- 19 Aralık 2016
- 9
- 1
- Konu Sahibi candancanx3
merhabalar benim.gibi magdur olup bu yola bas koymus arkadaslar kalici kizlik zari diktirip sonuc alanlar oldu mu ? olumlu sonuc alan arkadaslar ulasabilirse cok sevinirim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalıcı dikim yaptırdım ama henüz sonucu bilmiyorum 2017 ekimde öğrenicem insallahmerhabalar benim.gibi magdur olup bu yola bas koymus arkadaslar kalici kizlik zari diktirip sonuc alanlar oldu mu ? olumlu sonuc alan arkadaslar ulasabilirse cok sevinirim ..
Siz ameliyat oldunuz mudaha cokmus benim dugun temmuzda
Hangi ilde düşünüyosunuz acaba ank mıyok hayir arastirma yapiyorum.hala
Nerede yaptırdınız acaba? birde cok ağrısı olan br operasyon olduğunu duydum sizde durumlar nasıldırKalıcı dikim yaptırdım ama henüz sonucu bilmiyorum 2017 ekimde öğrenicem insallah
Selam candancan evet bende dugunumden iki ay once yaptirdim filep yontemi tamamen estetik ve evlendigimde hic sorun yasamadim kanamam oldu esim anlamadi istersen gittigim hekimin adini veriyim Ankarada Dr Derya Korkmaz cok mukemmel bir hekim Salicakla kaldaha cokmus benim dugun temmuzda
Selam candancan evet bende dugunumden iki ay once yaptirdim filep yontemi tamamen estetik ve evlendigimde hic sorun yasamadim kanamam oldu esim anlamadi istersen gittigim hekimin adini veriyim Ankarada Dr Derya Korkmaz cok mukemmel bir hekim Salicakla kal
Candancan 20dk suruyor hic birsey duymadim ve abarttiklari gibi agrim olmadi ertesi gun isbasi yaptim canim dedimya isini bilen hekim Derya hocama tesekkurlerimi borc bilirim benim mutluluk anaktarim oldu
Candancan 20dk suruyor hic birsey duymadim ve abarttiklari gibi agrim olmadi ertesi gun isbasi yaptim canim dedimya isini bilen hekim Derya hocama tesekkurlerimi borc bilirim benim mutluluk anaktarim oldu
Öğrenebildin mi sonuç nasıldı yani lütfen yardım eder misinKalıcı dikim yaptırdım ama henüz sonucu bilmiyorum 2017 ekimde öğrenicem insallah
Olumlu sonuçlandı canımÖğrenebildin mi sonuç nasıldı yani lütfen yardım eder misin
Acile gidince aciklama olarak nededi? Gizli yapilan bir islem sonucta bu3 gun icinde ayaga kalkicaginiz soyleniyormus ama bir arkadasimda ameliyatdan dolayi iltihap oldugu icin 15 kalkamadi ve acile goturmwk zorunda kaldi soyledigine gore sislik oldu ve ve aci hiswtti ameliyatdan sonra ama tabi neden bu sekilde oldu bilemiyorum anlatilan bu
Bende yaptirdim 5 gun oldu sanirim :) benim hic agrim olmadi denelecek kadar az ama bu kisiden kisiye degisir bencemerhabalar benim.gibi magdur olup bu yola bas koymus arkadaslar kalici kizlik zari diktirip sonuc alanlar oldu mu ? olumlu sonuc alan arkadaslar ulasabilirse cok sevinirim ..
Canim sendd turgay beye yaptrmistin dimi?darmi seninki de actirdin mi peki? Zamanla aciliyomuOlumlu sonuçlandı canım