Arkadaşlar merhaba diğer konumda da bahsettim fikirlerinize o kadar ihtiyacım var ki uyuyamayacak derecede kafaya taktım. 6 aylık evliyim eşimin doğup büyüdüğü şehire geldim. Ailesiyle kardeşleriyle problemim hiç yoktu güleryüzlü bi insanımdır. Annem evliliğim boyunca da gelse 10 gün kalip gitti. Annem tek yaşıyor eşim bu konuları hiç sıkıntı etmeyecek bi insan ona göre kalıp gelme hiç sorun değil. Kendi ailesinde de abisi olmasina rağmen her şeye eşim koşturur vs. Kardeşinin ikinci dönem boyunca 4 ay sanirim stajı varmış bir gün teklen abla ben sende kalmak istiyorum o sürede kenarda sessizce otururum gib bişey dedi o şokla olur dedim. Haftasonu büyük ihtimalle köylerine gidip gelir ailesi köyde yaşıyor ancak özel araçla gidip geliniyor. Bi abisi daha var bu ilçede eltimi sevmedikleri için benden yüz buldular sanırım,yani onların doğup büyüdüğü ilçe ben geleli daha 6 ay olmuş öğretmenim yeni aileye evlilik hayatına okula adapte olmaya çalişiyorum. Teyzeleri vs de var ve ilçede bi ev daha var içi şu an yaşanılacak gibi değil ama.Eşime söyledim böyle böyle dedi diye rahat edebilcek misin dedi. Sonrasında bende hep surat asma kafaya takma oldu. Eşim bu ailede hep baba gibi görülmüş o yüzden ben sınır çizmek istiyorum. Yani ben geldim diye bu kadar her şeye evet diyen kabullenen biri olursam ilerisini kestiremiyorum. Eşim ben halledicem diyor ama ben bir kere olur deyip sonrasında eşimi araya sokarak reddetmeyi doğru bulamıyorum. O kadar kafaya taktım ki zaten kaygılı bi insandım şimdi nasıl hallolcak diye düşünüp duruyorum. Kime sorduysam yani sana mı güvendiler sınırını çiz dedi . Kendim mesaj atıp staj süresini sorsam sonrasında bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum henüz birbirimize alışamadık evlilik hayatına adapte olmaya çalışıyoruz anlayışla karşılayacağını düşünüyorum istediğin zaman gelip kalabilirsin ama evliliğin daha başları gibi bi mesaj atsam nasıl olur diyorum,çünkü eşim ben halledicem dedi ne şekilde nasıl halledecek bilmiyorum.