Kalma mevzusu.

asıl mesaj atarsanız işler daha da sarpa sarar
yüzyüze baktığınızda da hiçbişey olmaz merak etmeyin
eşiniz halledecektir.
bu arada görümce mi kayın mı anlayamadım

Belki size çok destek olacak. Bu kadar büyütmeye gerek yok ki. Eskiden insanlar birlikte yaşardı. Mecburi bir durum olduğu için kalıyor.
ama bunun sonrasında işe girmesi vs var o zaman nerede kalacak ben her şeye tamam diyen kabullenen biri olarak görünmek istemiyorum zaten burada onun çevresinin kalabalık olmasından rahat edemiyorum sınır çizmem gerektiğini fark ettim. Hani zaten gelin her şeyi kabul ediyor diyecekler evet iyilik güzeldir ama ben ünide bile evden gelip gittim eşimle yaşamaya bile yeni adapte olurken bu durumla karşılaşmak canımı sıkıyor. Kavgalarimiz başbaşa kalmaya ihtiyacımız vardı adapte olma konusunda sıkıntılar çekiyorum yeni iş yeni düzen yeni küçük bi ilçe. Saygımı sevgimi eksik etmiyorum ama bu şekilde 6 aylik evli birine gelinmesi moralimi bozuyor. Gelsin 15 gün 1 ay kalsın ama 4 ay nasıl geçer düşünemiyorum. O kadar pişmanım ki düşünelim diyemediğim için.

Ya bide anlamıyorum yani evde rahat rahat kadın öpüşerek koklasacak belki o gün başı agriyacak TV açmayacak belki dizi izlemek isteyecek eşiyle Elele belki başbaşa kalmak isteyecek bu beraber yaşama fikrinden evde birinin olmasını hosgorenlerin eşinden sıkıldığını da düşünüyorum ben evet eskiden üst üste yaşıyormuş insanlar bayildiklarindan değil mecburiyetten şimdi hepsi sinir hastası kimse istemiyor artık niye durup dusunmeli yük olmayın kimseye yancı olmayın yıkılmayın kamu spotu 4 ay nedir ya

Eşiniz halledicem demiş işte, bırakın halletsin

İş detayı feciymiş:) Ben sadece staj dönemi için dedim:)

Bırak eşin halletsin. Şimdi mesaj vb atsan ileride herhangi bir redde ilk suçlanacak kişi sen olursun. Bizim oğlumuz böyle değildi gelin yaptı bla bla laf söz bitmeyecek durduk yere canın sıkılacak.
Bundan sonra bu tarz bir teklifle karşılaşırsan ne dersin onu düşün.
Sınırlarını çizersen absürd istekler de gelmez

Kendinizi şimdiden olmayan şeyler için uzmeyin. Şehirde bir ev tutabilirler ilerleyen zamanda. Sizin anneniz gelir, eşinizin annesi gelir hayatın olağan akisi birdenbire değişebilir ne yaşayacağız bilemeyiz. Arada saygısızlık kırgınlık vb yok ise bu gibi durumlar her ailenin kendi dinamiginde değerlendirilmeli diye düşünüyorum.
Size söylelerken olumsuz bir hisse mi kapildiniz belki sizi yakın gördü kendine abisi baba konumunda dediniz beli abisine diyemedi. Öyle bir durum olabilir mi? İletişimleri nasıl? Veya cahilliginden dusunemedi de olabilir. Siz tanıyorsunuz gorumcenizi onun bu teklifi siz de olumsuz hissiyat bırakıyor mu? (Hani başıma sıkıntı açar, bilerek bana sordu beni zor durumda bırakmak için vb.)

Pat diye bazı şeyleri söyleyebilen biri diğer eltimle de sorunlar yaşamışlar mesafeli kadın bana bile. Eşimin ailesine de. Öyle sık görüşmüyor gidip gelmiyor. Hani anlatılana göre de öyle büyük bi mevzu yok aralarında tam açık anlatmadılar da. Önceden orduda yaşıyorlardı yok oraya bi kere bile çağırmamış ama ev taşırken sen gelmiyor musun demiş de bilmem ne. Bunları anlatırken gözleri doluyor. Ben yaşadığımız ilçeye sadece eşim için geldim başka bi bağlantım bile yokken kapana kısılmış gibi hissetmek istemiyorum. Hani mesafede yarar vardır gibi. 21 yaşında cahil evet başka kalacak yer olmamasi da beni düşündürüyor da biraz sınır bilsinler istiyorum. Ben bilerek ev yerleştirirken kimseyi çağırmadım tek başıma hallettim sonradan biz öyle yaptik böyle yaptik demesinler diye.

Yo abisine beni almaya gelir misin götürebilcek misin yurda vs diyebilen biri iletişimleri böyle.

Bu kızın stajı şu an belli olmamıştır muhtemelen.
Sizin evlenmenizi mi beklemişler yıkılmak için?
Sonuç ne olur bilmem ama ola ki ihale sana kalırsa geldiği ilk bir kaç gün dışında hemen iş bölümü yap.
Ben kenarda dururum abla acındırmasına kanma, koca kızmış ne bir kenarı.
Bir gün o yapar yemeği bir gün sen, temizliği de paylaşırsınız.
Madem yıkılacak bari işini kolaylaştırsın.
Canım ben işteyim malum ikimiz de yoğunuz gel ayarlama yapalım ne gün ne pişecek temizlik nasıl olacak vs.
G.tüne zor gelir bi daha da yıkılamaz.
4 ay nedir ya ayıp bişey

Mesaj atmayın. Siz demeyin. Eşiniz desin . Uygun olmaz vs diye.

Anladım. Diğer eltiniz ile iletişimlerini bilemeyiz belki de eltinizle de ilgilidir şu anki durumları belki de değildir. Siz kendinizi nasıl huzurlu hissedecekseniz oyle hareket edin derim ben. Neticede bu sizinle ilgili bir sey. Biz buradan ne dersek diyelim sizin yasadiklarinizi, hissettiklerinizi bilmiyoruz. Size sadece kafanızda kurmayın diye naçizane tavsiye verebilirim. Evet kötü huysuz problemli anneler, gorumceler var. Ancak gerçekten iyi niyetli kv., gorumce de var. İnşallah size iyileri rastlamistir.

Safa yatıp 4 ay oldugunu bilmiyordım diyin.
Yani sorumluluk alamam ben.
Hergün ona da yemek vs.camasarını yıka güzel proje valla.
Koca tarafı yine sasırtmadı.

aman ne takiliyorsun esin soylesin, sen de karsilasinca ay ben abine dedim ama o istemedi dersin

boyle gelen olursa, hele de yasi kucukse ayrintili temizlik yaptir,

erkekse de boya badana tamir vs

Bu konunun sonucunu yazacaksın değil mi B bettinaaa ? Valla merak ettim eşin bana bırak dedi ama çözecek mi seni mi oyalayacak.

Dün memleketime anneciğime geldim o kadar özlemişim ki eşime ben dönmüyorum dedim nefes aldığımı hissettim. Orada boğuluyormuşum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…