Kalın ayak bileklerim için

bence bacaklar kalin ince benim icin önemli deyil benim icin önemli olan kisinin ruhu insanligi ama malesef insanlikta gittikce azaliyor
bilenler bilir kizim turner sendrumlu boyu kisa hemde baya kisa neyse zati piskolojisi bozuk aileden baska kimselerler iletisime gecmek istemiyordu neyse gel zaman gitzaman kizimla konusarak bu kkonuyu atlattik kizimin bacaklari boyuna göre cok kalin
dügüne gittik ilk defa gecn kiz gibi süslendi büslendi alis verise gittik neyse kizimi bebek gibi süsledim kizim daha 16 yasinda bir gec kiz kadinin biri demiski aaaaaa bacaklarida ne kadar kalin boyuda kisa bu kizi alan olmazzzz bana orda bir sey söylemedi eve geldik uyuyana kadar agladi konuyu anlattiiiii kizim daha dügüne felan gitmiyor simdi 17 yasinda ben kizimi seviyorum hemde cok ben kizimin insanligini ruhunu seviyorum görüntüsü benim icin hic önemli deyillll

arkadaşlar çok haklısınız allaha binlerce kez şükrediyorum tabiki haşa öle isyan etmek olur mu neden böleyim diye bende bu korkuları yaşıyorum tabiki ya ameliyattan sonra ağrım olursa ya olmazsa diye ne biliyim işte insanız sonuçta aynının karşısına geçtiğimizde hangimiz demiyoruz ki keşke şuram şöle olsaydı daha güzel olurdum diye buda öle bişey işte:)hiç aslında bire bir bir doktorla bu konuyu konuşmadım zate ameliyat gibi bişey düşünmüyorum kesinlike hani böle kısa süreli liposaction gibi işlemler olursa ancak yoksa bıçak altına yatılacak gibi bir sorunsa ne ben nede eşim böle bişey istemeyiz:))

bence bacaklar kalin ince benim icin önemli deyil benim icin önemli olan kisinin ruhu insanligi ama malesef insanlikta gittikce azaliyor
bilenler bilir kizim turner sendrumlu boyu kisa hemde baya kisa neyse zati piskolojisi bozuk aileden baska kimselerler iletisime gecmek istemiyordu neyse gel zaman gitzaman kizimla konusarak bu kkonuyu atlattik kizimin bacaklari boyuna göre cok kalin
dügüne gittik ilk defa gecn kiz gibi süslendi büslendi alis verise gittik neyse kizimi bebek gibi süsledim kizim daha 16 yasinda bir gec kiz kadinin biri demiski aaaaaa bacaklarida ne kadar kalin boyuda kisa bu kizi alan olmazzzz bana orda bir sey söylemedi eve geldik uyuyana kadar agladi konuyu anlattiiiii kizim daha dügüne felan gitmiyor simdi 17 yasinda ben kizimi seviyorum hemde cok ben kizimin insanligini ruhunu seviyorum görüntüsü benim icin hic önemli deyillll
canım böyle dengesiz kaba saba insanlara denilecek pek bir şey yok. Maalesef çok var bunlardan. İnsanların orasına burasına takılmış durumdalar. Umarım adam olurlar bir gün.
Kızını bu tiplere karşı alıştırman iyi olur aslında.

merhaba bende çok kafaya taktıgım birsey iste ustelik zarif bir vucudum var ama bilekler kalın kalıyor cok arastırdım ben odem kaynalkı ise incelmesi zor bol su icmek ve yuruyus gerek aynı zamanda jimnastik te yapabilirsin o bolge icin cevirerek ice ve disa seklinde
eger yag ise cok sanslısın mezo karboksi veya iyi ellerde liposuction birde radyofrekans yontemi var.
varistense bir damar cerrahı gormeli toplar damarın kirli kanı yukarı pompalamaması sonucu yine odem olabiliyor, ya da sungersi bir doku olusumuna sahip lenf bezleri denilen kisimlardaki minik sivi pompalaan kapakcikların az calismasi da bunu yapiyor cok yazik ki genetik ya da travmatik bir durum Bu arada ayaklarına darbe seklinde sert hareket yapmamali sert tabanlı esnek olmayan ayakkabilari atmalisin varsa, canım cok uzuluyorum ben de bir dr a gitmistim
marmara hast de prof dort seneye yakin oldu estetik ve plastik cerr uzerine kendisi cok kafana taktıysan bir kisim kas alinir ancak iyilesir dedi ama ize katlanabilirsen diye de uyardı vallahi ara ara dovme filan yaptirip izi idare edermiyim diyorum bidaha gidicem en onemlisi agri sizi birakmamasi tabi ki bunu da sorup arastiricam gitmeden bu bilek hikayemi paylasiyim dedim cunku lipo ile odemli bacakta puruzlu bir gorunum ihtimali varmis korktum ben de sorun olursa yaz cekinme

arkadaşlar çok haklısınız allaha binlerce kez şükrediyorum tabiki haşa öle isyan etmek olur mu neden böleyim diye bende bu korkuları yaşıyorum tabiki ya ameliyattan sonra ağrım olursa ya olmazsa diye ne biliyim işte insanız sonuçta aynının karşısına geçtiğimizde hangimiz demiyoruz ki keşke şuram şöle olsaydı daha güzel olurdum diye buda öle bişey işte:)hiç aslında bire bir bir doktorla bu konuyu konuşmadım zate ameliyat gibi bişey düşünmüyorum kesinlike hani böle kısa süreli liposaction gibi işlemler olursa ancak yoksa bıçak altına yatılacak gibi bir sorunsa ne ben nede eşim böle bişey istemeyiz:))

merhaba bende çok kafaya taktıgım birsey iste ustelik zarif bir vucudum var ama bilekler kalın kalıyor cok arastırdım ben odem kaynalkı ise incelmesi zor bol su icmek ve yuruyus gerek aynı zamanda jimnastik te yapabilirsin o bolge icin cevirerek ice ve disa seklinde
eger yag ise cok sanslısın mezo karboksi veya iyi ellerde liposuction birde radyofrekans yontemi var.
varistense bir damar cerrahı gormeli toplar damarın kirli kanı yukarı pompalamaması sonucu yine odem olabiliyor, ya da sungersi bir doku olusumuna sahip lenf bezleri denilen kisimlardaki minik sivi pompalaan kapakcikların az calismasi da bunu yapiyor cok yazik ki genetik ya da travmatik bir durum Bu arada ayaklarına darbe seklinde sert hareket yapmamali sert tabanlı esnek olmayan ayakkabilari atmalisin varsa, canım cok uzuluyorum ben de bir dr a gitmistim
marmara hast de prof dort seneye yakin oldu estetik ve plastik cerr uzerine kendisi cok kafana taktıysan bir kisim kas alinir ancak iyilesir dedi ama ize katlanabilirsen diye de uyardı vallahi ara ara dovme filan yaptirip izi idare edermiyim diyorum bidaha gidicem en onemlisi agri sizi birakmamasi tabi ki bunu da sorup arastiricam gitmeden bu bilek hikayemi paylasiyim dedim cunku lipo ile odemli bacakta puruzlu bir gorunum ihtimali varmis korktum ben de sorun olursa yaz cekinme

tabi ki herseyin basi saglik ve özguven bunu da unutmamak gerek, kimse kusursuz deildir,
lam sozlu, kem gozlu ve de maskeli insanlardan nefret ediyorum.

saol canım bilgilendirdiğin için beni bizim ailen sanırım genetik yani anneminde kalın ama benim kadar değil annanemin öle çünkü evlenmeden önce 43 kiloya kadar düştüm yine kalındı zayaıflamak ve sporlar geçeceğini sanmıyorum ben doktora görümedim sadece bir estetisyenle internet ortamında görüşme şansım oldu oda görmeden bişey diyemem dedi haklı olarak:((ben ameliyattan korkarım iz falan kalır demişsin iyice kafaya taktım şimdi ben böle çok ciddi müdaheleler istemiyorum zate yoksa yaptırmam yani kas almak mı:((düşüncesi bile insana üskütücü geliyor yaaaabenneyaptımki:1no2:

bendede ayni dertten var şaşirdim şimdi görünce
etrafimda hiç karşilaşmamiştim ne kilolu insanlar var bilekleri incecik hayret bişey diyip sinirleniyodum demekki varmiş benden de:))
ve hatta benim kide şaka yapiyo bana deliriyorum
aman boşver bi kusurumuz o olsun

bende kendim gibi insanlarla karşılaşınca şaşırıyorum senin gibi:)açıkçası mutlu oluyorum ne yalan söyliyim biraz olsun moralim yerine geliyor ama çok sık olan bişey değil sanırım.sen peki kafaya takıp giymemezlik falan yapıyormusun elbise capri tarzı şeyler acaba ben mi abartıyorum yoksa:(

bende kendim gibi insanlarla karşılaşınca şaşırıyorum senin gibi:)açıkçası mutlu oluyorum ne yalan söyliyim biraz olsun moralim yerine geliyor ama çok sık olan bişey değil sanırım.sen peki kafaya takıp giymemezlik falan yapıyormusun elbise capri tarzı şeyler acaba ben mi abartıyorum yoksa:(

abartmıyosun canım

boyum 1,70 57 kiloyum her şey normal ama ayak bileklerim ve baldırlarım kalın senağlama

ne etek ne elbise ne kapri

hayatım kot ve kumaş pantalonla geçiyo

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay kizlar simdi okuyunca cok rahatladim. bitek bende yokmus bu sorun :) ben arastirdim ve büyük bir ihtimal ile estetik yaptiracam. cok iyi bir sonuc olmasa da en azinda bacagim sekillenir, su an cünkü hic bir sekli yok.

yanliz sunu da unutmamak gerekiyor: her estetisyen yapamaz bu ameliyati. mesela gecen hafta tesadüfen naci celik ile bir ropörtaj gördüm, kendisi yapmam diyordu. ama yapanlar var, fakat cok zahmetli bir ameliyat oldugu icin pek kimse ugrasmak istemiyor...

ayak bileği inceltme ameliyatıyla ilgili sitede gördüğüm tüm yorumları okudum ama hala her hangi bir bilgi edinemedim, galiba bu sorundan muzdarip çok az insan var, 4 sayfadır yok kendinle barışık ol yok bilmem ne mesajlarını okumaktan sıkıldım bu konuyla ilgili tecrübesi olanlar konuşabilir mi acaba, çünkü diğer estetik operasyonlar başlığında başarılı doktor isimleri, fiyat bilgisi hakkında bilgi alınabiliyor ve insanlar tecrübelerini paylaşıyor, bu sayfadaysa sadece akıl verenleri okudum, insan vücudundaki her hangi bir yerinden rahatsızsa bunun çözümü varsa bu konuda bilgi almak en doğal hakkı "yok takıntılı olma yok kendinle barışık ol" gibi akıl vermelere gerek yok.O zaman sizde yüzünüzdeki bacağınızdaki tüyleri almayın ya da ne biliyim makyaj yapmayın, saçınızı boyamayın kendinizle barışık olun, yani kusura bakmayın da böyle tavsiyelere ihtiyaç yok, kötü görünüyorsa rahtsız ediyorsa çare ararız bu vücudumuzun her yeriyle ilgili böyle, kadın olmanın verdiği bir içgüdü ve abartmamak şartıyla da gerekli her neyse lütfen şu başlık altına bu konuda tecrübesi olan birileri bir şeyler yazabilir mi? benim ayak bileklerim 23 cm vücudumun ince bir görüntüsü olmasına rağmen ve her hangi bir kilo problemim olmamasına rağmen bileklerim vücuduma oranla çok kalın ve kalınlığı dikkat çekiyor herkes bu kiloda bir insanın bileği böyle kalın olur mu diye haliyle şaşırıyor, bununla ilgili her hangi bir operasyon geçiren var mı? ameliyat sonrası bilekte ödem oluşabiliyormuş bu veya benzeri komplikasyonlar oluşabiliyor mu? bu konuda tecrübeliler hangi doktorları önerirler lütfen artık şundan bahsetsin birileri

Benim boyum 1 74
53 kiloyum benim de bacaklarım ve ayak bileklerim kalın
eskiden ne etek giyerdim ne de short
babam bile dalga geçmişti benimle futbolcu bacağı gibi bacakların var diye :D
Genetiğim sizsiniz yapacak bir şey yok dedim.

Bende çok isterdim ince olmalarını fakat değiller ama emin ol bizim sandığımız kadar da kötü değiller :)
bunu etek giymeye başladığım da anladım
hele ki yaşlı teyzeler bayılıyor böyle bacaklara bir de bu açıdan bakalım :D

Ben 4ay once dizden asagi kismimi ,bacaklarimin yanlarini,arkalarini ve bileklerimi incelttirdim,cikan yagi ic kisimlara koydu dr simdi cok guzel oldu,adima tiklarsaniz yazdigim cvplar bolumunden gecmisime ulasabilirsiniz.

kızlar bu kalın ayak bileği problemi için 3 estetisyenle görüştüm, birisi ayak bileğinden yağ alarak doğal görüntüyü yakalamak çok zor dedi, birisi yaparız ama iz kalır dedi, bir diğeri Türkiye'de bu konuda akla gelen ilk isim tahmin edersiniz ismini, dudak uçuklatan bir fiyat söyledi buna rağmen yaptırmayı düşünüyordum ki bir arkadaşımdan trambolinde zıplamanın ayak bileklerini incelttiğini duydum hadi canım dedim ama dayanamadım denemek için 60 TL'ye netten bir trambolin aldım her gün değilse de sık sık üzerinde 5 dakika, 10 dakika zıpladım arada sırada da masajla, pilatesle destekledim bir buçuk, iki ay gibi bir sürede 23 cm olan bileklerim sadece 1 cm inceldi ve 22 cm oldu, o da incelse ne olur topuklularla biraz üzerinde dursam şişiyo zaten:)) ama beni asıl şaşırtan bacağımın komple görünüşünün düzelmesiydi feci bi sıkılaşma oldu bu yüzden de daha ince ve düzgün görünüyorlar yani uzun lafın kısası biraz hareketle de bu iş telafi edilebilirmiş milyarlar ödemeye gerek yokmuş, bacaklardan şikayetciyseniz bir trambolin alıp açın müziği bol bol zıplayın kısa zamanda sonuç vermese de bacağı sıkılaştırıp incelttiği aşikar, ameliyatlarda az zahmet değil bence denemeye değer:):)

Back
X