• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

Bu takım 100 Tl ye alındı andwawa bir kere yıkandı küçük geldigi icin hic giyilmedi....30 tl

1 ke giyindi...10 tl

Bu Sweat çokk tatlı büyüzden 2 tane almıştım aynısından bu birkaç kere gidildi 2 yas cok kullanışlı 15 tl...
bu polar hic giylmedi(küçük almışız)Yelek andwawa
kanz marka tertemiz
soobe marka hic giylmedi
kanz marka
h&m marka
soobe bikackez giydi

hic giyilmedi bu 3-4 yasa daha iyi olur

Bunlarda daha duruyor düzenleyim üst grup...

Bunlarda alt grup...

meraba resim koyalayıp yapıitıramıyorum 3-4 yaşa göre onlar hangileri ve fiyatları nedir almak istiyorum

şimdi babasıyla parka gönderdim ama ben alırkken 98 cm-104 cm olarak alıyorum.benimkki zayıf en fazla 12 kilo oluyor

Canım kot pantolonlar( alti lastikli olan değilde düz olanlar lastikli olan 1,5yas) cikolata rengi ve yeşil pantolon rahat olur hatta uzun süre giyer kiremit rengi Sweat ve mavi burbery yamalı kazak birde laciver beyaz kolej hirka cok rahat olur. Bir daha bakayım ne koymuştum...
Canım birde gomlek var kısa kollu digerleri size olmaz

Son düzenleme:
bana uyacak kotlar çikolata ve yeşili anladım.diğerlerinden olan yok yani.birde iremit rengi sweet mi mont mu?kazakta tamm.gömlek güzel ama gömleğim çok ya .off halbuki ne güzel şeyler vardı sende benim oğlan fazla mı büyümüş ne :)

bana uyacak kotlar çikolata ve yeşili anladım.diğerlerinden olan yok yani.birde iremit rengi sweet mi mont mu?kazakta tamm.gömlek güzel ama gömleğim çok ya .off halbuki ne güzel şeyler vardı sende benim oğlan fazla mı büyümüş ne :)

sana zahmet benim oğlana olcakları tekrardan resimleriyle eklermisin rica etsem karışıklık olmasın.birde yanlarına fiyatları?

:))) cok tatlisin.kiremit rengi Sweat.kolej hirka.bej mont var oda olur mevsimlik oda guzel.ama kiremit Sweat benim gözdem onu cok beğeniyorum bende birtane daha olmasa koymazdim bile:))bak göstereyim hatta:))

:))) cok tatlisin.kiremit rengi Sweat.kolej hirka.bej mont var oda olur mevsimlik oda guzel.ama kiremit Sweat benim gözdem onu cok beğeniyorum bende birtane daha olmasa koymazdim bile:))bak göstereyim hatta:))

o senin tatlılığın canım benim.bej mont hangisi birde spor aykkabı bot tarzı olanlar burdan çılkmıyor benim pc den mi neden bilmiyorum.yüklediğin siteden ilerleyince çıktı.onlar nasıl

o senin tatlılığın canım benim.bej mont hangisi birde spor aykkabı bot tarzı olanlar burdan çılkmıyor benim pc den mi neden bilmiyorum.yüklediğin siteden ilerleyince çıktı.onlar nasıl

ya bak küçük müçük demicem alıcam hepsini.ondan sonra son 15 yine maaş bekle.

ya bak küçük müçük demicem alıcam hepsini.ondan sonra son 15 yine maaş bekle.

Ahah:) sende bendensin beğendiğim bisey olsun 2 beden küçük olsun onu alırım giymek icin de zayıflarım:)
Canım o Bot uyarsa sana numarası harika bir Bot sıfırları 150 170 arasi bana yurtdışından geldi sporda cok rahat tam yazlık ama seninkinin numarası kac ki?

Ahah:) sende bendensin beğendiğim bisey olsun 2 beden küçük olsun onu alırım giymek icin de zayıflarım:)
Canım o Bot uyarsa sana numarası harika bir Bot sıfırları 150 170 arasi bana yurtdışından geldi sporda cok rahat tam yazlık ama seninkinin numarası kac ki?

aynen ya sonra dolap bekliyor bekliyor ...numarası 25-26 ayağındaki 24 biraz zorlanıyor artık

Him Canım ayakkabılar olmaz size küçük onlar

Son düzenleme:
evt sen fiyatlarını yaz ben seçeyim olu mu toplu alımda bişiler yaparsın artık daimi müşteri hesabı oluşunun poposunu dayerim çekmişin fotosunu ters yataken maaaşalllah

off ya lacivert triko hırka,askılı pantolon kırmızı kazak eşofman takımı vardı aklımda.neyse. kışlık mont var mı elinde benim oğlana göre

off ya lacivert triko hırka,askılı pantolon kırmızı kazak eşofman takımı vardı aklımda.neyse. kışlık mont var mı elinde benim oğlana göre

Saol canım. O dediklerin 1-2 yasa göre kırmızı kazak olur ama seneye kısa gelir olmaz öyuzden.totalde 115 tl canım buna bisey yapamam 1/4 1/5 fiyatı hep alırsan görürsun tertemiz yeniden bir farkı yok ama böylece alırsan sana bitanede hic kullanılmamış kapri hediye ederiz;)

5 tane pantolonu alamam çok olur zaten çabuk büyüyorlar.yeşil kot o iki sweet college mont kalın mı nasıl bilmiyorum.bana tek tek fiyat yazarmısın canım.içlerinden seçeyim.çikolata rengi bitter mi sütlü mü tam belli olmuyor

5 tane pantolonu alamam çok olur zaten çabuk büyüyorlar.yeşil kot o iki sweet college mont kalın mı nasıl bilmiyorum.bana tek tek fiyat yazarmısın canım.içlerinden seçeyim.çikolata rengi bitter mi sütlü mü tam belli olmuyor

mavi kazak yeşil kot belki bir başka kot,iki kapşonluyu kesin düşünüyorum

Canım kotun biri 10 digeri 3 Lübnan resimdeki 15 yeşil 15 kahve 15 Sweat 15 kolej hirka mevsimlik kısında mevsim gecislerindede giyer 15 ama kolej hırkayı 2-3 sene giyer kesin.kahvesi cikolata rengi canım.kapride bzden

Back