- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Günah değildir ya kas almak yani bilemedim. Kamyon şoförü hasan abi gibi gezmek daha kotu bence. Gerci benim de kaşlarım seyrek ve ince oldum olası pek yok hicc almadım bu zamana kadar zaten az diye pek anlamam bu işlerden.Merhabalar kaşlarımı bu zamana dek hiç aldırmadım ama her zaman kaşlarımı aldırınca çok güzel olacağıma inanırımyani bence yüzümü kaşlarım bozuyor. Ama hem gunah diye hem yüzüme nasıl olur iyice kötü olursam korkusuyla aldıramıyorum. Zaten alsam da incecik bi Kaş istemem ne yapsam
Bu kadar saçma bilimsel açıklama görmedim.
böyle saçma sapan facebook hurafelerine inanan da bi bizim memlekette var herhalde. kimsenin dini gerçekten kendisi bizzat Allah'ın kitabından okuyup kendi araştırıp anladığı yok, herkes totodan uydurma internet postlarından dindar kesildi. çocuk görse bu saçmalığa güler bi de inanmışsınız yuh!
Bu mesaji on kisiye gönder Allah bi duani kabul etçek.böyle saçma sapan facebook hurafelerine inanan da bi bizim memlekette var herhalde. kimsenin dini gerçekten kendisi bizzat Allah'ın kitabından okuyup kendi araştırıp anladığı yok, herkes totodan uydurma internet postlarından dindar kesildi. çocuk görse bu saçmalığa güler bi de inanmışsınız yuh!
Kim yazmış bunu mahmut emmi mi
O mesajları 999 kişiye yollayanlar noldu acaba milyorder trilyorder çok mutlu oldu mu?Bu mesaji on kisiye gönder Allah bi duani kabul etçek.
Biri az günah dese ikna olcak. Mesela 3 gün yanarsın 5 gün yanarsın gibisinden bi recete lazımKalin ama toparlanmis kas favorim. Ben öyle kullaniyorum.
Inanc geregi yaptirmayacaksaniz bu konudan ne ögrenmek istiyorsunuz? Nasil yardimci olabiliriz? Gunah ama aldir kiz herkes aldiriyor diye vereyim mi coskuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?