kalitesiz yumurtalar nasıl iyi hale gelir?

Pes etmemek gerekiyor bunu anladım eminim sizinde zamanı geldiğinde olacaktır.. 4 kez tüp bebek denedik eşimin sperm azlığı hareket ve morfoloji problemi vardı
İnşallah vardır Rabbimin bir bildiği.Ne vitamini ne de sporu bıraktım.Hepsine devam ediorum asla bırakmayacağım.Polen arı sütü 6 aydır aralıksız kullanıyorum.Bir gün sağlıklı bir gebelik yaşarım belki.

Kızlar neden cikolata kisti olan 100 kişiden 98 inde hamile kalinca kalbi duruyo ya cok korkuyrum

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sanırım hamilesiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Tüp bebekle hamile kaldınız yoksa yine doğallı kaldınız.hamileliginiz nasıl ilerliyor umarım sağlıklıdır. Benimde doğal gebelik ve düşüklerin var. Tüp bebek düşünüyorum. Şişli memorialde. Bana tavsiyeleriniz olabilirmi.tekrarlayan dusuklerin bir çözümü varmi.simdiden tesekkurler.Rabbim yardımcınız olsun. Sevgiler.

Teşekkür ederim allah sana da nasip etsin canım.Benim tüp bebekle yumurtalarım kalitesizleşiyor o yüzden kürtaj sonrası hiç tüp bebek yaptırmayı düşünmedim çünkü benim hep doğal yoldan oluyordu ama tüp bebekle hiç embriyom kalmıyordu.hiç transfer aşamasına gelememiştim.Kürtajdan iki ay sonra iki defa ilişkiyle çok şükür tekrar hamile kaldım.Ben de pıhtılaşma problemi vardı bu kez iğne dozunu falan arttırdık farklı bir tedavi uyguladı doktorum çok şükür 3bucuk aylık olduk.ama benim eşimin değerlerinde de yükselme olmuştu sanırım o da etkiledi düşük olmamasını.

Bi de canım sen genetik testler yaptırdın mı kromozom ve pıhtılaşma testi tiroid testi falan.

Bi de canım sen genetik testler yaptırdın mı kromozom ve pıhtılaşma testi tiroid testi falan.
Evet daha önce başka bir merkezde bütün testler yapıldı çok şükür hepsi iyi çıktı.ama tedavim yumurta toplanmadan yarim kaldı.doz ayarlanmamış erken catladi

Evet daha önce başka bir merkezde bütün testler yapıldı çok şükür hepsi iyi çıktı.ama tedavim yumurta toplanmadan yarim kaldı.doz ayarlanmamış erken catladi
Bir kere doğal olduysa yine olur.Prowomen ve omepaq10 takviyeleri öneririm bi de arı sütü.Çok faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…