Kalitesiz yumurta piezzo

Esra2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2017
1.082
1.876
133
32
Merhaba kızlar bugün opu işlemin oldu 6 tane dolgun yumurta toplandı piezzo uyguladık piezzo yaptırıp faydasını gören varmı

Benim de 3. Tüp bebek denemem olacak. İlk iki tanesinde döllenme olmadı. 3 denememizde piezzo uygulaması yapılacak. Daha önce tüp bebek denemeleriniz oldu mu ? Piezzoyu son denemede mi denediniz yoksa ilk denemeniz miydi

Benim de 3. Tüp bebek denemem olacak. İlk iki tanesinde döllenme olmadı. 3 denememizde piezzo uygulaması yapılacak. Daha önce tüp bebek denemeleriniz oldu mu ? Piezzoyu son denemede mi denediniz yoksa ilk denemeniz miydi
4.deneme benimki 16 yumurta toplanıyor ama hiç 3.gğne bile gelemiyordu 1 tane oda orta kalite oluyordu bu sefer 6 yumurtam oldu 4 tanesi döllendi 3 tanesi iyi kalitede oldu yani bana faydası oldu

Benim de 3.gun embriyosu çift transfer yapıldı piezzo da yapıldı önce tuttu sonra kimyasala döndü ya.neden böyle oluyor acaba.senin yaş kaçtı benim 43
Genetikten dolayı ..pgt öneriliyor normalde ama ileri yaşta az çıktığı embriyo ,pgt önerilmiyor çoğu zaman.. şans nasip

İyi günler ben denedım 2 genetıklı embryonum var bence işe yarıyor

Back
X