A
adayıldız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi adayıldız
arkadaslar dustan snra surebılecgm (fıyatı hıc farketmez) vucut losyonu ,kremı fln oneren var mi?bebek gb koksun ıstıyorm.cıldım kuru bu arada.yardımlarınızı beklıyorm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pupa miss milkie serisi canım ben denemeyi düşünüyorum çikolatalı çilekli vanilyalı şekerli kokuları var
bir de bir losyon var the body shop ta white musk diye muhtesem bir kokusu var ve parfüm gibi de kalıcı ama ben miss milkie yi bulduğum an alıcam cunku bebeksi şekerli kokmak istiyorum :)
internette varlink verilebilir mi bilmiyorum ki sen google da bir arat kozmetikçilerde de bulursun sanırım cunku ünlü bi markawhite musk ı onceden kullanıyordum.sureklı kullnmktan brz sıkıldım sanırım.pupa miss milkie hıc duymadım.nerelerde satılıyor?sımdıden tesekkurler...
duştan sonra sadece johnson&johnson'ın bebek yağını kullanıyorum kokusu çok güzel iyi nemlendiriyor yumuşacık yapıyor kızzlaarr
ben de body shopun vücut kremini kullanıyorum kokusu çok kalıcı ve de yoğun dağ çileği frambuaz gibi bişi ama white musk denemek istiyorum o kokular daha çok hoşuma gidiyor aslında
kızlar pupa miss milki nerde bulabilirim.istanbul anadolu yakasında oturuyorum.alabileceğim bir yer söyler misiniz.internetten olmasın :)