Medicana hastanesiNerde ameliyat oldun canım bende aldırcam kızlık zarım kalın
Kizlik zarom vajinusmus merkezinde polip te medicanadaNerde ameliyat oldun canım bende aldırcam kızlık zarım kalın
Kızlık zarı kalın olsa ilişkiye giremezsin canım zar yırtulmıyor o durumda başka doktora gözük derimDoktorum kızlık zarımın kalın olduğunu ve hiç yırtılmadıgını söyledi. Aldırmasam basıma neler gelir bilmiyorum. İlişkiye girebiliyorum oysaki
Doktor hiç yırtılmadığını söyleyınce acaba giremedim mi diye düşünmeye başladım.2yıllık evliyim .parmak aparat sokuyorum ama eşimle denememde tamamı giriyor mu emin olamıyorum.kızlık zarı kalın olup ilişkiye giren Yok muKızlık zarı kalın olsa ilişkiye giremezsin canım zar yırtulmıyor o durumda başka doktora gözük derim
Benm kalindi iliskiye sorundu aldirlar cok.sukur hic engel kalmadi ama.sen giriyo diyosan nasil oluyor anlayamadm. Demekki seninki engel degil kalin ve esnek olabilir. Yada cok sekli var kizlik zarinin baska bir nedeni olablrDoktor hiç yırtılmadığını söyleyınce acaba giremedim mi diye düşünmeye başladım.2yıllık evliyim .parmak aparat sokuyorum ama eşimle denememde tamamı giriyor mu emin olamıyorum.kızlık zarı kalın olup ilişkiye giren Yok mu
Bende ameliyat olacağım sanırım doktor kızlık zarın etli ve ilişki olmaz dedi ameliyat nasıl zormu bilgi verirmisinizBen 2 senedir vajinismusum sanıyordumgeçen hafta ameliyat oldum.
Canım yardım eder misin ben de o ameliyati olacağım galiba kızlık zarım etliymiş ilişkiyle bozulması zormuş neler yaşadın ameliyat zormuArkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Artık sorunsuz ilişkiye girebiliyorum.
Vajinusmus degilmisim.
Bitti mi yani bu dert ilişki okdumuArkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
Ameliyat zormuydu bende olacağım yakındaBitti mi yani bu dert ilişki okdumu
Benim ki kalınmış bizde vajinusmus sandık. Muayeneye gittik dr kalın zar değil bildiğin et dedi. Yaklaşık 6 kez kanadım. Gebeliğe engel olmadı.
Tam olarak bunları yaşayacağım süreçteyim Bilgi verir misiniz ameliyat sonrası ağrı kanama çok olurmuTabiki vajinismus tedavisinicin gittim muayenede kalin oldugu goruldu hatta aynayla banada gosterdiler et parcasi kapatmisti sanki orayi 10 dk lik.bir operasyonla alalim uyuyucaz hic anlamicaksin dediler ki oylede oldu yarim saatte oldu bitti uyandim. Dikis atildigi icin geriliyordu tabiki ama gayet iyo gecti surec. Doktorum.10 gunden sonra dersler verdi her aksam bacak.ac kapa gibi tabi bunlar.vajinismus terapileri icin ön derslerdi. Ama bazen diyorum beterin beteri vardir iyiki aldilarki orda bisey kalmayinca 3 gunde yendim.vajinusmusu
Ameliyat oldum mu canım sorunun çözüldümü bendede var o sıkıntıMrb kızlar bende vajinismusum hatta kızlık zarım normalınden kalın dedı ilişkiye engel değil dedi doktorum istersen aldırız dedı
Çok sevindim ne güzel atlatmışsiniz ben daha ameliyat aşamasındayim korkuyorumCatalda oldum cnm ben igne olmaya bile kormuyorm hatta vajinusmustum.. cocuklari sunnet yaparken uyutulur gibi uyuyucaz dedi. Catalda uyudum uyandigimda giydirmislerdi hala oyle oturuyordum yatmadim hic.. dikis vardi bikac zaman onun gecmesini bekledim.10 gunu surdu cok sukur rahatladim. Onu aldirmasaydim.vajinusmusu yenemezdim.sanirim. psikolojikman ordaki duvar kalkti sanki kafamda. Onun tedavisinin baslaNgicinda oldm.oyuzden tek fiyat bilemiyorm.toplu verdik..
Ben de kızlık zarı ile gebe kaldım ilişkilerinizde ağrılı oluyormuydu ve doğumda kızlık zarının olması doğumu zorlaştırdı mıAmeliyattan önce sorsaydın. Benim Doğumda yırtıldığını söylerdim. Şimdi söylersem üzülürsün boşuna ameliyat oldum diye.
Hayır ilişkide ağrı yoktu ama doğum zordu uzun sürdü Dr kollarıyla baskı yapmıştı anca öyle olduBen de kızlık zarı ile gebe kaldım ilişkilerinizde ağrılı oluyormuydu ve doğumda kızlık zarının olması doğumu zorlaştırdı mı
Benimde ilişki ağrılı oluyor hatta hiç mutlu olmuyorum . peki doğumda bozuldu muHayır ilişkide ağrı yoktu ama doğum zordu uzun sürdü Dr kollarıyla baskı yapmıştı anca öyle oldu
Bana da doktor engel dedi ağrılı oluyor çok zorlanıyorum tam operasyon olacağım zaman hamile kaldım hala kızımArkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
Nasıl düzeldin canımArkadaşlar kızlık zari kalın olupta yırtılmayan varmi . Ben 2 senelik evliyim geçen hafta ameliyat oldum. Doktorum gebeliğe engel olur dedi. Benim gibi böyle it durum yasayan var mi aranizda ???
Edit:
Arkadaşlar iyileştimmm.
Vajinusmus degilmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?