- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
Merhabalar.
Kızlık zarı doğumda yırtılan var. Nasıl diyebilir ki doktor böyle?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok açıkçası zor durumlar yaşamışsın allah beterinden saklasın inşallah hani demissin ya doktor ameliyat olmazsan bebeğin olmaz dedi diye çok mantıklı eğer zarın yırtılmasa meni
nasıl yumurtaliklarina ulaşıp yerleşsin bence herşeyi göze alıp.başka doktora da gitmelisin böyle.seylerde soylenen içine.sinmiyosa 2. doktora gidilmeli tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun
Merhabalar.
Kızlık zarı doğumda yırtılan var. Nasıl diyebilir ki doktor böyle?
Doğru.
Canım, başka doktora görün derim ben.
Benimde hiç bir fikrim yok arkadaşım( ama ben olsaydım 2.bir doktora giderdim bence kesinlikle öyle yap malum artık tek 1 doktora gidip güvenemez olduk canım...
İliskiye girmeyiPte surtunmeyle hamile kalanlar nasil kaliyor acaba.
Bence sen ilişkiye devam et kendini kasman bile acıya sebepdir belki kızlık zarının tamamen bozulmamış olmasıyla ilgisi bile yokdur başka bir doktorada görülebilirsin para içinde söylemiş olabilir yanlız şunu hatırlıyorum ben küçükdüm ozamanlar daha ablam yeni evlenmişdi onunda hep kanaması oluyordu ilişkide kızlık zarı kalınmış küçük bir operasyonla aldılardı tamamen bozulmayabiliyor demekki ama çocukla ilisi yok birazcık bile bozulsa sperm dediğin nedir gözle bile görülmüyor kaçıp içeri girdikden sonra
aman be anım ya okyanusu geçmişsin derede boğulur muyum acaba diyorsun.sen vajinismusu yenmişsin bundan mı çekiniyorsun.normal cinsel hayatınıza devam edin büyük ölçüde darbe almış belli ki.zamanla da komple yırtılır.yırtılmasa bile doğumda gider nasılsa.eğer acı devam ederse de minik bir operasyonla kurtulursun.minik bir çizik yani büyük bir ameliyat gibi düşünme.
eşimde zamanla yırtılır onu bekleyelim diyor Allahım yaaaa
kızlar merhaba beni bilen bilir malesef 7 ay vajinismus ile uğraştım 1 senelik evliyim. evliliğimin 1. senesinde artık vajinismusu yenmenin verdiği mutluluk ile jinekoloğa gittim. muayene yapamadı çünkü kızlık zarım yırtılmamış ama kanamam olmuştu hatta ilk kanamadan sonraki 5 ilişki de de lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. doktora ilk söylediğim ben yendim vajinismusu gördüm ilişkiye girebiliyoruz ama acı çekiyorum dedim. kızlık zarın kalın dedi bana 2 ay süre verdi sık ilişki ile yırtılmazsa operasyon ile alacağım dedi.
operasyon kısmına eşim yanaşmıyor biz ilişkiye giriyoruz ve o da yırtılır zamanı gelince diyor kesinlikle izin vermiyor. bende ameliyat taraftarı değilim ama doktor bu durumda bebeğin olmaz dedi bananeden öyle söyledi anlam veremedim eşimde "kızlık zarı durunca bizim ilişkiye girdiğimize anlam veremedi herhalde ondan demiştir hani ilişki yoksa bebek nasıl olacak mantığı ile" dedi
kısacası çok üzgünüm. başka bir doktora git diyeceksiniz ama çok şeyden soğudum. gitsem göstersem o da başka birşey derse psikolojik olarak kaldıramıyorum bu durumu. o kanama neden oldu diyorum doktora zedelenmiştir diyor o zamana kadar egzersiz yapmadan eşimle defalarca ilişki denediğimiz halde her defasında acı ve yanma ile eşimi ittiğimde gelmeyen kan nasıl oldu da ben vajinismus için egzersiz yaptığım zamandan sonra ikinci ilişkide geldi onu daha çözemedim.
sizlere sorum şu acaba bu durumu yaşayan varmı aranızda ve bu durumda olunca illaki bir operasyon geçirmemmi lazım yoksa birşeyler okumuştum eğer zamanla esnerse bir süre sonra yırtılıyormuş? internette yeterli bilgi bulamadım lütfen yardım edermisiniz bana?
kızlar merhaba beni bilen bilir malesef 7 ay vajinismus ile uğraştım 1 senelik evliyim. evliliğimin 1. senesinde artık vajinismusu yenmenin verdiği mutluluk ile jinekoloğa gittim. muayene yapamadı çünkü kızlık zarım yırtılmamış ama kanamam olmuştu hatta ilk kanamadan sonraki 5 ilişki de de lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. doktora ilk söylediğim ben yendim vajinismusu gördüm ilişkiye girebiliyoruz ama acı çekiyorum dedim. kızlık zarın kalın dedi bana 2 ay süre verdi sık ilişki ile yırtılmazsa operasyon ile alacağım dedi.
operasyon kısmına eşim yanaşmıyor biz ilişkiye giriyoruz ve o da yırtılır zamanı gelince diyor kesinlikle izin vermiyor. bende ameliyat taraftarı değilim ama doktor bu durumda bebeğin olmaz dedi bananeden öyle söyledi anlam veremedim eşimde "kızlık zarı durunca bizim ilişkiye girdiğimize anlam veremedi herhalde ondan demiştir hani ilişki yoksa bebek nasıl olacak mantığı ile" dedi
kısacası çok üzgünüm. başka bir doktora git diyeceksiniz ama çok şeyden soğudum. gitsem göstersem o da başka birşey derse psikolojik olarak kaldıramıyorum bu durumu. o kanama neden oldu diyorum doktora zedelenmiştir diyor o zamana kadar egzersiz yapmadan eşimle defalarca ilişki denediğimiz halde her defasında acı ve yanma ile eşimi ittiğimde gelmeyen kan nasıl oldu da ben vajinismus için egzersiz yaptığım zamandan sonra ikinci ilişkide geldi onu daha çözemedim.
sizlere sorum şu acaba bu durumu yaşayan varmı aranızda ve bu durumda olunca illaki bir operasyon geçirmemmi lazım yoksa birşeyler okumuştum eğer zamanla esnerse bir süre sonra yırtılıyormuş? internette yeterli bilgi bulamadım lütfen yardım edermisiniz bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?