küçük küçük desenli ya da düz soft kenarlarına iki santim veya üzerinde bir derinliğe çerçeve şeklinde desen çalışılabilir.

Mrh. Kalın yani yemek masalarında kullanılan camlardan ölçüyle sipariş verebilirsiniz. Soft ve küçük küçük desenli ya da düz soft kenarlarına iki santim veya üzerinde bir derinliğe çerçeve şeklinde desen çalışılabilir.

Teşk. öneriniz için. Güzel olabilir gerçekten. Başka fikirleride bekliyorummmm :)

Bana da mantıklı geldi. Masa üzerine konulanlar cam değilde (cam kırılabilir diye düşünüyorum) cama benzer plastik oluyor sanırım. Oda kırılmaz ve hafif olur. Koku yaparmı diye düşündüm ama sıcakla temas edince.

Son düzenleme:
Teşk. öneriniz için. Güzel olabilir gerçekten. Başka fikirleride bekliyorummmm :)

Rica ederim. Yardımcı olabilmiş ve fikir verebilmişsem ne mutlu bana. Böyle bir şeyi kimsede görmedim. Bu benim kendimde yapmak istediğim bir şey. Ancak benim evimdeki petekler ince yapılı olduğu için mümkün değill, Fakat gözümde canlandırıyorum da hakikaten muhteşem ve çok şık olacağından eminim. Kesinlikle gören herkes yaptırmak istiyecek ve belki de siz yeni bir akımın öncüsü de olacaksınız gibime geliyor büyük ihtimalle. Bu arada farklı fikirler de geliştirirseniz eğer lütfen kullanılacak malzeme ne kadar dayanıklı gibi görünse de kısa bir süre sonra ısıdan dolayı büyük bir deformasyona uğrayacağı için bunu mutlaka gözönünde bulundurmayı unutmayın diyor en kısa sürede zevkinize hitap edecek bir karar vermenizi diliyorum. İyi akşamlar.:3:

Sorun şu.. Kalorifer peteklerinin üzerine (radyatör) duvarı is yapmasın diye mermer koyuyorlar. Oda hem kaba duruyor hemde ağır bir malzeme. O yüzden daha hafif ve estetik olabilecek birşeyler arıyorum..

Isınma açısından hiçbirşey koymamanı tavsiye ederim arkadaşım çünkü ne koyarsan koy ısının ortama yayılmasını kısmen engeller ama illa yaptıracağım dersen kenarları ahşap ortası hasır şeklinde dolap yapıp petekleri kapatıyorlar çok şık duruyor onu tavsiye edebilirim

peteklerın usytunu ben strec fılmle kapladım hem toz olmasın hemde normal gozuksun dıye o sekılde kullanıyorum yazları

Back
X