- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Bence kesinlikkkkkle bir dovmecide dovme yaptirma kaslarina, cok avam duruyor benim fikrime gore. Ama referansi iyi olan bir estetik kliniginde kalici makyaj ile boyatabilirsin kaslarini. Alternatifin oluyor bir suru. Kaslari tel telmis gibi gosteren bir uygulama var bir kere, yogunlugu senin keyfine kalmis (oyle dovmedeki gibi dumduz bir hat gecmiyor simsiyah yani). Hem renk secimi de yapabiliyorsun. Son derece dogal duruyor. Ben gozumle gordum, arkadasimin resmen taranmis gibi kaslari oldu, cok cici duruyor.
Bence kesinlikkkkkle bir dovmecide dovme yaptirma kaslarina, cok avam duruyor benim fikrime gore. Ama referansi iyi olan bir estetik kliniginde kalici makyaj ile boyatabilirsin kaslarini. Alternatifin oluyor bir suru. Kaslari tel telmis gibi gosteren bir uygulama var bir kere, yogunlugu senin keyfine kalmis (oyle dovmedeki gibi dumduz bir hat gecmiyor simsiyah yani). Hem renk secimi de yapabiliyorsun. Son derece dogal duruyor. Ben gozumle gordum, arkadasimin resmen taranmis gibi kaslari oldu, cok cici duruyor.
Tabikide canım eğer yaptırırssam detaylı eklerim
Dün yaptırmaya gelen bi bayan oldu meryem abla tavsiye etme
Bu arada bahsettiğim kadın asıl güzellik uzmanı dövmeyi de öyle aman aman büyük modeller yapmıyor mesela kadın faslı benimde dövmem farsçaydı ondan yaptı büyük renkli dövme bildiğim kadarı ile yapmıyor 3 ayrı şubesi var eğer olurda karar verirsem zaten orada yapmıyor beşiktaştaki güzellik merkezine çağırıyor randevuyu oraya veriyor yada ısrar edersen malzemeleri getiriyor basit bi dövmeci değil ama diğeri ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin yada bakabileceğim özelden bi link yada site
Canım üstteki Yorum senin değilmi asla bi dövmecide yaptırma demişsin bende yapacak kadından bahsettim meryem abladan fala filan
Hayatim ustteki yorum benim de okudum okudum anlamadim ne demek istedigini ya, benim Turkcem bozuldu mu artik burada, sen mi anlatamadim anlamadim ayol :roflol:
Link istemissin ama ben turkiyede degilim bilmiyorum adres referans veremicem maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?