- 7 Ocak 2024
- 124
- 58
- 24
Bugün burun ameliyatımın 25. günü doğal burun istedim kalkık olmasını istemediğim halde doktor kaldırmış. Burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor. Tabi kaldırdığı için kısa da duruyor sanki ve buda benim sevmediğim bir görüntü Kalın ciltliyim doktorum 1 yıla kadar biraz ineceğini ve oturacağını söyledi ama sabırsız biri olduğum için kafamda acaba inecek mi inmeyecek mi düşüncesi dolanıp duruyor. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilsem kesinlikle olmazdım
En azından bu konu hakkında birileri beni aydınlatabilir mi ? Doktor burnuma 1-1.5 yıl tanımamı şuan konuşmanın çok erken olduğunu söylüyor. Ah birde benim yaşadığım psikolojiyi bilse...
Estetik olmuş ve bu problemi yaşamış arkadaşlardan deneyimlerini aktarmasını istiyorum teşekkür ederim
En azından bu konu hakkında birileri beni aydınlatabilir mi ? Doktor burnuma 1-1.5 yıl tanımamı şuan konuşmanın çok erken olduğunu söylüyor. Ah birde benim yaşadığım psikolojiyi bilse...
Estetik olmuş ve bu problemi yaşamış arkadaşlardan deneyimlerini aktarmasını istiyorum teşekkür ederim