• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranlar

Hilalce76

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
150
51
13
35
Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim

Nette öyle okuduğum ıcınn dedım yoksa bu konuda tam bilgim yok benım doktor neye dikkat et dedı vs bılgı verırmısın
Canım benim doktorum bağdaş kurup oturma oturmak için bacak bacak üzerine atıp oturmamı istedi krem verdi bunları düzenli kullan hareketlerini biraz yavaş yap bacaklarını ayırma dedi o kadar

Bende 26 Aralık’da kalıcı yaptırdım Ankara’da. Dikişlerin düştü mü bana bilgi verir misin tekrar kontrole gitmedim ama benim 9. günüm ve ağrım yok senin nasıl geçti süreç

Merhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Canım ben oldum. Daha salı gunu oldum ayni zamanda vajinal daraltmada yaptirdim 5.500 tl yaptirdim suan da wc bile zor gidiyorum surekli ishal edici seyler yiyorum cok dikkatli davraniyorum antepte en iyi doktorlardan birtanesine yaptirdim inan edin piskolojim o kadar duzeldi ki herkese tavsiye ederim

Bende 26 Aralık’da kalıcı yaptırdım Ankara’da. Dikişlerin düştü mü bana bilgi verir misin tekrar kontrole gitmedim ama benim 9. günüm ve ağrım yok senin nasıl geçti süreç
Canım benim dikişlerim 15 gün sonra düştü ağrım benimde olmadı

Canım ben oldum. Daha salı gunu oldum ayni zamanda vajinal daraltmada yaptirdim 5.500 tl yaptirdim suan da wc bile zor gidiyorum surekli ishal edici seyler yiyorum cok dikkatli davraniyorum antepte en iyi doktorlardan birtanesine yaptirdim inan edin piskolojim o kadar duzeldi ki herkese tavsiye ederim
Çok pahalı değil mi ya

Back