Saç Şekillendiriciler KALIN TELLİ saclar için düzleştirici

hangi düzleştirici

• babyliss

OY: 7 29,2%
  • philips

OY: 7 29,2%
  • remington

OY: 5 20,8%
  • braun

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .
tabi canım eklerım bı ara gercekten cok memnun kalcaksın tum arkadslarım kardesım o duzlestırıcıden aldıopuyorumnanaktan

babyliss pro230 kesinlikleeeeeeeeeee tek gecerimmm saclarımm nası kalın ama babylıssle dumduz kuaforden ckmıs gbı oluyooooooo

senin dediğin düzleştrcie de bakayım resmini eklim dedim ama pro 230 modeli o kadar cok ki hangisi bilemedim daha sonra fırsatın olursa sen koyarsın artık haytm

ben 4 yılı askın rowenta kullanıyorum cok memnunum benım saclarımda uzun ve kalın tellı
ozellıkle sacımı yıkadıgımın ertesı gunu yapınca super oluyor yazın bu pek mumkun olmuyor tabı

tesekkürler dilosch cubu arada keske seceneklere ankette rowenta da koysaymısım bak kullanıpta memnun olanlar varmıs neyse artık.canım rowentanın hangi modeli kullandıın.bi gün düzleştrlmiş saclarını eger cekip koyarsan topiğimiz için ii olr tesekkür ederim

merhaba kalın telli saç demişsin handecim!
Saçlarım çok uzun ve kalın telli! kuaförler şaşırıyor bu yaşta bukadar saç diye düşün artık ne kadar zor bir saçım var.
ben geçen gün remington s9903 aldım.acayip memnunum saçlarım uzun olduğu için normalden fazla zaman ayrıyorum doğal olarak ama hiç elimi fln ağrıtmıyor.kalın telli olması falan sorun olamadı hiç kabarmadı da! yani tavsiye ederim cnm! :)

kızlar benimde saçlarım çok kalın telli ve gür. 1 yıldır remington ıslak kuru saç düzleştiricisini kullanıyorum. inanılmaz bi şekilde düz yapıyor. kuruyken yapıyorum ben yinede. aşırı memnunum. remington bir numara

ilginiz için çook teşekkür ederim.fiyat aralıklarına baktımda cok fark var yaa insan tereddüt edio böle olunca sen kaca almıstın ne zaman canm

şidi hemen netten inceliorum canım tesekkür ederim.bi günde düzleştiricinle sacını düzleştiririr resmini cekersen seviniris

benm saçlarım ince ama sana braun u öneririm süperrr iyon püskürtmeli pek yakmıyodaaa saçın incelik kalınlığına göre sen kendin ayarlıyosunnnnn süper bişi 1,5 ay oldu alalı muhteşem çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…