• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

Canım kotun biri 10 digeri 3 Lübnan resimdeki 15 yeşil 15 kahve 15 Sweat 15 kolej hirka mevsimlik kısında mevsim gecislerindede giyer 15 ama kolej hırkayı 2-3 sene giyer kesin.kahvesi cikolata rengi canım.kapride bzden

hangi kot 10 lübnan resimi anlamadım.
yeşil kot kesin belki birtane daha kot
kazak
2 kapuşonlu swet
inirimli ne kadar olur canım

hangi kot 10 lübnan resimi anlamadım.
yeşil kot kesin belki birtane daha kot
kazak
2 kapuşonlu swet
inirimli ne kadar olur canım

Canım çocukla uğraşıyordum yazmamadım Lübnan diye yanlış yazmisim:) 3lü resimdeki yazacaktım 3 pantolonu resimdeki ortadaki kot 15 digeri 10 canım 2 tane Sweat yokki orda birtane var kiremit rengi digeri hirka biri mont sen hangilerini diyorsun birdaha söylermsn

Canım çocukla uğraşıyordum yazmamadım Lübnan diye yanlış yazmisim:) 3lü resimdeki yazacaktım 3 pantolonu resimdeki ortadaki kot 15 digeri 10 canım 2 tane Sweat yokki orda birtane var kiremit rengi digeri hirka biri mont sen hangilerini diyorsun birdaha söylermsn

şimdi
$foto11820.jpg

bu rdaki yeşil ve ortadaki kotu düşünüyorum.bu kot olmazsa diğer resimdeki dizleri detaylı kot fiyatı

$th_a9c787e15b5f051c9079ea264db2b5e6_zps9f10eb9e.jpg

bu kazağın fiyatını

$th_4271fdbad833d550cda8475fa6fbb633_zpsc41f23a7.jpg
bu mont sanırım bunun fiyatını birde kiremit rengi dediğin bu mu birde bu kışlık mı mevsimlik mi

birde college olmatan hardal renkli kapüşonlu fiyatı

Satılanlar kolej hirka,yeşil kot,kiremit Sweat,soldan ilk kot,mavi kazak. Satıldı arkadaslar...

satılanlar kolej hirka,yeşil kot,kiremit sweat,soldan ilk kot,mavi kazak. Satıldı arkadaslar...

merhaba, kırmızı ev ayakkabısı kaç numara altında timsah fotosu olan.birde askıları olan pantalon kaç yaş ve kışlık mı? Waikiki kısa kollu gömleğide beğendim.yazlıksa 2 yaş kışlıklarda 2-3 yaş olanlarla ilgileniyorum.üst değil daha çok alt grup kışlık olanlarda.iyi akşamlar..

merhaba, kırmızı ev ayakkabısı kaç numara altında timsah fotosu olan.birde askıları olan pantalon kaç yaş ve kışlık mı? Waikiki kısa kollu gömleğide beğendim.yazlıksa 2 yaş kışlıklarda 2-3 yaş olanlarla ilgileniyorum.üst değil daha çok alt grup kışlık olanlarda.iyi akşamlar..

Gomlek uyar yaza hic giyilmedi zaten ayakkabı 22-23 numarayla uyumlu sen oğlunun boyunu kilosunu ver ben ona göre söyleyim canım kalıpları değişiyor çünkü

:)) arkadaslar kiremit rengi satıldı çizgili duruyor

canm 8 aydan 1.5 yasa kadar olabilecek urunler hangisi

Canım mavi beyaz çizgili Sweat
Soobe tulumlari
Askili pantolon
Armanı Yelek
Kırmızı kazak
Mavi beyaz kazak bu kazak 2-3 yasada olur ama baya giyilir
Kanz takım
Polar pantolon alti bağlamalı
Kanz hirka 2-3 yasada olur cocuğa bağlı
Örgü hirka kolları yamalı
Soobe çizgili ince hirka
Lacivert mont
Lacivert Sweat
Kürk Yelek
Turkuazli hirka
Andwawa alti lastikli kot 1,5-2 yas

Canım bular olur ama bazıları 2-3 yasada olur

canm 8 aydan 1.5 yasa kadar olabilecek urunler hangisi

CAnım bak korkulu yelek 5 tl,mark&spancer esofman alti 7 tl, İlk sayfadaki yazlık takımlar( bunlar 5'er tl),Lacivert boynu sarı zeylandd sweat 5 tl,Laci mont biri tam size göre,mavi çizgili Sweat ve askili pantolon kırmızı kazak...

CAnım bak korkulu yelek 5 tl,mark&spancer esofman alti 7 tl, İlk sayfadaki yazlık takımlar( bunlar 5'er tl),Lacivert boynu sarı zeylandd sweat 5 tl,Laci mont biri tam size göre,mavi çizgili Sweat ve askili pantolon kırmızı kazak...

canm resimle gösterebilirmisn

Gomlek uyar yaza hic giyilmedi zaten ayakkabı 22-23 numarayla uyumlu sen oğlunun boyunu kilosunu ver ben ona göre söyleyim canım kalıpları değişiyor çünkü

canım 10 kilo benim oğlan 83 cm galiba en son öyleydi.85 diyelim

Canım size gomlek,and wawa esofman takim( seneyedaha iyi olur)Kırmız kazak( seneye daha iyi olur),mavili beyazlı kazak,Uzun kollu kareligomlek seneye,And wawa alti lastikli kot pantolon,koton kot pantolon( Buda seneye daha iyi olur) bunlar size olacaklar birde Sweat vardı kiremit ama o satılmak uzre

CAnım birde cikolata rengi kot var ama oda ancak seneye olur ama cok guzel pantolonların hepsi tertemiz birde bu pantolonlar kişilik yani sonuçta kot yazında gidilir ama ben kıs almistim

Son düzenleme:
CAnım birde cikolata rengi kot var ama oda ancak seneye olur ama cok guzel pantolonların hepsi tertemiz birde bu pantolonlar kişilik yani sonuçta kot yazında gidilir ama ben kıs almistim

tamam canım hemen bakıcam bunlara..

Back