Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

Ben gidip evli erkeklere yanaşmadığım için olumlu veya olumsuz cevap duyup duymamak konusunda kesin konuşamıyorum. Senin bu kadar kesin konuşman düşündürttü beni :44:

kaliteli bekar erkek kıtlığı var evet, bunun sebebi de bekar kızların yeterince kaliteli olmaması. kadınlar artık av değil avcı moduna girdiler. bu tip hareketler de özellikle anadoluda ikili ilişki yaşayacak ortamı bulamayan erkekler için ego şişirici bir durum. vayyy ben neyim arkadaş moduna giriyor erkekler ilgi karşısında. adam zaten görmemiş ergenliğinde... alaka görünce de havaya giriyor olay bundan ibaret. mesela benim memleketimde eli yüzü düzgün, iş sahibi genç adamlar etrafta ne kadar adı çıkmış bayan varsa onlarla beraber... bulayım güzel, hanım hatun bir kız yuvamı kurayım diyen yok. böyle olunca da bu adamlarla aynı jenerasyon kızların yaşı geçiyor. (bahsettiğim erkekler minimum 28)

bak bu konuda çok haklısın . benim hayatımda çok eskiden biri vardı . anadoluda büyümüş etmiş orda okumuş izmire okumaya gitmişti . sonra doğuda görevler yapmış istanbula gelmişti en son . biz tanıştık . ben çok sevdim . ne güzel dedim anadolu kültürüyle yetişmiş geleneklerine göre hareket eder . dürüsttür sadıktır vs vs . istanbul playboylarına benzemez dedim . neyse çıkmaya başladım . baktım adamın aklı fikri şeyde . hemen bıraktım . çok da şaşaırdım . ne tuhaf birşey . dediğin gibi ergenlikte böle şeyler yaşayamadıkları için içlerinde kalıyor bir yaştan sonra o eksiği tamamlamaya çalışıyorlar . şimdi evlendi hemde o tür bir kadınla . onuda anlamadım ailesi nasıl istedi kesin ailesini kandırmıştır . ama çok şaşırmıştım . o kültürü alan biri böle nasıl davrandı pes .

işte aslında kültür falan almıyorlar. toplumumuz maalesef erkekleri yetiştirmek konusunda cahil, aşağı seviye. erkeklere içgüdülerine göre yaşayabilecekleri empoze ediliyor, bize gelince ayıptır günahtır falan filan. dolayısıyla erkekler güdülerine hitap eden kadınlara basıyorlar nikahı, ya da hitap etmeyenlere basmıyorlar işte :) dolayısıyla kendi halinde evden işe işten eve bir kızsan güzel de olsan seni görmüyorlar.

vay beee . bende diyorum neden olmadı . sen çok haklısın tespitlerin gerçekten yerinde . evet güzelce bir kızımdır ama tabi biz daha muhafazakar yaşıyoruz istanbulda olmama rağmen . burda doğdum büyüdüm ama hep dikkat ettim özelime . ben sanıyordum ki bu tip erkekler bu kavramları önemser ama öle olmadı tam tersi . hatta bana sende cinsel soğukluk mu var neden yaşamadın bugüne kadar dedi ki o zaman yaşım 23 tü düşün . şok olmuştum . ne diyebilirdim ki . ben evllilik hayalleri kurarken karşımdaki sende cinsel soğukluk mu var diyor . hemde anadolulu bir erkek . okumuş etmiş . bütün ailesi kapalı muhafazakar . hani istanbulda doğup büyüse burdaki yetmelerden olsa anlayacağımda . gerçekten çok şaşırdım . demek bastırılmış duygular ön plana çıkıyor . gerçekten memleketinde adı çıkmış birinle evlendi . allah mutlu etsin tabi artık evlenmiş asla gözüm yok kendisinde zaten ben başka bir insana aşık oldum ondan sonra ama bu adam en ilginciydi . geldiği ortamla yaşadığı şeylerin hiç alakası yoktu.

ee ben de 27 yaşına kadar bekardım evli doğmadım ya :))) gözlemliyor insan ister istemez :) bir de toplumumuzda şöyle bir şey var: kız güzelse, havalıysa doktorlar mühendisler getiriyorlar görücü olarak.kızın tahsili önemsiz. sakin kendi halinde bir kızsa üniversite mezunu da olsa lise mezunu adayları olabiliyor. toplumumuzda çarpıklık çok say say bitmez. kadın kadının kurdu bazen maalesef. neyse Allahım isteyen bütün bekarlara hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin, yalnızlık Kendine mahsus...

haklısın .çok ilginç ya valla bu işler . ama o dediğin türdeki erkekler zaten nedense kendine uygun olmayanlara ilgi duyuyor . neyse herkesin kendi hayatı tabi kendi bileceği iş . tahsile bakan yok ki zaten . erkekler okumuşta olsa kendinden daha az eğitimli aha az kazanan kadınları tercih ediyor . nedeni eziklik piskolojisi .

Valla kurusra bakmasın o arkadaşınız ama bildiğimiz o... imiş o . Ne iğrenç ve ahlaksızca fikirleri varmış utanmamış hiç söylemeye de ..
Galiba egosu baya bi düşükmüş . Zaten son zamanlarda artık kadınlarda çok afedersiniz ama yani azmaya başladı iyice uçtular yani .
Evli , elinde yüzüğü olan erkekleri kendilerine bağlamaya çalışıp egolarını tatmin ediyorlar . Aa bak o evli onu bile tavlayabiliyosam ben neymişim be falan mantığı heralde baya bi aşağılık bi düşünce bence . Çok ağır konuştum ama ben hiç gelemem böyle şeylere . Benim erkek arkadaşıma da parmağında yüzüğü olsa da asılan kızlar olduğu için hiç gelemiyorum böylelerine .
Gerçekten çok tuhaf yani haklısın . Birsürü bekar erkek varken milletin derdi yuva yıkmak da ..

eşimin yüz vermediğine dair bir şüphem yok şahit olduklaırm eşimin suçsuz olduğunu gösterdi bana ki ayrıca bu seni ilgilendirmez.iş yerine mini etek giyip giden insanlardan düzgün efendi bi kadın çıktığını görmedim.ayrıca bu sitede insanlar neden hoşuna gitmeyen şeylerle ilgili devamlı hesap sorma moduna giriyolar sanane benim düşüncemden yani.he ikinci olarak da insanlarla ilgili ne düşünmem gerektiğini senden öğrenicek değilim ben öyle düşünüyorum mini eteği işte giyilmeye uygun bi kıyafet olarak görmüyorum iş yerinde mini etek giyen kadınların da iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum ve teşhirci olduklarını düşünüyorum.bu benim düşüncem katılmak zorunda değilsin düşündüklerimle ilgili de sana hesap vericek değilim insanlarla üslubuna da dikkat et bence bişeyden hoşlanmaman sana karşındakine saldırıp azarlama hakkı vermez sen önce kendi işine bak.

Son düzenleme:
Bundan tam onbir sene once 17 yasinda bir fabrikada staj goriyordum.yaninda satj gordugum kisi 4o yasinda 1 cocuk babasi evli eli yuzu duzgun biriydi benim.icin bir abiydi kendisi
Baska bolumden bir kiz bir gun bana gelip bizi tanistorimisin dedi dedim.ki sen ne diyorsun hani yasini birak adamin cocugu var evli dedim ay hic onemli deegil biliuorum zaten dedi.adam cok.karizma cikalim yeter dedi tabi ben sok.oldum kiz resmen 17 yasinda bu mantiktaydi
O gunden sonra dedim evet yani var boyle tipler
Heee sonrasinda nemi.oldu on gun stajimiz erken bitti o abi dedigim o adam okula beni gormeye geldi hadi dedim aklima kotu birsey gelmedsonra yazligimizin oldugu yeee gelip gelmisken goruselum.muhappeti yapti ve bir kaz kez beni aradiktan sonra anladimki kizda potansiyali anlamis sanirim
Dicegim.oki kimi kesim.var evli olsun farketmez diyor
Kimi.kesim.var evli olayim bana abi desin aanne baba evladini bana emanet etmis biryerde umru degil
Bu iki dusunce tarzida gonlum.hos olsun mantiginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…