Kalkık burun ucunu indirmek istiyorum.

Bence acele etmeyin. 7 ay oldu benim zamanla kalkiklik indi hatta fazla indi bende ben kalkik halini sevmiştim. İlk atel ciktiginda bayilmiştim burnuma hala cok güzel ama burun ucu düşücek zamanla demişti doktorum ve düşünce sanki begenmedim.

Bence acele etmeyin. 7 ay oldu benim zamanla kalkiklik indi hatta fazla indi bende ben kalkik halini sevmiştim. İlk atel ciktiginda bayilmiştim burnuma hala cok güzel ama burun ucu düşücek zamanla demişti doktorum ve düşünce sanki begenmedim.
Merhaba özelden atel çıktıkran sonra ve şu an ki halini atabilir misiniz benim çok kalkık olduğu için düşse bile istediğim seviyeye ineceğini düşünmüyorum ki çevremde herkes çok kalkık diyor

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı henüz 3 hafta oldu ama burnumun ucu çok kalkık herkes biraz inecek diyor tamam biraz inecek ama aşırı kalkık olduğu için muhtemelen inmiş halide tatmin etmeyecektir. Revizyon olarak şimdiden sadece burun ucum için ameliyat olmayı kafama koydum öncelikle revizyonda başarılı olan ve doğal bir şekile sokabilecek önereceğiniz doktorlar var mı? Bir de illa 1 yıl beklememiz mi gerekiyor ameliyat için. Ben ince deriliyim 3 ay sonra sadece burun ucuna müdahale etmezler mi?Ön profilimde de burnumun ucu kaldırıldığı için simam biraz tuhaf geliyor bunu düzeltmek mümkün mü zamanla düzelecek bir şey mi ? Kafama çok takıyorum. Ağrım hiç olmadı ama psikolojik olarak çok ağır travmalara yarattıyor burun ameliyatı. Ağlamaktan mahvoldum.
Geçmiş olsun, ben 2018’ de ameliyat olmuştum, burun da şişlik ve ödem olduğu için burun ucu 1 yıl kadar kalkık duruyor, ödemler indikçe burun ucu da biraz daha düşer ve elastikleşir endişe etmeyin.

Geçmiş olsun, ben 2018’ de ameliyat olmuştum, burun da şişlik ve ödem olduğu için burun ucu 1 yıl kadar kalkık duruyor, ödemler indikçe burun ucu da biraz daha düşer ve elastikleşir endişe etmeyin.
çok teşekkür ederim ama çok fazla kalkık olduğu için istediğim seviyeye inmeyeceğini düşünüyorum :KK43: bu da psikolojimi bozuyor

çok teşekkür ederim ama çok fazla kalkık olduğu için istediğim seviyeye inmeyeceğini düşünüyorum :KK43: bu da psikolojimi bozuyor
Gerçekten içinizi ferah tutun, ameliyatınız daha çok yeni, sonra boşuna kafama takıp üzüldüm diyeceksiniz hatta☺️
Özelden burnunuzun resmini gönderebilir misiniz?

Revizyon için en az 1.5-2 yıl beklemeniz gerekir. Ayrıca daha cok erken 6 aydan sonra inmiş olur simdiden endişe etmek anlamsız.

Bence biraz sabırlı olmalısın günden güne değişiyor burun. Benim daha alçım bile çıkmadı yarın çıkacak ama 1 sene bekleyeceğim tam sonucu o zaman göreceğiz. Evham yapma bence daha zor geçer günler

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı henüz 3 hafta oldu ama burnumun ucu çok kalkık herkes biraz inecek diyor tamam biraz inecek ama aşırı kalkık olduğu için muhtemelen inmiş halide tatmin etmeyecektir. Revizyon olarak şimdiden sadece burun ucum için ameliyat olmayı kafama koydum öncelikle revizyonda başarılı olan ve doğal bir şekile sokabilecek önereceğiniz doktorlar var mı? Bir de illa 1 yıl beklememiz mi gerekiyor ameliyat için. Ben ince deriliyim 3 ay sonra sadece burun ucuna müdahale etmezler mi?Ön profilimde de burnumun ucu kaldırıldığı için simam biraz tuhaf geliyor bunu düzeltmek mümkün mü zamanla düzelecek bir şey mi ? Kafama çok takıyorum. Ağrım hiç olmadı ama psikolojik olarak çok ağır travmalara yarattıyor burun ameliyatı. Ağlamaktan mahvoldum.
Resim atabilir misiniz neredeyse 1 ay olmuş son halini atarsanız sevinirim

🥺 bende bu durumu 10 sene çektim sonra dedimki ya revizyon olayım artık… gel gelelim revizyon oldummmmmm şimdi ne oldu biliyormusun ☹️☹️☹️☹️☹️ önden burun deliklerin o kadar asimetrikki ve o kalkık burnum aynen duruyor ne yazıkki ameliyat olalı benimde 15 gün oldu şişlikler inince düzelir vs vs dediler ama yok düzelmez şişlikler neredeyse geçti düzelen bir şey yok
Bana da fotoğraf atar misiniz ben de revizyon düşünüyorum:KK43:

Bende revizyon oldum 5. Günüm sizce nasıl görüntüsü yorumlarınızı merak ediyorum.biraz kalkık istemiştim bu da çok mu sizce lütfen yorum yapın arkadaşlar

Eklentiler

• 0A1D0097-4D26-4A4C-B51A-B3D13292392D.jpeg
    0A1D0097-4D26-4A4C-B51A-B3D13292392D.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 600
X