Dudak Makyajı Kalıcı ruj önerisi

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

burerd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
31
0
arkadaşlar benim gibi rujların sürekli bardaklara peçetelere çıkmasını dudaktan gitmesini istemeyen kişiler vardır.
Kalıcı ruj önerisi olanlar varsa marka paylaşımı yapabilirlermi lütfen

Bende Sephora'nın mat bir ruju var o çok kalıcı yemek yesem bile çıkmaz. Birde seneler önce clinique'den almıştım kıpkırmızı bir ruj hala sapasağlam durur sürünce oda hiç çıkmaz.

Son düzenleme:
Ben max factor un kalıcı rujunu kullanmıştım çift taraflı olan.. Ve gerçekten çok memnun kalmıştım dudak makyaj temizleyicisiyle temizlerken bile hemen çıkmıyordu. Yanlız yemek yerken falan parlaklığı gidiyor, dudaklarının mat ve kuru durmasını istemezsen gün içinde parlatıcıyı tazelemen gerekiyor, onun dışında rengi bozulmuyor.

Ruju sürdükten sonra üzerine transparan pudra sür daha sonra ikinci kez ruju sür ve peçeteyi bir kere öperek fazlalığı al kalıcı olacaktır

Ben max factor un kalıcı rujunu kullanmıştım çift taraflı olan.. Ve gerçekten çok memnun kalmıştım dudak makyaj temizleyicisiyle temizlerken bile hemen çıkmıyordu. Yanlız yemek yerken falan parlaklığı gidiyor, dudaklarının mat ve kuru durmasını istemezsen gün içinde parlatıcıyı tazelemen gerekiyor, onun dışında rengi bozulmuyor.

evet sana kesinlikle katılıyorum,bugüne kadar kullandığım en kalıcı ruj,kuruduktan sonra dudaklar biraz geriliyor ama parlatıcıyla gerilme kayboluyor.Herkese tavsiye ederim sabah uyanınca bile dudağımda durduğu günleri biliyorum :)

selam hanımlar şimdiye kadar kullandığım kalıcı rujların en kötüsü max factor ün ikili olanıydı ama benim dudaklarım normalde de çatlamaya müsait olduğu için parça parça döküldü dudaklarım berbattı o yüzden. en iyisi Mac Pro Longwear dışı demir gibi ağır olan kaplama tipi... inanılmaz güzel günde 2 kere tazelemek yeter bir sabah bir öğlen sürün ne topaklanma ne çatlama yapıyor ama oldukça mat bir görüntüsü var (ki bence daha hoş) diğeri pastelin hem ucuz hemde çok kalıcı olan ruju longday. bu ikisini benim gibi problemli dudaklarınız varsa rahatça kullanabilirsiniz :)

X