Kalınlasmıs rahim ic tabakası gebelik belirtisimi

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
bugun doktora gittim gebelik suphesiyle ultrasonda baktı rahim tabakasında kalınlasma var ama kese gorunmuyor daha erken oldugu icin olabilir dedi kesin birsey demedi tabi kan testinde belli olur dedi ogleden sonra sonucu alıcam ama cok merak ediyorum ..sizce nedir

Durumunuz ne oldu acaba var mi gebelik
Ayni durum bendede vardi ama sonuc 2 cikti sizn ne oldu

Maalesef bende de dusuk cikti oran..doktor adet donemine yakin oldugu icin kalinlasma olmustur dedi

Ben geçen hafta sali gunu gttim kalinlasma var dedi bi hafta oldu hala adet olmadimm

Bendede aynisi olmustu. Dr rahim duvari kalin gorunuyor hamile olabilir misin dedi? Bakto yok. Adet zamani gelincede kalinlasiyormus.

Hangisi olcaksa oldu die dua ediorum belirsizlik te yorucu bide benim bugub 23.gun oldu adetim gecelii

Bendede aynisi olmustu. Dr rahim duvari kalin gorunuyor hamile olabilir misin dedi? Bakto yok. Adet zamani gelincede kalinlasiyormus.
birden onu soyleyince doktor gebelik supheside olunca kesin hamileyim diye dusunuyor insan:)

14 ekimde aynisi basima geldi. Rahim duvarim kalinlasmisti ama hcg 0.5 cikti doktor yuzde yuz adet olacaksin dedi sokturucu vermedi. Gel gelelim adet olmadim ve birkac hafta sonra da hamile oldugumu ogrendim :)

Ayy inşallah yaaa rabbim bizede nasip etsin inşallah herkese bide yuzde yuz dio
Peki nekadar zaman gectide ogrendin dr ole dedikten benim bir hafta gecti degerimde 2 cikmisti

Bende yarin tekrar gidicem cikmazsa bende kullanicam

Kav gun gecti senin
4. gun bugun normalde hic gecikmezdi adetim ben test aldım yaptım ikinci cizgi silik cıktı ertesi gun birdaha aldım negatifti..gec dollenme falanda olurmus ama adetleri 35 gunde bir olanlarda oyleymis sanırım benim 28 gunde bir hep..sokturucuyu kullanıp bitirip sonra hamile oldugunu ogrenenlerde varmıs insan bebege zarar gelmesinden korkuyor boyle bir durumda

14 ekimde aynisi basima geldi. Rahim duvarim kalinlasmisti ama hcg 0.5 cikti doktor yuzde yuz adet olacaksin dedi sokturucu vermedi. Gel gelelim adet olmadim ve birkac hafta sonra da hamile oldugumu ogrendim :)
yaaa korktum simdi bak yarında olmazsam adet adet sokturucyu kullanmıyım ozaman ya..hayırlı olsun bu arada

Ayy inşallah yaaa rabbim bizede nasip etsin inşallah herkese bide yuzde yuz dio
Peki nekadar zaman gectide ogrendin dr ole dedikten benim bir hafta gecti degerimde 2 cikmisti
Nerdeyse 1aya yakin zaman gecti. Doktor o kadar emin konustu ki hamile olma ihtimali aklima bile gelmedi gunleri dahi saymadim. Tum belirtiler de adet oncesiyle ayniydi. Asiri kasik agrisi, goguste hassasiyet ve dengesiz ruh hali... 9kasimda icime suphe dustu, baktim nerdeyse bir ay olmus hala adet olmamisim bi test yaptim 2cizgi :) hcg de 13888cikti. Doktora gittim o bile sasirdi

Allah hayirli zamanda sana da nasip etsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…