kızlar ben geçen yaz yaptırdım düğünümden önce bendede seyreklik vardı hemde iyi olduğunu düşündüğüm biryere yaptırdım 500lira bayıldım kadın çinde eğitimini falan almış benim saçlar sarı kadın kalktı bana kapkara bir kaş yaptı rengi açılacak dedi ilk zamanlarki aşamalar çok zor inanın devamlı krem sürüyorsunuz gece yatarken bağlıyorsunuz etrafa bulaşmasın diye sonra kabuk bağlıyor dökülüyor ben bir aya yakın bekledim ama açılmadı kara kara kaşlarla gezdim iğrençti işyerinde yemeğe bile çıkmadım anlayın yani sonra kadını aradım söyledim ne zaman açılacak zamanla ee benim düğünüm var zaten panik olmuşum düğünümde olmasa o renk açılana kadar o kaşlarla gezemezdim gel bakalım dedi sonra Allahtan rengi açılabiliyormuş biraz kızıllık katması gerekiyormuş yaptı güzeldi ilk zamanlar ama bir yılı doldurmadan rengi açıldı resmen pembeye dönüştü renk saç sarı kaş pembe sözde 5 yıl garantili yaptı resmen aldatmaca şimdi gelin tekrar yapalım diyor tekrar kapkara yapacak o aşamalrdan geçmem gerekiyormuş zamanla açılacakmış çektiğiniz acıda cabası inanın çok acıyor kanıyor kendi sayfasındaki resimlere aldandım ordaki resimlerle yaptığı işin alakası yok hiç memnun kalmadım sakın yaptırmayın dostancıda tren istasyonunun arkasında bu güzellik salonu ismi lazım değil ben şimdi kaş ektirmeyi düşünüyorum hem kalıcı geçicide olmuyor hemde kıl ekiyorlar sonuçta yapayda durmuyor dövme yapay duruyor kaş eken merkezler var hemde bence daha hesaplı olur aklınız varsa kalıcı kaş dövmesi yaptırmayın!!!