canım seni anlıyorum benim de öyle oldu.. eskiden de inceydi ama şimdi daha da inceldi..şimdi boyama dicem olmayacak, bi bayan için yapması en zor şey galiba boyamadan durmak..
ama eğer saçlarını gürleştirirsen en azından saç miktarın çoğalacağı için o kalınlığı ve yatışmayı belki yine hissedebilirsin.. bence saçlarını çok katlı ve usturayla kestirme, kuş gibi kalma sonra dediğin gibi saçların uçuşmasın.. gürleştirmek içinse ben 1 senedir badem yağı ,zeytinyağı vs. kullanıyorum, ve çamterebentin iyi gelir hem dökülmez hem yeni saçlar çıkarır, sarımsak derler ama ben kokusuna dayanamıyorum, yumurta da aynı şekilde.. ayrıca avonun boyalı saçlar için maskesi saçı çok besliyor.. ben bunları uyguladım ve çok memnunum, saçlarım çocukluğumdaki kadar gür oldular.. yeni çıkan saçlar çok kalındır onları iyi beslersen uzadıklarında da bu kalınlığı korumuş olursun..
medobiotin die bir hap var kipriklerimi bile gürleştirdiii onu kullan bol bol et balık ye kaliteli protein saçı çok güzel yapıyor. öyle dışardan badem yağı yok bilmemne yağı sürmekle ne para kaybet ne zaman hiç bir faydası yok!!!!!!!
kızlar yaa saçlarım boyadan iyice inceldi.burada çok konu var saçı beslemek için birsürü öneriler yazmışsınız fakat benim istedigim saç telimin kalınlaşması ve agır saçlara sahip olmak.benim gibi bunu isteyenler vardır eminim.bunun için bildiginiz birşey var mı acaba?tel tle oluyor saçım birşey sürmeden inmiyor sürüncede sevmiyorum.kalınlaşsın istiyorum :çok üzgünüm:
Emin ol bende kalın telli saçlarımdan yakınıyorum:1no2: Duştan çıkınca kabarann,şekil almayan dalgalı saçlar pekte kolaylık sağlamıyor insana =) Yani ince telli saçları olan bir insanın uğraştığının 2 katı uğraşmak zorunda kalıyorum saçlarımlaa...
ewet canım balık hapları var onlardan kullanmanı öneririm saçların gürleşir
kızlar yaa saçlarım boyadan iyice inceldi.burada çok konu var saçı beslemek için birsürü öneriler yazmışsınız fakat benim istedigim saç telimin kalınlaşması ve agır saçlara sahip olmak.benim gibi bunu isteyenler vardır eminim.bunun için bildiginiz birşey var mı acaba?tel tle oluyor saçım birşey sürmeden inmiyor sürüncede sevmiyorum.kalınlaşsın istiyorum :çok üzgünüm:
öyle mi dersin canım :uhm: ama çamterebentinden herkes memnun görünüyor bence.şimdi ben hap kullanmayada korkarım öyle bi tipim yani..sagol önerin için öptüma.s.
arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..
Maili özelden yazar mısın ve ücretli mi cevap veriyorarkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili **************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..