• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Kalıcı makyaj madurları buraya

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak
Ankara da yaptırmak isteyenler kesinlikle Korvars Cosmetics & Beauty güzellik merkezindeki kalıcı kaş uzmanı olarak adlandırılan kişiye!!!yaptırmasınlar.Benim kaşlarımı mahveden yer.Pudralama kaş istiyorum dedim ama bana bilinen dövme kaş yapıldı.Bunu gittiğim güzellik merkezlerindeki en iyi uzmanlardan 3-4 tanesi söyledi.Renk bildiğiniz simsiyah bir renk.Ve benim saçlarım o zaman açıkken ve cilt tonum açıkken(bu arada sırf kaşlarıama uysun diye saçlarımı istemeye istemeye koyulaştırdım).Yapılan açıklamada kaş kontürü saç ve cilt tonuna göre yapılmaz kaş rengine göre yapılırmış.Bilinen kapkara karakalem bir çalışma ,teknik dövme kaş pudralamayla alakası yok çok derine yapılmış(pudralama kaş yapmayı bilmiyorum dese yaptırmayacaktım ) ve kaş tasarımı yapıp bana bu şekilde olacak dedikten sonra işlem yaparken yardımcısını çağırıp ağda makinasını isteyip kaşlarımın olan yerlerini alıp bide oraya tekrar karaladı.Şu an toplamda 4 kez solüsyonla sildirmeye çalıştım.Baktım boya silinmiyor boyanın markasını yapan şahsa sorduğumda verdiği yanıt' boyanın firma sahibi uzman olmayan kişilere bilgi verilmesini istemiyor' deyip bana böyle bir akıldışı açıklama yaptı. Bütün güzellik merkezleri gittiğinizde boyalarını gösterip hangi kalitede boya kullandıklarını söyler.Hatta firma sahipleri tam tersi boyalarının reklamının yapılması ister. Bildiğiniz insanı cahil yerine koyup kandırmaya çalışıyorlar.Bunla Baktım olmuyor picosil lazerle sildirmeye başladım.Kaşın ne tekniği ne rengi ne şekli hiçbirinde düzgün bir şey yapılmadı. İnsan içine çıkacak durumda değildim.Hakkımın zerresini helal etmiyorum.İsteyenlere kaşımın yapılmadan önceki yapıldıktan sonraki halini de gösterebilirim.

Back