Kalın Kaş?

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Merhabalar kaşlarımı bu zamana dek hiç aldırmadım ama her zaman kaşlarımı aldırınca çok güzel olacağıma inanırımyani bence yüzümü kaşlarım bozuyor. Ama hem gunah diye hem yüzüme nasıl olur iyice kötü olursam korkusuyla aldıramıyorum. Zaten alsam da incecik bi Kaş istemem ne yapsam

İnanç boyutunu bilemiyorum, ilk defa duydum.
Bize değil de aslında sizi tanıyan insanlara sorsanız daha iyi olur. Yüzünüzü bilmiyoruz çünkü

Kaş ile günah bağlantısını çözemedim ama kalın kaş gayet kenarlardan toplanınca güzel duruyor. İlla incecik ip gibi yapmaya gerek yok.

İnanç kısmını bilemiyorum ama kaş çok önemli gerçekten güzelleştiriyor insanı ben kaşım çıkınca kendimi hep çirkin hissederim mesela aldırınca da çok güzel hissederim.

Günah değildir ya kas almak yani bilemedim. Kamyon şoförü hasan abi gibi gezmek daha kotu bence. Gerci benim de kaşlarım seyrek ve ince oldum olası pek yok hicc almadım bu zamana kadar zaten az diye pek anlamam bu işlerden.

Kaş farı ile biraz belirginlestiriyorum, herkesinde derdi ayrı

böyle saçma sapan facebook hurafelerine inanan da bi bizim memlekette var herhalde. kimsenin dini gerçekten kendisi bizzat Allah'ın kitabından okuyup kendi araştırıp anladığı yok, herkes totodan uydurma internet postlarından dindar kesildi. çocuk görse bu saçmalığa güler bi de inanmışsınız yuh!

İnanç kısmı beni ilgilendirmiyor ama ben kadında dağınık duran, şekilsiz kaşları sevmiyorum. Göz makyajını tamamlayan olay bence biçimli kaşlardır.

Bu mesaji on kisiye gönder Allah bi duani kabul etçek.

Kalin ama toparlanmis kas favorim. Ben öyle kullaniyorum.

Inanc geregi yaptirmayacaksaniz bu konudan ne ögrenmek istiyorsunuz? Nasil yardimci olabiliriz? Gunah ama aldir kiz herkes aldiriyor diye vereyim mi coskuyu?

Kalin ama toparlanmis kas favorim. Ben öyle kullaniyorum.

Inanc geregi yaptirmayacaksaniz bu konudan ne ögrenmek istiyorsunuz? Nasil yardimci olabiliriz? Gunah ama aldir kiz herkes aldiriyor diye vereyim mi coskuyu?
Biri az günah dese ikna olcak. Mesela 3 gün yanarsın 5 gün yanarsın gibisinden bi recete lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…