kaliteli canta markasi

aydinmerve

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1
0
Sevgili ablalarim ve arkadaslarim merhaba bi canta almak istiyorum ama icinde kitap falan tasiyabilecegim kaliteli bir sey olsun istiyorum. Nike adidas gibi markalar degil de gunluk de kullanilabilecek fiyati da azicik uygun markalar nelerdir ? Tesekkurler smdiden

david jones çantalar çok kaliteli oluyor canım. nine west in çantaları da güzel. david jones lara boyner ve ykm den bakabilirsin

benim kızımda çanta hastalığı var üniversite okuyor o da içine kitap vs. sığsın,fermuarlı olsun yağmur falan girmesin istiyor bu nedenle çok araştırma yaptık. morhipo da beymen çantalar hem kaliteli hemde indirimli...tavsiye ederim..

bende üniversite okuyorum çanta bavul gibi ağır oluyor. derimodun çantaları baya dayanıklı omuz askısı aparatlarıda oluyor tavsiye ederim. deri ürünlerini kullanmıyorum suni deri alıyorum

Kipling cok ucuz değildir. Ama çantalarını yıllarca kullanırsın cnm. Cok kullanıslı ic bolumleri var. Siddetle oneriyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guess ve lacostenin çantaları çok kullanışlı ve dayanıklı tavsiye ederim.

uygun fiyata pull and bearın çantalarını öneririm. hem çok güzeller hem her tarza uygunlar. kolay kolay da yıpranmıyorlar.

Prada ve celine çok güzel fakat pahalı. Longchamp ucuz ve hoş daha sportif.

Biraz daha uygun istiyorsan yıpranmış deriden yapılmış geniş şık ve spor çantalar var.yEr altı çarşısı gibi yerlerde satılıyo.Marka istiyorsan da. Lacoste derim

Son düzenleme:
Biraz daha uygun istiyorsan yıpranmış deriden yapılmış geniş şık ve spor çantalar var.yEr altı çarşısı gibi yerlerde satılıyo.

Sevgili ablalarim ve arkadaslarim merhaba bi canta almak istiyorum ama icinde kitap falan tasiyabilecegim kaliteli bir sey olsun istiyorum. Nike adidas gibi markalar degil de gunluk de kullanilabilecek fiyati da azicik uygun markalar nelerdir ? Tesekkurler smdiden

Hala ariyorsaniz ben Bisous markasinin cantalarini tavsiye ederim. Internette bircok sitede satiliyorlar, bisous canta diye aratirsaniz bulabilirsiniz. Ben de arkadaslarim da uzun zamandir bu markayi takinti haline getirdik:)
Sevgiler

X