- 15 Ağustos 2016
- 127
- 126
-
- Konu Sahibi Leopardesenlitayt
MerhabaMerhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Ben yakın zamanda yaptırdım çok memnun kaldım Etiler hisarüstünde es kuaför dü.öncesinde çizim yapıldı sonra uygulama,fiyatıdaMerhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Burçin Göksu (Buho Beuty) doğal ve iyi tavsiye ederimMerhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Çok büyük sıkıntınız yoksa kaşınızda sakın yaptırmayın derin. Zaten önümüzdeki yıl silik kaş modası gelecek. Bu sefer de kaşlarınızı sildirecek yer arayacaksınız. Bunların hepsi para tuzağı. Doğal kalın. İhtiyaç olursa 5 liralık flormar kalemle boyayın bence. Sonra kalın oldu koyu oldu yamuk oldı. Uğraşır durursunuz. Unutmayın kaşlarınız yüzünüzde en çok dikkat çeken yerde. Yanlış bir işlem sizi bir yıl rezil eder.Merhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.
Tavsiye etmiyorum. Çok mu vahim durumda kaşlarınız. Kalemle çizin çıkın. 1200 tl fiyatlar var. O fiyatı vermek yerine Alın bir kaş kalemi çizin. Enfeksiyon kapanı, rengi çok koyu olanı, kızaranı, grileşeni, sildirmek için uğraşanı... yazık vallahi o paralara...Merhaba, hemen yaptıramayacağım fakat kalıcı kaş yaptırıp memnun kalanların tavsiyelerini istiyorum. Ortalama ücret de yazarsanız gerçekten sevinirim. Araştırdığım çoğu kişi içime sinmedi. Burçin&Berrin' in işlerini çok beğendim. Şimdiden teşekkürler.