- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.437
- 248
Merhaba kızlar. Öncelikle yaza az kaldığını hatırlatarak konuma giriş yapıyorum Ben 58.5 kiloyum, bu kiloya iki sene önce 64 kilodan düşmüştüm. İki senedir halimden memnunum ama boyun 1.60 civarı olduğu için bu kilo da artık gözüme fazla gözükmeye başladı. Göbeğim var ve üst bacaklarım kalın. Bu durum, istediğimi giyememek rahatsız ediyor beni. Yazın ben de hayatımda ilk defa rahat rahat kısa şortlar, bikini vs giymek istiyorum. Bunu isteyen insanlar çok rahat başarıyor fakat motivasyonum eksik benim. Kalori hesabı yapılan birçok site var, burdan günlük aldığımız kaloriye bakarak bir ayda ne kadar kilo vereceğimizi, o güne kadar kaç kilo verdiğimizi görebiliyoruz. Ve uzmanlar günde yarım saat egzersizin (yürüyüş gibi basit bir şeyin bile) kilo vermede büyük etkisi olduğunu söylüyor. Ben de kalori hesabı ve günde yarım saat egzersiz olayına yarın başlayacağım ve her gün buraya yazacağım. Bana katılmak isteyen olur mu? Aslında yaklaşık bir ay öncesine kadar ben de bir topici takip ediyordum fakat pek sık yazılmadığı için devam edemedim ve ben de kendi topicimi açmaya karar verdim Her gün yazabilecek arkadaşlar olursa daha iyi motive oluruz ve yaza kadar taş gibi oluruz beraber Haftada bir de kilo bildirimi yapıp birbirimizi takip etmiş oluruz.