Dudak Makyajı Kalıcı ve dolgunlaştırıcı ruj ve kalıcı dudak kalemi

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

BirazMutluluk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
213
21
başlıktada belittiğim gibi hem kalıcı hemde dolgunlaştırıcı ruj ve kalıcı dudak kalemi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.(hani şu filmlerdeki gibi öpüşmeyle bile çıkmayan rujlardan :KK66:

Kalıcı değil ama watsons'un bir ürünü vardı lipstick cidden dolgun yapıyordu :KK70: ama 3-4 saate geçiyor maalesef.

tüh yaa!!en azından gün boyu kalıcı olsaydı :KK43: yada kalıcı bir dudak kalemi olsaydı en azıdn biraz daha dolgun gösteriyor..

deli gibi para bayılıp aldığım ürünlerden ziyade ucuz ürünler bazen şaşırtabiliyor yani tamamen şans meselesi öyle bişeyki dolgunlaşsa kalıcı olmaz kalıcı ols dolgunlaştırmaz henüz bende bulamadım öyle bişey:KK43: minibüste bile aynamı çıkarıp tazeliyodum:KK1:

Eklediğim Ruj Hem Ucuz, Hem Çok Kalıcı..
Eskiden Çok Kullanılırdı..
Sürünce 1-2 Dk. İçinde Tatlı Bir Pembeye Dönüşüyor..:KK34:

$SIHIRLI-RUJ-KISS-BEAUTY-DAIMA-KALICI-NOSTALJI__32539859_0.jpg

başlıktada belittiğim gibi hem kalıcı hemde dolgunlaştırıcı ruj ve kalıcı dudak kalemi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.(hani şu filmlerdeki gibi öpüşmeyle bile çıkmayan rujlardan :KK66:

canım ben 2004 yılında max foctor ün almıştım ikili seti hem ruj hemde parlatıcısı yanında düğün günü sürdüm asla çıkma olayı olmadı parlatıcısıda çok güzel dolgun gösterio ben o zamanlar 35-40 arası almıştım şimdi ne kadar bilmiorum ama hala kullanıorum :)düşün 7 senedir bozulmadıda :)) bak resmi bu

$35461buyuk.jpg

ama benimkinin rengi bu değil sana yardımcı olması için resmi internetten bulup ekledim...ben memnunumm hiçte çıkkmıo :)

7 sene mi:KK53: :KK53: peki max factor ama ne olarak geçiyor ürünün adı:KK52:
valla 2004 temmuz ayında almıştım 19 ağustosta düğünüm vardı :) ben kalıcı şeyleri pek sevmemm sırf düğün için almıştım kalıcı olsun uğraşmıyım die du şimdi bakayım yazayım adını
Max Factor Lipfinity Nude Lipstick canım benimki 56 numara gül kurusu - mor karışımı bişi :) o zaman ben tüm malzemelerimi max foctorden almıştım sadece rimelimi ve göz kalemimi bitirip ikinciyi aldım...diğer ürünler hala durur :))

zaten bu ruju uyguladıktan sonra bilmemiz gereken 3 şey var :))
boyamak, parlatmak ve unutmak:))

o yeşil rujlardan denedim.ama rengini beğenmedim.çok sırıtıyo rengi .ben doğal duran rujları seviyorum. ama max faktorun ruju ilgimi çekti denemek lazım :KK66:
boyamak, parlatmak ve unutmak!!! süpermiş:))

o yeşil rujlardan denedim.ama rengini beğenmedim.çok sırıtıyo rengi .ben doğal duran rujları seviyorum. ama max faktorun ruju ilgimi çekti denemek lazım :KK66:
boyamak, parlatmak ve unutmak!!! süpermiş:))

valla canım ben şiddetle tavsiye ediorum al dene :) memnunn kalmazsan rujunu bana verirsin :)) ama ben para iadesi yapmammm kaptı kaçtı yaparım :)

Eklediğim Ruj Hem Ucuz, Hem Çok Kalıcı..
Eskiden Çok Kullanılırdı..
Sürünce 1-2 Dk. İçinde Tatlı Bir Pembeye Dönüşüyor..:KK34:

Eki Görüntüle 324344

hıc bole bı ruj gormemıstım cıdden pembe derken cok mu pembe yapıyo kı ben dogal dudak rengındekı pembelıgı sevıyorum ?? cıdden kalıcı mı kı ben de almak ısterım hem de 3.5 tl yanı hıc bısey vala :KK1: ayrıca bu ruju nerden bulabılırız ve de markası ne kı bun arada pek cırkın bı rujmus :KK1:

o max factor ün rujunu ben de kullandm evet cıkmıo ama cok kalın yapılı kuruyo parcalanıo dudakta toprak gbi kötü bi görüntü oluo ondan önce nivea nın bi kalıcı ruju vardı yapısı likit ti cok güzeldi ama daha bulamadm o da daha koyu yapı da cıkarttı o da kuruyup parcalanıo dudakta ama max factorun ki kadar degil bn de bakıorum neler var die bişi bulamadm henüz :KK43:

dudak kalemini tum dudaga surmek ve bolca surmek kalıcı yapıyo kesınlıkle ustune de guzelce ruju sur. oriflame giordani gold jevel ruj mukemmel gıordanı gold dudak kalemi ve diğrer rujlar da ama bıraz pahalı diğer serilere göre

X