- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazar öyle demiş metninde kaliye alınmıyormuş :)kaliye alınmamak?
Zuhahaha ben bole yaziyorum valla.. ne kdr az karakter o kdr iyi gordugun gibi :)Sana da birşey söylemesinler şimdi.
Solenecek değil söylenecek
Solemişsiniz değil söylemişsiniz diye düzelterek :)
Bu fazla mesaj yazmaktan oluyor :) bikeresinde banada demişlerdi sen önce yazdığın meseja bak diye :) yaw demişim diyeZuhahaha ben bole yaziyorum valla.. ne kdr az karakter o kdr iyi gordugun gibi :)
Bana bu sekil yazmak ta sms devrinden kaldi. 160 karaktere sigdiriyoduk herseyi kolay degil :)))Bu fazla mesaj yazmaktan oluyor :) bikeresinde banada demişlerdi sen önce yazdığın meseja bak diye :) yaw demişim diyeheralde günlük hayatta böyle konuşmuyoruz,mesaj bu yaw
![]()
Ee tabi zor günlerden geçtik :)Bana bu sekil yazmak ta sms devrinden kaldi. 160 karaktere sigdiriyoduk herseyi kolay degil :)))
Yazım yanlışını sağ olsunlar yazmışlar ona değinmeyeceğim.
Düşünmeden konuşuyorsundur. 5 kere düşün, 1 kere konuş.
Burda yeniyim yanlış yazdığımı sonradan farkettim geri nasıl değiştireceğimi bulamadım ,bu konuda yardım ederseniz sevinirim
Telefondan yazdım, ben yazarken de arkadaş yazmış zaten. Vurmadım, gerginliğe gerek yok olur böyle şeyler:)Bak cevabını sen daha yazmadan yazmış arkadaş aceleci olma
Ben iyi manada söylemiştim yani daha kendi hatasını söylemeye gerek kalmadan dışarıdan bakanlar görebiliyor gibisinden :)Telefondan yazdım, ben yazarken de arkadaş yazmış zaten. Vurmadım, gerginliğe gerek yok olur böyle şeyler:)
Çok konuşma hatta gerekli olmadığı sürece hiç konuşmaLütfen bana bir fikir verir misiniz mesela ben arkadaşlarımla konuşuyorum beni dinlemiyorlar. Sozumun bitmesini beklemiyorlar ve bu çok sinirime gidiyor resmen kaliye alınmamış gibi hissediyorum ne yapmaliyim
Şimdi anladım bu güzel olmuş:)Ben iyi manada söylemiştim yani daha kendi hatasını söylemeye gerek kalmadan dışarıdan bakanlar görebiliyor gibisinden :)
Lütfen bana bir fikir verir misiniz mesela ben arkadaşlarımla konuşuyorum beni dinlemiyorlar. Sozumun bitmesini beklemiyorlar ve bu çok sinirime gidiyor resmen kaliye alınmamış gibi hissediyorum ne yapmaliyim