• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı erkekleri etkileyen parfüm

Chanel chance
Dolce gabbana the one
Birde lise yıllarımda Prada candy kullanıyordum ben o kadar çok iltifat alıyordum ki anlatamam erkekler sürekli parfümün çok güzel diyordu. Adını çok sordular o dönem.
:KK53:

yeni konu açmak yerine bunu hortlatıyım dedim :dondurma: var mıdır bu ara iltifat aldığınız parfümler?? :kahve:

Kendim pek beğenemesem de Lancome Hypnose sıktığımda iş yerindeki erkekler beğeniyordu.
Bir de geçenlerde Oriflame Amber Elixir sıkmıştım (biraz bolca) o zaman da çok beğenmişlerdi.

Ama benim asıl beğendiğim Kenzo Amour bol bol sıkıyorum kimse sormuyor, heralde koku hiç yayılmıyor. Benim kaderim bu galiba parfümlerimle banyo yapmam gerekiyor ki anca koksun. Şöyle etrafa yayılan bir parfüm bulamadım gitti:işsiz:.

Nasıl bu kadar cok para verebılıyorsunuz soyledıgınız parfumker 300,400,250 lira verırken içiniz gıtmıyor mu?:confused:ben her seferın de yazık gunah o kadar paraya dıyop vazgecıyom valla:KK8:

Nasıl bu kadar cok para verebılıyorsunuz soyledıgınız parfumker 300,400,250 lira verırken içiniz gıtmıyor mu?:confused:ben her seferın de yazık gunah o kadar paraya dıyop vazgecıyom valla:KK8:

emin olun çoğu kişi açık parfüm kullanıyor :D

şahsen ben orijinal kullanıyordum.ama devir ekonomi deviri olduğu için açık parfüme geçtim

koku müptelası iseniz açık parfüm kullanmak ideal bir yol.çeşit çeşit farklı farklı birçok ürüne sahip oluyorsunuz.parfüm kültürünüz de gelişiyor.

aman canım temiz temiz kokayım,işimi görsün yeter diyorsanız tek parfüm alıp orijinal ürüne yönelmek de mantıksız değil :)

başlıkla ilgili yorum yapmak gerekirse ;

erkekler gucci-rush'a bayılıyor.belki çok özel bir parfüm değil ama seviyorlar...

ama erkekleri etkileyen baştan çıkaran bir parfüm yok.onların dikkatini çeken başka noktalar var :D

şimdi şunu çok merak ediyorum erkek ve kadın parfümlerinde erkek erkeğin beğendiğini sıkar kadın kadının beğendiğini ama parfümü ile erkek kadından etkilenir yada kadın erkekten.kadınsı kokulardan hoşlanan erkek varmıdır bilmem. ben erkeksi kokuları severim mesela. koku açısından empati yapsam.erkek olsam iç bayıltan değil de temiz kokuları severdim.erkeklerin kendileri için aldığı kokular fresh ve kolanyamsı.kadındaki arko krem vari bayıltan kokular beni boğardı kadını iticileştirirdi.benim fikrim bu.

Back