• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalici temizlik kokusu saglamak...

Kokuyor tabii yakmadan da kokuyor. Zaten kokulu mumları bir kere yakıp hafif eritmek ve söndürmek yeterli uzun süre kokar sonra.
anladim tesekkurler...:16:
Çamaşırlardaki su kurudukça neme dönüşüyor ya bu sebeple söyledim benim başıma geldi de ama herşey nasıl mutlu oluyorsak onu yapmak tabii :)
dogru soluyorsunn nem zamanla oluyor zaten:18:
saolun kızlar sizde haklısınız öyle bişeyin başıma gelmemesi ,gelmice anlamı taşımıo dimi..
canim ole hemen olmuyor nem zamanla olusuyor insALLAH olmasin tabi:12:

otomatik kokulardan çok elektrikli olanlar daha ekili.bu arada yumuşatıcıya uygun bir koku olsun çünkü heryere yumuşatıcı kullanırım ben.herkes bayılır evimin kokusuna

yumusaticiyi suyla karistirp parfum yapmak mantikli denicem onu:9::12:

Benim de koku hastalığım vardır fısfısları çok sık kullanıyorum ama malesef çok zararlı ikea da gezerken kavanoz şeklinde hindistan cevizi kokulu bir mum aldım inanılmaz güzel kokuyor evim istediğiniz her tür kokulusu var. Evin her yanını sarıyor koku kesinlikle tavsiye ederim.

Yazını alıntı yapma nedenim çamaşırlarını evde kuruttuğunu yazmışsın güzel koksun derken rutubete neden olabilir bu yaptığın sonra birde rutubet kokusu ile uğraşmak zorund kalırsın mazallah.

Canım ben bu hafta içi ikea' ya gideceğim kısmetse evin başka eksikleri için. Gitmişken bahsettiğin mumu da almak isterim tabii, hem hindistan cevizi kokusuna da bayılırım :16: tavsiyen için teşekkürler :38:

Ayrıca; evin içinde çamaşır kurutmak -zamanla- rutubete neden olur, bu görüşüne kesinlikle ben de katılıyorum canım. BEn kışın bile evin içinde hangi odada çamaşır kurutıyorsam o odanın camını muhakkak bir süre açar havalandırırım ve kapısını da açık bırakırım. Bir arkadaşımın başına geldi bu çamaşır kurutmaktan dolayı rutubet oluşması. Aman dikkat kızlar :34:

airvick in prize takılı olanından kullanıyorum hem holde hem salonda rose olanından kapıdan ilk giren soruyo bu güzel kokuda ne böyle diye

airvick in prize takılı olanından kullanıyorum hem holde hem salonda rose olanından kapıdan ilk giren soruyo bu güzel kokuda ne böyle diye

sanki bi yerde okudum prizdekiler yangin cikariyor diye tabi hep tkli tutmadiktan sonra sorun olmaz heralde tesekkurler:71:

bende evimi devamlı havalandırmaya gayret ediyorum ..onun dısında gladenın fısfıslrından var ama kokusu geçici..
ikeadan aldıgım vanilya kokulu mumlardan var evımde ..komıdınımın ıcınde durdu bir ay boyunca harıka koktu..evımın cogu yerıne de koydum ama yakıp denememiştim bunu deneyecegim.
en kısa zamanda prize takılan kokulardan almak istiyorum.. kalıcı kokusu oldugunu duymustum .. fısfısları da zararlı buluyorum

bende evimi devamlı havalandırmaya gayret ediyorum ..onun dısında gladenın fısfıslrından var ama kokusu geçici..
ikeadan aldıgım vanilya kokulu mumlardan var evımde ..komıdınımın ıcınde durdu bir ay boyunca harıka koktu..evımın cogu yerıne de koydum ama yakıp denememiştim bunu deneyecegim.
en kısa zamanda prize takılan kokulardan almak istiyorum.. kalıcı kokusu oldugunu duymustum .. fısfısları da zararlı buluyorum

devamli havalandirmak iyide deterjan kokusu bi baska oluyorr:2::9::9: su mumlara bende bi denk geldigimde bakayimmm:3: fisfislarida deniyecemm ama evin neresine koyacagim bilemiyorumm:26::26:

Back
X