Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalıcı mı oldunuz ne kadar ödediniz işlem ne kadar sürdüMerhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
25 30 dakika arasındaydı kalıcı işlemle oldum canımKalıcı mı oldunuz ne kadar ödediniz işlem ne kadar sürdü
Kalıcıyı cok onermıyorlar ne kadar ödediniz25 30 dakika arasındaydı kalıcı işlemle oldum canım
Canım geçiçi risk adama ne dycem beni bugün idare et diyemezsin ki 1 hafta içinde ilişkiye girmen lazım o çok sıkıntı Allah koysunKalıcıyı cok onermıyorlar ne kadar ödediniz
2700 ödedim benKalıcıyı cok onermıyorlar ne kadar ödediniz
Nette öyle okuduğum ıcınn dedım yoksa bu konuda tam bilgim yok benım doktor neye dikkat et dedı vs bılgı verırmısın2700 ödedim ben
Canım benim doktorum bağdaş kurup oturma oturmak için bacak bacak üzerine atıp oturmamı istedi krem verdi bunları düzenli kullan hareketlerini biraz yavaş yap bacaklarını ayırma dedi o kadarNette öyle okuduğum ıcınn dedım yoksa bu konuda tam bilgim yok benım doktor neye dikkat et dedı vs bılgı verırmısın
Kayseride kalıcı yapan yok tavsiye eden de yok ya kına günü yada düğünden 2 gün önce gel diyolar kesin sonuç diyolar ama gerçekten büyük sorun kına günü gitmekEminim canım Mersin’de yaptırdım
Canım ben oldum. Daha salı gunu oldum ayni zamanda vajinal daraltmada yaptirdim 5.500 tl yaptirdim suan da wc bile zor gidiyorum surekli ishal edici seyler yiyorum cok dikkatli davraniyorum antepte en iyi doktorlardan birtanesine yaptirdim inan edin piskolojim o kadar duzeldi ki herkese tavsiye ederimMerhaba kızlar yaklaşık 1 hafta önce kızlık zarı dikimi oldum benim gibi bu işlemi olanlar var mı bilgilendirelim birbirimizi korkan arkadaşlara da destek verelim
Canım benim dikişlerim 15 gün sonra düştü ağrım benimde olmadıBende 26 Aralık’da kalıcı yaptırdım Ankara’da. Dikişlerin düştü mü bana bilgi verir misin tekrar kontrole gitmedim ama benim 9. günüm ve ağrım yok senin nasıl geçti süreç
Çok pahalı değil mi yaCanım ben oldum. Daha salı gunu oldum ayni zamanda vajinal daraltmada yaptirdim 5.500 tl yaptirdim suan da wc bile zor gidiyorum surekli ishal edici seyler yiyorum cok dikkatli davraniyorum antepte en iyi doktorlardan birtanesine yaptirdim inan edin piskolojim o kadar duzeldi ki herkese tavsiye ederim
Kime yaptırdın ne kadar ücret verdinCanım benim dikişlerim 15 gün sonra düştü ağrım benimde olmadı
Mersin’de yaptırdım 2700 ücret verdimKime yaptırdın ne kadar ücret verdin
Benim bugün 10. günüm ve bir parça ip düştü normal mi acaba kontrole daha gitmedimMersin’de yaptırdım 2700 ücret verdim