Eski burnunu bilirsin eskiye kıyasla daha şiştir mutlaka deri çok incelmiyor hatta hiç incelmiyor ya :/ ama daraltabilir burun kanatlariniKesinlikle haklısınız, şu an çok yeni ve konuşmak için erken. Eminim ki bayağı bir şişlik inecek burnumda. Ben daha çok bütün burun çok şiş olur diye odaklandığım için kanatların burun gövdesine göre çok daha geniş kaldığını görünce şok yaşadım. Burun kanatlarında incelme/daralma olacağını düşünüyor musunuz peki?
Merhaba siz burun estetiğinden anlıyorsunuz galiba. Hep sizin yorumlarınızı görüyorum. Ben de neredeyse 1 ay önce ameliyat oldum,özelden öncesi,sonrası fotoğrafları atsam bir yorum yapabilir misiniz? Yandan beğendim burnumu önden şiş olduğu için bir garip geliyorEski burnunu bilirsin eskiye kıyasla daha şiştir mutlaka deri çok incelmiyor hatta hiç incelmiyor ya :/ ama daraltabilir burun kanatlarini
Atabilirsin konuşuruz özeldeMerhaba siz burun estetiğinden anlıyorsunuz galiba. Hep sizin yorumlarınızı görüyorum. Ben de neredeyse 1 ay önce ameliyat oldum,özelden öncesi,sonrası fotoğrafları atsam bir yorum yapabilir misiniz? Yandan beğendim burnumu önden şiş olduğu için bir garip geliyor
Eski burnunu bilirsin eskiye kıyasla daha şiştir mutlaka deri çok incelmiyor hatta hiç incelmiyor ya :/ ama daraltabilir burun kanatlarini
Yorumunuz cok guzel cok tesekkur ederim :) aslinda ben de tam tersi burun ameliyatindan sonra burun derisinin iyilesirken kalinlastigi ve daha cok yaglandigi bilgisini almistim. Nitekim benim daha cok yaglandi. Hatta burnum normalde de cok kalin derili oldugu icin doktorum iyilesirken olabildigince az kalinlasmasi icin akne ilaci verdi, onu kullaniyorum ben su an.Merhaba ben 20 gun once kapalı rinoplasti oldum.Çok kalın derılı bır yapım var .Yorumunuzu görunce Doktorumun söyledıgı bır bılgıyı paylaşmak ıstedım.Burun şeklıni yapısını bı yana bırak dedı herşeyden bagımsız burun estetık amelıyatının en buyuk katkısı derının yaş ılerledıkçe kalınlaşmasını ve gözeneklerın buyumesını durdurması .Deri altında yapılan işlemler bu derıyı kalınlastıran hucrelerı ölduruyormus.Bu da gözeneklerın kuculmesıne burnun zamanla buyumesıne engel oluyormus. Benım gözeneklerım sıyah noktalarım coktu.Napsam ne kullansam da bellı oluyordu.Şu an operasyon cok yenı oldugundan burun derısı uzerıne halıyle hıcbısey yapamıyorum.Buna ragmen gözenekler küçüldü şimdiden. Herşey bı yana böyle bır faydası var demişti.Bilginize :)
Yaglanma oldugunu ben de okumustum.Drum bunun gecıcı bı sure olabılecegını söylemıstı. Ama gözeneklerın kuculmesı konusu sanırım uzun vade için .Bu konuya cok vurgu yaptı amelıyatın en buyuk faydası bu dıye :) Burun uzerıne hıcbır kozmetık temızlık yapamıyoruz uzun sure malum dokunulmadıgından. Acaba ondan mı yaşanıyor bu yaglanma dıye dusundum. Kucuk yag bezelerı zaman zaman olusup kayboluyor bende de . sEVGILERYorumunuz cok guzel cok tesekkur ederim :) aslinda ben de tam tersi burun ameliyatindan sonra burun derisinin iyilesirken kalinlastigi ve daha cok yaglandigi bilgisini almistim. Nitekim benim daha cok yaglandi. Hatta burnum normalde de cok kalin derili oldugu icin doktorum iyilesirken olabildigince az kalinlasmasi icin akne ilaci verdi, onu kullaniyorum ben su an.
Ama bununla birlikte ben sonuctan cok memnunum. Daha bir bucuk ay oldu neredeyse, hala iyilesme surecinde ama boyle bile kalsa mutlu olurum :)