merhaba geçmiş olsunMerhaba 1 ay önce burun estetiği ve liplift yaptırdım cildim kalın derili sanırım burun ucum çok kalkık büyük oranda burnum ndi ucunda top gibi ödem var ama onu geçtim burnum çok kalkık doğal bi burun istememe rağmen çok fazla kaldırmış dr. Ve 1 aydır 1mm bile inmedi açısı ve dokunduğumda ucunda bi sertlik hissediyorum yapay bi destek gibi. Aynı durumu yaşayan var mı çok endişeliyim vr psikolojim çok kötü. Çünkü büyük oranda zaman alır inip düşüyor diyorlar ama 1 ayda sadece ödemi atıp kalkıklığın inmemesi beni çok üzüyor
Ödemler büyük oranda indi ama burun ucumda 1 mm düşme olmadı maalesefÖdemler bir ayda gitmez ince deriliyim bende ödemler 6 aya kadar sürdü, ve yine ince derili olmama ragmen zaman aldı burun ucu dusmesi
Merhaba nekadar kalkık acaba bazen ameliyat olanlarin gözüne çok kalkikmis gibi görünüyor fakat bizler güzel goruyoruz çok kötü görünmüyor özelden foto atarmisinz mümkünseÖdemler büyük oranda indi ama burun ucumda 1 mm düşme olmadı maalesef
Tabi yolluyorumFotoğraf atabilirmisiniz? Kalın deriliyseniz mutlaka düşme olacaktır
Özelden foto atabilir misinizMerhaba 1 ay önce burun estetiği ve liplift yaptırdım cildim kalın derili sanırım burun ucum çok kalkık büyük oranda burnum ndi ucunda top gibi ödem var ama onu geçtim burnum çok kalkık doğal bi burun istememe rağmen çok fazla kaldırmış dr. Ve 1 aydır 1mm bile inmedi açısı ve dokunduğumda ucunda bi sertlik hissediyorum yapay bi destek gibi. Aynı durumu yaşayan var mı çok endişeliyim vr psikolojim çok kötü. Çünkü büyük oranda zaman alır inip düşüyor diyorlar ama 1 ayda sadece ödemi atıp kalkıklığın inmemesi beni çok üzüyor
merhaba siz ameliyat olalı ne kadar oldu acabaÖdemler bir ayda gitmez ince deriliyim bende ödemler 6 aya kadar sürdü, ve yine ince derili olmama ragmen zaman aldı burun ucu dusmesi
banada fotoğraf yollarmısınız rica etsem benimde 5ci ayım inme oluyor zamanlaÖdemler büyük oranda indi ama burun ucumda 1 mm düşme olmadı maalesef
9 ay oldu , odemlerin cogu gitti ucu hala cok sert amamerhaba siz ameliyat olalı ne kadar oldu acaba
ilk aylarınız ve şimdiki halini bana özelden atma şansınız varmı ne kadar düşüyor merak ediyorum9 ay oldu , odemlerin cogu gitti ucu hala cok sert ama
aslında onu burun ucu düşmesin diye koyuyorlar konulmaması risk gibi değilmi burda birçok kişi destek koymadığı için burun ucum düşmüş yazmıştıKolumellaya koyduğu desteği alabiliyorsa onu görüşüp teklif edin lokal anestezi ile yapabilir belki . Bende destek yok bence yumuşak burun altı beton gibi değil esnek
Sert oluyor değil mi tamamen. Benim biraz yumuşak belki koymuştur ama azdır benim. Böyle ok gibi gitmiyor yani burnum doğal duruyoraslında onu burun ucu düşmesin diye koyuyorlar konulmaması risk gibi değilmi burda birçok kişi destek koymadığı için burun ucum düşmüş yazmıştı
fotoğraf atabilirmisiniz banaSert oluyor değil mi tamamen. Benim biraz yumuşak belki koymuştur ama azdır benim. Böyle ok gibi gitmiyor yani burnum doğal duruyor
Merhaba bende aynı şekilde burun ve liplift olmak istiyorum özelden fotoğraf atma şansınız var mıydı acaba? Çok merak ediyorum şuan durumunuz nasıl?Merhaba 1 ay önce burun estetiği ve liplift yaptırdım cildim kalın derili sanırım burun ucum çok kalkık büyük oranda burnum ndi ucunda top gibi ödem var ama onu geçtim burnum çok kalkık doğal bi burun istememe rağmen çok fazla kaldırmış dr. Ve 1 aydır 1mm bile inmedi açısı ve dokunduğumda ucunda bi sertlik hissediyorum yapay bi destek gibi. Aynı durumu yaşayan var mı çok endişeliyim vr psikolojim çok kötü. Çünkü büyük oranda zaman alır inip düşüyor diyorlar ama 1 ayda sadece ödemi atıp kalkıklığın inmemesi beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?