- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 741
- 398
- 29
- Konu Sahibi bensibelim2
-
ister inan ister inanma umrumda değil ama daha önce de sordum madem öyle kaç tane adamın yanına yanaşan kadına ben evliyim olmaz dediğini duydun şahsen ben görmedim her erkek fırsat ayağına geldimi tepmez aldatmayan değil fırsatını bulamayan erkek vardır hep söylerim bu kadınlar da biliyor bu gerçeği
yani kocan tipsiz çirkin bişeyse zaten aldatamaz kadın yanaşmaz yanına çünkü sen de ah kocam ne kadar sadık diye kendini kandırırsın asıl sadık adam gel bu gece yatalım diyen kadına eşimi seviyorum yapamam diyen adamdır gerisi boş.
kaliteli bekar erkek kıtlığı var evet, bunun sebebi de bekar kızların yeterince kaliteli olmaması. kadınlar artık av değil avcı moduna girdiler. bu tip hareketler de özellikle anadoluda ikili ilişki yaşayacak ortamı bulamayan erkekler için ego şişirici bir durum. vayyy ben neyim arkadaş moduna giriyor erkekler ilgi karşısında. adam zaten görmemiş ergenliğinde... alaka görünce de havaya giriyor olay bundan ibaret. mesela benim memleketimde eli yüzü düzgün, iş sahibi genç adamlar etrafta ne kadar adı çıkmış bayan varsa onlarla beraber... bulayım güzel, hanım hatun bir kız yuvamı kurayım diyen yok. böyle olunca da bu adamlarla aynı jenerasyon kızların yaşı geçiyor. (bahsettiğim erkekler minimum 28)
bak bu konuda çok haklısın . benim hayatımda çok eskiden biri vardı . anadoluda büyümüş etmiş orda okumuş izmire okumaya gitmişti . sonra doğuda görevler yapmış istanbula gelmişti en son . biz tanıştık . ben çok sevdim . ne güzel dedim anadolu kültürüyle yetişmiş geleneklerine göre hareket eder . dürüsttür sadıktır vs vs . istanbul playboylarına benzemez dedim . neyse çıkmaya başladım . baktım adamın aklı fikri şeyde . hemen bıraktım . çok da şaşaırdım . ne tuhaf birşey . dediğin gibi ergenlikte böle şeyler yaşayamadıkları için içlerinde kalıyor bir yaştan sonra o eksiği tamamlamaya çalışıyorlar . şimdi evlendi hemde o tür bir kadınla . onuda anlamadım ailesi nasıl istedi kesin ailesini kandırmıştır . ama çok şaşırmıştım . o kültürü alan biri böle nasıl davrandı pes .
işte aslında kültür falan almıyorlar. toplumumuz maalesef erkekleri yetiştirmek konusunda cahil, aşağı seviye. erkeklere içgüdülerine göre yaşayabilecekleri empoze ediliyor, bize gelince ayıptır günahtır falan filan. dolayısıyla erkekler güdülerine hitap eden kadınlara basıyorlar nikahı, ya da hitap etmeyenlere basmıyorlar işte :) dolayısıyla kendi halinde evden işe işten eve bir kızsan güzel de olsan seni görmüyorlar.
vay beee . bende diyorum neden olmadı . sen çok haklısın tespitlerin gerçekten yerinde . evet güzelce bir kızımdır ama tabi biz daha muhafazakar yaşıyoruz istanbulda olmama rağmen . burda doğdum büyüdüm ama hep dikkat ettim özelime . ben sanıyordum ki bu tip erkekler bu kavramları önemser ama öle olmadı tam tersi . hatta bana sende cinsel soğukluk mu var neden yaşamadın bugüne kadar dedi ki o zaman yaşım 23 tü düşün . şok olmuştum . ne diyebilirdim ki . ben evllilik hayalleri kurarken karşımdaki sende cinsel soğukluk mu var diyor . hemde anadolulu bir erkek . okumuş etmiş . bütün ailesi kapalı muhafazakar . hani istanbulda doğup büyüse burdaki yetmelerden olsa anlayacağımda . gerçekten çok şaşırdım . demek bastırılmış duygular ön plana çıkıyor . gerçekten memleketinde adı çıkmış birinle evlendi . allah mutlu etsin tabi artık evlenmiş asla gözüm yok kendisinde zaten ben başka bir insana aşık oldum ondan sonra ama bu adam en ilginciydi . geldiği ortamla yaşadığı şeylerin hiç alakası yoktu.
ee ben de 27 yaşına kadar bekardım evli doğmadım ya :))) gözlemliyor insan ister istemez :) bir de toplumumuzda şöyle bir şey var: kız güzelse, havalıysa doktorlar mühendisler getiriyorlar görücü olarak.kızın tahsili önemsiz. sakin kendi halinde bir kızsa üniversite mezunu da olsa lise mezunu adayları olabiliyor. toplumumuzda çarpıklık çok say say bitmez. kadın kadının kurdu bazen maalesef. neyse Allahım isteyen bütün bekarlara hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin, yalnızlık Kendine mahsus...
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
belkide eşin yz veriyordur yani belkide bunu hiç düşündün mü ?mini etek giyen yollu mu . bu nasıl yorum . mini etek giyiyorum taytta giyiyorum çünkü bacaklarım güzel yakıştırıyorum . bu yaşta giymeyeceğim ne zaman giyeceğim birde . benim keyfim benim hayatım . siz kim oluyorsunuz mini etek giyen insanlara yollu diyorsunuz . neyin kafası bu . sanane kardeşim minide giyerim dekoltemide açarım . yollu neymiş . sen kocana sahip çık önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?