• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalici temizlik kokusu saglamak...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
:3::3:selam arkadaslar simdi ewi temizlediginizde ne kadar deterjan koyarsan koy temizlik kokusu 1 saate kalmaz yok oluyor farkli onerileriniz varmi ewde kalici koku saglamak icin lutfen yardimci olun...onerebileceginiz deterjan ve yontemleri yazarsaniz sewinirimmm...simdiden tesekkurler...:79::79::79:

öneride bulunacak kimse yokmuuuu???:18::18::44::44:

Aynı dertten ende muzdaricim. bben otomatik 18 dakikada bir fıs fıs yaptırıyorum eve ...

benim bir de rutubet sorunum var.öncelikle her sabah evinizi havalandırın.benim küçük bir evim olmasına rağmen 2 tene otomatik sprey var.aslında kimyasal şeyleri pek sevmem ama şu rutubet yüzünden koku hastası oldum resmen.düzenli temizlik, havalandırma ve spreyler sayesinde evin kendine has bi kokusu oluştu.tavsiye ederim

benim bir de rutubet sorunum var.öncelikle her sabah evinizi havalandırın.benim küçük bir evim olmasına rağmen 2 tene otomatik sprey var.aslında kimyasal şeyleri pek sevmem ama şu rutubet yüzünden koku hastası oldum resmen.düzenli temizlik, havalandırma ve spreyler sayesinde evin kendine has bi kokusu oluştu.tavsiye ederim

tesekkur ederimm su fis fis mantikli geldi bana deneyecegim insallah olur tabi ewi temizledikten sonra temizlemessen fis fista fayda etmez hic birseyyde:1:

slm.arkadaşlar kalıcı koku için domestosun yeni çıkan yüzey temizleyicisini tavsiye ederim.ben mavi olanını kullanıyorum ve çoooooooooooooook güzel

Merhaba arkadaşım, ben de evi temizleyince her zaman mis gibi koksun istiyorum ama dediğin gibi 1-2 saate kalmadan temizlik kokusu gitmiş oluyor :25: Ben de otomatik spreylerden almayı düşünüyorum :31:

Merhaba arkadaşım, ben de evi temizleyince her zaman mis gibi koksun istiyorum ama dediğin gibi 1-2 saate kalmadan temizlik kokusu gitmiş oluyor :25: Ben de otomatik spreylerden almayı düşünüyorum :31:

aynen canimm ben her parfum kokusunuda sewmem kendime gore bi koku bulunca mutlaka alicam:9:

bende bu konudan müzdarip biri olarak şunları yazayım...
temizlik falan yapıoruz güzel koku kalmıo ama bende bide yemek sorunsalı var,yemek yaptıktan sonra nekadar havalandırırsam havalandırım o koku hep kalıo ..evin içindeyken çok anlamıorum ama dışarıdan eve girdiğimde fena bişi oluo dayanamıorum,
geçici çözümler buldum artık,
çamaşırlarımı vernelin kırmızı bi yumuşatıcısı var onunla yıkıorum inanılmaz güzel bi kokusu var,çamaşırları kurutmalığa koyup odada kurutuorum kuruyana kadar çok hoş bi koku verio etrafına,çogu misafirlerim bu kokuyu hep sormuştur mesela,tabi bu herzaman uygulayabiliceniz bi yöntem diil bende son olarak otomatik fısfıslardan aldım şu beyaz gül kokusu olanda evin girişine taktım,fıslayınca heryere koku yayılıo hoş bi koku oluo...

temizlik falan yapıoruz güzel koku kalmıo ama bende bide yemek sorunsalı var,yemek yaptıktan sonra nekadar havalandırırsam havalandırım o koku hep kalıo ..evin içindeyken çok anlamıorum ama dışarıdan eve girdiğimde fena bişi oluo dayanamıorum,
çamaşırlarımı vernelin kırmızı bi yumuşatıcısı var onunla yıkıorum inanılmaz güzel bi kokusu var,çamaşırları kurutmalığa koyup odada kurutuorum kuruyana kadar çok hoş bi koku verio etrafına,çogu misafirlerim bu kokuyu hep sormuştur mesela,tabi bu herzaman uygulayabiliceniz bi yöntem diil bende son olarak otomatik fısfıslardan aldım şu beyaz gül kokusu olanda evin girişine taktım,fıslayınca heryere koku yayılıo hoş bi koku oluo...

ewet ewde havalndrma olmayinca koku icerde kaliyor kapiyi acincada disardan iceri girdiginde bole sicaklikla birlikte bi koku geliyor camasir kokusu bazen benimde hosuma gidiyor ama her zaman yapamiyoruz tabi ben yumusaticiyla yerleri silmeyi dusundum ama yerler kayganlabilir die denemedim..gul kokusu hos olabilir tesekuurllerr:71::71:

Benim de koku hastalığım vardır fısfısları çok sık kullanıyorum ama malesef çok zararlı ikea da gezerken kavanoz şeklinde hindistan cevizi kokulu bir mum aldım inanılmaz güzel kokuyor evim istediğiniz her tür kokulusu var. Evin her yanını sarıyor koku kesinlikle tavsiye ederim.

Yazını alıntı yapma nedenim çamaşırlarını evde kuruttuğunu yazmışsın güzel koksun derken rutubete neden olabilir bu yaptığın sonra birde rutubet kokusu ile uğraşmak zorund kalırsın mazallah.

Benim de koku hastalığım vardır fısfısları çok sık kullanıyorum ama malesef çok zararlı ikea da gezerken kavanoz şeklinde hindistan cevizi kokulu bir mum aldım inanılmaz güzel kokuyor evim istediğiniz her tür kokulusu var. Evin her yanını sarıyor koku kesinlikle tavsiye ederim.

Yazını alıntı yapma nedenim çamaşırlarını evde kuruttuğunu yazmışsın güzel koksun derken rutubete neden olabilir bu yaptığın sonra birde rutubet kokusu ile uğraşmak zorund kalırsın mazallah.

mumu yakmadan kokuyormuu acaba hem süs hem guzel koku süper:34:

yoo şimdiye kadar öyle bi sıkıntı yaşamadım

saolun kızlar sizde haklısınız öyle bişeyin başıma gelmemesi ,gelmice anlamı taşımıo dimi..

otomatik kokulardan çok elektrikli olanlar daha ekili.bu arada yumuşatıcıya uygun bir koku olsun çünkü heryere yumuşatıcı kullanırım ben.herkes bayılır evimin kokusuna

Back
X