Kalın Kızlık Zarım varmış çok üzgünüm

bilemiyorum eşim izin vermiyor zaten zamanla yırtılır diyor. kafam karışık moralim bozuk psikolojik olarak çöktüm zaten zar ı falan geçtim de o moral bozukluğu berbat bişey

Kızlık zarının hamilelikle ilişkisi olduğunu gerçekten uzman bir doktorun söylemiş olması dehşet verici bir şey. Kesinlikle moralinizi bozmadan başka bir uzman doktora muayene olun, şikayetinizi bildirin.

ben size özel mesajdan yazmıştım ama buradan tekrar sorayım mesaj gönderme hakkınız yoktur henüz.
kalın kızlık zarının spermlerin geçişine engel olduğunu okumuştum birkaç yerden bu doğrumudur acaba? birde bu zar zamanla ilişki devam ettikçe yırtılırmı? kan da gelmişti hemde ilk ilişkiyi takip eden 5 ilişkide azalarak devam etti ama anlamadım neden geldi o kan madem kızlık zarı duruyorsa

konya da mehmet bardakçıya gittim kızlar eğer bildiğiniz başka bir doktor varsa ona da uça uça giderim

spermler cervix ten yani rahima gzindan girip yumurtaliga ulasir vagenden degil yani zari asamama gibi bir sorun yok eger kontrol yontemi olarak geri cekilme kullanilmiyorsa.ki zaten zar oyle bariyer gibi bisey degil vagina duvarinda doku parcalari olarak dusunun.kafaniza takmayin bence.ha evet o kanamalar zedelenmeden kaynakli olabilir.cok yoracaksa sizi baska bir dr a ki herzamn univ.hastanesini oneririm -gidin .

öyle yapıcam bir doktora daha gidicem zaten adı üstü zar muayenesi bakalım orada ne diyecekler

Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. Vajinismus'u atlatmış olmanız çok iyi. İlişkilerinizde birden çok kez kan gelmesi kızlık zarınızın kalın ve gayet esnek olduğunun göstergesidir. Fakat zarınızın kalın ve esnek olması sperm geçişine büyük ölçüde etki edecek bir şey değil. Cerrahi yöntem korkulacak bir şey değil çok ufak bir operasyonla halledilebilir fakat biz bu aşamada cerrahi operasyonu önermiyoruz. Haliyle vajinan cerrahi operasyonlara uğraması çok doğal yapısının zedelenmesinede neden olabiliyor. Şu aşamada ilişkiyle yırtılmasını beklemeniz daha uygun gibi; tabiki bu benim anlattıklarınıza göre çıkardığım bir sonuç. Doğru olan ve yapılması gereken her zamanki hekiminizden başka bir uzman hekime muayene olmanızdır. Doğru kararı hekim muayene esnasında verecektir.

çok teşekkür ederim önceden de yazdığım gibi kızlık zarının olması ya da olmaması değilde önemli olan onun psikolojimi kötü etkiliyor olması. konya da belkide en iyi doktorlardan birisine gittim ama benim istediğim muayeneyi bitirip şöyle böyle demek yerine daha açıklayıcı cevaplarda bulunulması bunu da malesef hiç bir kadın doğum doktorunda göremedim

Anlıyorum maalesef jinekolojik muayenede hastaların en çok şikayetçi olduğu konulardan biriside bu

bende de kalın kızlık zarı problemi wardı, 3 doktor bunu söylemişti, hatta 3. doktor beni öyle korkuttu ki, bunu burda yapmamız mümkün diil, en yakın adana-balcalı war- oraya git cok önemli bi operasyon bu ben göze alamam deli, buralarda yanlış bişiler yaparlar cinsel hayatın mahvolur dedi. sonra bi bayan doktorun methini duydum,artık doktora gidip oramı buramı göstermekten sıkıldım,tlf nosunu buldum aradım kadını,anlattım vajinusmus olabilirsin, merak etme gel bi bakalım belki çare oluruz dedi. cok ılımlı konustu kadın, gittim, muayene etti, abooo acayip kalın zarın war, dogal yolla yırtılması imkansız dedi, ben hallederim merak etme dedi, cok korkuttular dedim, cok önemliymiş falan, kadın bana yok ya dedi, ben kesip biçmiyicem seni, su muayenede kullanılan kuş gagası gibi bi alet war, seni bayıltcam, bununla açıcam dedi, 5 dk lık bişi dedi. oldum ameliyat, çoooook mutluyum şimdi, hiç bi promlemim yok.
zaman kaybetmeden git derim, çektigin o strese yazık, sinirlerin mahvoluyo

canım kadın doğum aysel hn var konya hospıtal cok anlayıslıydı ben gıtmıstım ona basarılı da oldugunu dusunuyorum ama ıstersen bır dene

artık oramı buramı göstermediğim doktor kalmadı 2 ay süre verdi uyuşturucu spray ve jel ile deneme yapacağız oldu oldu olmadı açtıracağım öyle karar verdim

artık oramı buramı göstermediğim doktor kalmadı 2 ay süre verdi uyuşturucu spray ve jel ile deneme yapacağız oldu oldu olmadı açtıracağım öyle karar verdim

Canım mrb ben de senin yasadiklarini yaşadım ne durumdasın operasyon geçirdin mi kendiliginden mi oldu? Operasyon gecirdiysen sonrasında rahat ettin mi

Canım mrb ben de senin yasadiklarini yaşadım ne durumdasın operasyon geçirdin mi kendiliginden mi oldu? Operasyon gecirdiysen sonrasında rahat ettin mi

merhaba
bu konuyu açtığımda ben zaten böyle bir durum yaşadığıma dair pek inancım yoktu ama doktor psikolojimi çok bozmuştu yaklaşık 1 ay sonra başka bir doktora gittim o doktor önceki doktorun abarttığını zarın %25 lik bir kısmının durduğunu gerisinin yırtıldığını söyledi. ondan sonrası hayatıma kaldığım yerden devam ettim defalarca muayene oldum :) bence başka bir doktora tekrar görünmelisin bazıları sadece para için huzur bozuyor çünkü

Anladım teşekkür ederim cevabın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…