Kalite alınmamak

Zuhahaha ben bole yaziyorum valla.. ne kdr az karakter o kdr iyi gordugun gibi :)
Bu fazla mesaj yazmaktan oluyor :) bikeresinde banada demişlerdi sen önce yazdığın meseja bak diye :) yaw demişim diye:KK45: heralde günlük hayatta böyle konuşmuyoruz,mesaj bu yaw :KK45:

Yazım yanlışını sağ olsunlar yazmışlar ona değinmeyeceğim.
Düşünmeden konuşuyorsundur. 5 kere düşün, 1 kere konuş.

• Beğen
Reactions: KV_
Burda yeniyim yanlış yazdığımı sonradan farkettim geri nasıl değiştireceğimi bulamadım ,bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Yazım yanlışını sağ olsunlar yazmışlar ona değinmeyeceğim.
Düşünmeden konuşuyorsundur. 5 kere düşün, 1 kere konuş.

Burda yeniyim yanlış yazdığımı sonradan farkettim geri nasıl değiştireceğimi bulamadım ,bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Bak cevabını sen daha yazmadan yazmış arkadaş aceleci olma

• Beğen
Reactions: KV_
Lütfen bana bir fikir verir misiniz mesela ben arkadaşlarımla konuşuyorum beni dinlemiyorlar. Sozumun bitmesini beklemiyorlar ve bu çok sinirime gidiyor resmen kaliye alınmamış gibi hissediyorum ne yapmaliyim
Çok konuşma hatta gerekli olmadığı sürece hiç konuşma

uzun cümleler kurma. söylemek istediklerini basit,yalın, kısa cümlelerle anlat. bilmediğin kelimeleri kullanma. zor kelimelerin çoğunlukla basit eş anlamlılarını kullan. beni ciddiye almıyorlar de mesela. arkadaşların dediği gibi konuşacaklarını düşünüp başla cümlene. birde arkadaşlarını dinle cümlelerinin bittiğinden emin olduğunda konuşmaya başla. sen yapınca farkedip onlarda yapar belki. merak ettim nasıl kesiyorlar lafını? bir örnek verebilir misin? konuyla ilgili çok ilgi çekici bir örnek veremeyeceksen, arkadaşlarının anlattıklarına benzer birşey olacaksa, laf tekrarı gibi oluyordur yapma.

Lütfen bana bir fikir verir misiniz mesela ben arkadaşlarımla konuşuyorum beni dinlemiyorlar. Sozumun bitmesini beklemiyorlar ve bu çok sinirime gidiyor resmen kaliye alınmamış gibi hissediyorum ne yapmaliyim

Kendinizi size saygi gösterin ve sizi seven arkadaslar arayin. Gerekirse yalniz kalin,ama size böyle davranilmasina göz yummayin.

Bir konunun baslikla imtihani... :deli:

Back