• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı parfümler ??

^XSXirine^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
46
1
86
31
İstanbul
herkese selam öncelikle=)
ne kadar aradıysam da kalıcı kokusu olan bir parfüm bulamadım. Lütfen önerilerimizi paylaşalım ..a.s

ne kadar aradıysam da kalıcı kokusu olan bir parfüm bulamadım. Lütfen önerilerimizi paylaşalım ..a.s

canım benim bildiğim avonun foraway isimli ürünü var fakat kış için daha tercih ediliyo bir sıktınmı rahat 3-4 gün çıkmıyo üzerinden şuan percive kullanıyorum fakat foraway kadar değil bende incandessenceyi merak ediyorum inşallah alıcam benim bildiklerim avonunkiler

benim bildiğim kadarıyla alkollü olanlar çok kalıcı olmuyor yada vücuttan vücuda değişiyor biz arkadaşımla bi parfüm almıştık aynı anda sıktık onda daha kalıcı oldu bende uçtu gitti :1no2:sanırım vücudum alkollü parfümleri kabul etmiyor alkolsüz parfüm daha kalıcı oldu bendea.s

avonun bi çok parfümü çok kalıcı yeni çıktı bi tane var kırmızı kutuda fire sanırım adı tabiki foraway de çok kalıcı ..bide cd.hypnotic posion süper

canım benim bildiğim avonun foraway isimli ürünü var fakat kış için daha tercih ediliyo bir sıktınmı rahat 3-4 gün çıkmıyo üzerinden şuan percive kullanıyorum fakat foraway kadar değil bende incandessenceyi merak ediyorum inşallah alıcam benim bildiklerim avonunkiler
incandessence alıcam demiştim siparişim dün geldi sıkalı yaklaşık 1 gün oldu ama hala buram buram kokuyo ben memnun kadım

pur blanca senn dediğin gibi bir koku ben sıkıp sinemaya filan gidiyordum otobüsle hemde kokusundan hiç bir şey eksilmiyordu benm çok hoşuma gitmişti kokusu bide tene uyum çok önmli ben kumralım sende nasıl durur bilemiycem

kesinlikle coco chanel mademoiselle 2 gün kokusu tenimden gitmedi,hypnotic poison ve amor amor'u da öneririm bütün gün kalıcı oluyo. cokacimcoook

kesinlikle coco chanel mademoiselle 2 gün kokusu tenimden gitmedi,hypnotic poison ve amor amor'u da öneririm bütün gün kalıcı oluyo. cokacimcoook

zeynep.ss kullandığın coco chanel orijinal mi acaba.ne zamandır benim kokum diyebilceğim bir koku arıyorum.önceden mademoisellyi kullanmıştım,ama açık parfum satan yerlere gittiğimde hep hüsrana uğradım.nerden aldığını sölersen memnun oluruma.s.

zeynep.ss kullandığın coco chanel orijinal mi acaba.ne zamandır benim kokum diyebilceğim bir koku arıyorum.önceden mademoisellyi kullanmıştım,ama açık parfum satan yerlere gittiğimde hep hüsrana uğradım.nerden aldığını sölersen memnun oluruma.s.

cnm bende orjinalide var ama öyle çok kullanmıyorum.teyzem yurtdışından getirmişti bana.
günlük kullanım için D&P'den almıştım.kokusu orjinaliyle aynıydı neredeyse ve 2 gün cıkmadı tenimden herkeste çok beğendi.kac gün oldu hala kokusu saclarımda var gercekten güzel parfümcokacimcoookcokacimcoooka.s.

Back