- 18 Temmuz 2008
- 213
- 21
- Konu Sahibi BirazMutluluk
başlıktada belittiğim gibi hem kalıcı hemde dolgunlaştırıcı ruj ve kalıcı dudak kalemi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.(hani şu filmlerdeki gibi öpüşmeyle bile çıkmayan rujlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklediğim Ruj Hem Ucuz, Hem Çok Kalıcı..
Eskiden Çok Kullanılırdı..
Sürünce 1-2 Dk. İçinde Tatlı Bir Pembeye Dönüşüyor..
Eki Görüntüle 324344
başlıktada belittiğim gibi hem kalıcı hemde dolgunlaştırıcı ruj ve kalıcı dudak kalemi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.(hani şu filmlerdeki gibi öpüşmeyle bile çıkmayan rujlardan
valla 2004 temmuz ayında almıştım 19 ağustosta düğünüm vardı :) ben kalıcı şeyleri pek sevmemm sırf düğün için almıştım kalıcı olsun uğraşmıyım die du şimdi bakayım yazayım adını7 sene mi peki max factor ama ne olarak geçiyor ürünün adı
o yeşil rujlardan denedim.ama rengini beğenmedim.çok sırıtıyo rengi .ben doğal duran rujları seviyorum. ama max faktorun ruju ilgimi çekti denemek lazım
boyamak, parlatmak ve unutmak!!! süpermiş:))
heheheeeee!!!tamam oldu anlaştık memnun kalmassam sana veririm.valla canım ben şiddetle tavsiye ediorum al dene :) memnunn kalmazsan rujunu bana verirsin :)) ama ben para iadesi yapmammm kaptı kaçtı yaparım :)
Eki Görüntüle 324344
Eki Görüntüle 324344