- 27 Nisan 2010
- 662
- 79
- 318
Canım kotun biri 10 digeri 3 Lübnan resimdeki 15 yeşil 15 kahve 15 Sweat 15 kolej hirka mevsimlik kısında mevsim gecislerindede giyer 15 ama kolej hırkayı 2-3 sene giyer kesin.kahvesi cikolata rengi canım.kapride bzden
hangi kot 10 lübnan resimi anlamadım.
yeşil kot kesin belki birtane daha kot
kazak
2 kapuşonlu swet
inirimli ne kadar olur canım
Canım çocukla uğraşıyordum yazmamadım Lübnan diye yanlış yazmisim:) 3lü resimdeki yazacaktım 3 pantolonu resimdeki ortadaki kot 15 digeri 10 canım 2 tane Sweat yokki orda birtane var kiremit rengi digeri hirka biri mont sen hangilerini diyorsun birdaha söylermsn
satılanlar kolej hirka,yeşil kot,kiremit sweat,soldan ilk kot,mavi kazak. Satıldı arkadaslar...
merhaba, kırmızı ev ayakkabısı kaç numara altında timsah fotosu olan.birde askıları olan pantalon kaç yaş ve kışlık mı? Waikiki kısa kollu gömleğide beğendim.yazlıksa 2 yaş kışlıklarda 2-3 yaş olanlarla ilgileniyorum.üst değil daha çok alt grup kışlık olanlarda.iyi akşamlar..
canm 8 aydan 1.5 yasa kadar olabilecek urunler hangisi
meraba resim koyalayıp yapıitıramıyorum 3-4 yaşa göre onlar hangileri ve fiyatları nedir almak istiyorum
canm 8 aydan 1.5 yasa kadar olabilecek urunler hangisi
CAnım bak korkulu yelek 5 tl,mark&spancer esofman alti 7 tl, İlk sayfadaki yazlık takımlar( bunlar 5'er tl),Lacivert boynu sarı zeylandd sweat 5 tl,Laci mont biri tam size göre,mavi çizgili Sweat ve askili pantolon kırmızı kazak...
Gomlek uyar yaza hic giyilmedi zaten ayakkabı 22-23 numarayla uyumlu sen oğlunun boyunu kilosunu ver ben ona göre söyleyim canım kalıpları değişiyor çünkü
canım 10 kilo benim oğlan 83 cm galiba en son öyleydi.85 diyelim
canım 10 kilo benim oğlan 83 cm galiba en son öyleydi.85 diyelim
CAnım birde cikolata rengi kot var ama oda ancak seneye olur ama cok guzel pantolonların hepsi tertemiz birde bu pantolonlar kişilik yani sonuçta kot yazında gidilir ama ben kıs almistim
canım birde cikolata rengi kot var ama oda ancak seneye olur ama cok guzel pantolonların hepsi tertemiz birde bu pantolonlar kişilik yani sonuçta kot yazında gidilir ama ben kıs almistim
mrb canım hesabına havale yaptım haberin olsun.
canım sıkıntı yok yanlış diilmis dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?