Saç Şekillendiriciler kalın telli, sık saçlı ve şekil almayan saçlara sahip olan benden başka biri var mıı?

aslihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
41
5
96
yaa arkadaşlar yardım edin bana ne olur saçlarım çok sıkı ve telleri çok kalın dolayısıyla çok sert saçlarım.. hiçbir istediğim şekli veremiyorum saçlarım önceden biraz olsun düzeliyordu şu anda hiç düzelmiyor 5 dakikada bozuluyor düzlüğü.. düzleştirmek için düzleştirici maşa kullanıyorum.. saçıma ne sürresem düzlüğü bozulmaz bi önerinişz var mı ?

önceden düzeliodu şimdi düzelmio demişsin önceden derken ne kadar önceyi kastediosun
mesela bende saçlarımın önüne düzenli fön çekiorm ama yazın daha bozuk oluo sanırım kafam terlio ondan oluo
eğer seninkide yaz aylarına denk geliosa bu sebepten dolayı olabilir

yok canım zaten çok zor düzeliyordu saçlarım bi saat uğraşıyorum düzeltmeye bi aydır falan düzelmiyo saçlarım acaba çok mu yıprandı ondan olurmmu ki?

olabilir istersen bi süre işlem yapma uçlarını aldır yazın toplayarak kullan topuz yap yada ör sadece önlerini düzleştir

uçlarını düzenli olarak aldırıyorum saçlarım çok çabuk uzuyor zaten ama işte bi şekile girmiyor malesef kalın telleri yüzünden.. özel günler falan oluyor saçıma sürmedğim kalmıyor yine sonuç aynı yaptığım anda süper 10 dakika sonra hiç yapılmamış gibi

doğal halimle çıksam sokağa millet kaçar heralde:)) aşırı derecede kabarık saçlarım o yüzden asla doğal haline bırakamıyorum:S

evt cnm bnde aynı dertten muzdaribim. hiç bi şekle grmio artık ne düz ne maşa. cok fazla yıprattım heralde. yağ fln sürüyorum 1 haftadır herhangi bi deişklk yok cıldrmak üzereyimm..

benımkısıde kalın gliss kullanın kızlar ... turuncu serısını ...durulanmayan spreyını alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…