Kalıcı kaş, kıl tekniğiyle kaş yaptırma

Eceatakan12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
3
1
30
İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)

arkadaslar neden böyle seyler ile zaman harcıyorsunuz merak ediyorumm ya :

İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)

Merhaba, Estetik International kliniklerimizde kaş ekimi yapılmaktadır. Fiyat bilgisi konusunda Sağlık Bakanlığınca belirlenen bazı kurallar var, bu sebeple, size özel mesaj yoluyla ulaşacağız, lütfen özel mesajınızı kontrol edin

ben kartal da birini duydum instagramdan takip ediyorum 650 TL dedi kıl tekniğine
dilek kaya yapan kişinin adı ,fotolarda begendim baya ben de yaptırcam galiba

Kesinlikle Murat Akyol diyorum instagramdan takip ediyorum bugüne kadar gördüklerimin en iyisi çok doğal kaşlar yapıyor kıl tekniği ile.
En son 750 idi fiyatı ama bazen kampanya fln yapıyor 550 düşüyor :)
İlk fırsatta ben de istiyorum insanın yüz ifadesi değişiyor

kaş için ünlülerden aslı şeni beğenirim.instagramında o paylaşmıştı leventte bi yerin ismini vermişti. ashley joy olarak instagramda aratın geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştı burcinsivrioglu diye birini.ama fiyatını bilmiorum.biraz pahalı olabilir. nisanda ben de yaptırmak istiyorum.

Slm arkadaşlar her önüne gelen kas kont ve kıl tekniği çalışıyo insanlar artık ticarete dökmüş bu işi sivas ta yapan bi bayan var af güzellikte yaptığı iş mükkemmel eğitimini yurt dışından almış çok prensipli ve temiz yapıyo

leyla inanır kozmetikte yaptırdım çok memnun kaldım kıl tekniği ile uygulama yapıyorlar Hatice İnanırla mutlaka tanışın hem nişantaşında hemde Şaşkınbakkalda yerleri var

Merhaba arkadaşlar. Bende dün yaptırdım kıl tekniğiyle fakat inanılmaz derecede acıyor ve kanıyor. İşin bu kısmını da düşünün ve acı eşiği düşük olanlar lokal anestezi yaptırsın. Rötüş için gittiğimde kesinlikle lokal anestezi yaptıracağım. O kadar acıya değdi mi derseniz evet çok memnun kaldım :)

Slm arkadaşlar her önüne gelen kas kont ve kıl tekniği çalışıyo insanlar artık ticarete dökmüş bu işi sivas ta yapan bi bayan var af güzellikte yaptığı iş mükkemmel eğitimini yurt dışından almış çok prensipli ve temiz yapıyo
merhaba aceba sivasta kime nerede yaptırdınız bana yardımcı olabilir misiniz? rica etsem

Merhaba, Estetik International kliniklerimizde kaş ekimi yapılmaktadır. Fiyat bilgisi konusunda Sağlık Bakanlığınca belirlenen bazı kurallar var, bu sebeple, size özel mesaj yoluyla ulaşacağız, lütfen özel mesajınızı kontrol edin

merhaba kaş üzerinde dikiş izi varsa ektirme işlemi yapılabiyormu acaba? fiyat konusunda bende msj rica etsem

Arkadaşlar yaptıranlar önceki ve sonraki hallerini paylaşsınlar lütfen,sadece kaşınızı paylaşacaksınız,olmaz mı?

X