Kaliteli Çil Kremi önerilerinizi bekliyorum

cicime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
105
1
43
Çok koyu olmasada çocukluktan kalma ve güneşle artan çillerim var.Doğal yöntemlerle değilde kaliteli bir ürün kullanmayı istiyorum.Bunca yıldır bıktım artık çilleri ciddi oranda azaltan önerebileceğiniz ürünler var mı?Ayrıca sadece çiller için ,akne sivilce lekesi gibi şikayetim yok . çil için açılmış bitçok konuda hep sivilce izlerinden bahsedilmişte.

canım ben christian breton diye bi marka aldım. 240 tl sempatiksalakcinni
hala taksidini ödüyorum.
neyse işte memnunum ama.yaklaşık 5 ay önce tekin acardan almıştım.

ciltteki lekelerin rengi açıldı ve çapı küçüldü ama satarken bi iddialılardı.o tanıtıma göre fos sayılır;çünkü bana 21 günde bütün lekeler gider ve bir daha çıkmaz demişti.benim de saflığıma gelmiş biraz heralde.
neyse tavsiye ederim aslında.

tam anlatayım ya.
5 aydır kulanıyorum ama ilk 1 ay çok düzenliydi.son 1 aydıt haftada 1 ya da 2 sürüyorum canım.üşeniyorum biraz. rengimi de beyazlaştırdı.gece yatarken sürüyorsun

hım bi de canım çiller için,tekin acarda çalışan birine benim arkadaş krem sormuş,çilleri yok edecek bi ürün yok cevabını alimış.bilmiyorum artık ne kadar doğru.ama satıcı böyle diyorsa doğrudur heralde

hım bi de canım çiller için,tekin acarda çalışan birine benim arkadaş krem sormuş,çilleri yok edecek bi ürün yok cevabını alimış.bilmiyorum artık ne kadar doğru.ama satıcı böyle diyorsa doğrudur heralde

cevap yazdığın için teşekkürederim canım.Biraz daha araştırayım bakalım keşke bebek cildi gibi pürüzsüz yumuşacık yüzüm olsaydı :KK43:

rica edrim canım. ahh ahh bi zamanlar benim cildim öyleydi senağlama sigara cildi mahvetti

aynen bende sigara içiyorum senelerdir.cildimde kuru son 2 senedir kuruluk azaldı
roc marka peeling kremi kullanmıştım onun çok faydasını görmüştüm.

Herbal Mix Özellikli Salyangoz kremi kullan oldukça iyi gelecektir sorununa yannıznormal salyangoz kremi değil Herbal Mix olanı bu çok daha etkili her firma iki tip üretiyor normal ve bunu

X