• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı erkekleri etkileyen parfüm

Hytnotic poison Dior hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Bende güzel bi parfüm arayışındayım eşimin ve cevremin etkilenecegi bi parfüm istiyorum,biraz hafif ama cezbedici olsun istiyorum..

Chanel chance, yves saint laurent manifesto edp, juicy couture viva la juicy gold couture, escada magnetism, dolce gabbana pour femme.

En cok bunları begendi erkek arkadasım.
juicy couture viva la juicy gold couture. Bu parfumu o kadar duyuyorum ki bayilani cok. Tarif edebilir misin. Cok sekerli diye yorumlar gordum ama seker mi vanilya mi bal mi , mryveli mi cicekli mi ne hissettiriyor bisi bulamadim bu yonde...

juicy couture viva la juicy gold couture. Bu parfumu o kadar duyuyorum ki bayilani cok. Tarif edebilir misin. Cok sekerli diye yorumlar gordum ama seker mi vanilya mi bal mi , mryveli mi cicekli mi ne hissettiriyor bisi bulamadim bu yonde...
Karamel. Karamel ve şekerli bi parfüm ama böyle hafif meyvemsi yani bayan bir tstlılıgı yok. Bence victoria secret sexy little things noir tease ile baya bir benziyorlar

Karamel. Karamel ve şekerli bi parfüm ama böyle hafif meyvemsi yani bayan bir tstlılıgı yok. Bence victoria secret sexy little things noir tease ile baya bir benziyorlar
Hmmmm merak ettim bakicam:) zaten pes ettim populer olmayan silaji yuksek yapayligi olmayan koku aramaktan cunku yok:) yani illa ki populer oluyorlar bu tarz kokular. O yuzden populer ama bakacagim buna da :)

Merhaba arkadaşlar

Sıktığınizda erkek arkadaslarinizdan veya eşlerinizden en cok iltifat aldiginiz parfümleri merak ediyorum.
bnmde enn merakk ettigim konu bu .... :) hani böle sıkarsınn herkes adını ögrenmek ister etrafa yayılır parfüm kokusu ..

kokunu soruyolar mi canim yayılıyor mu

Yanından geçtiğim birçok kişinin aldığını biliyorum merak edip denedim. ve okadar kalıcıki 2 ay önce bir kere giydiğim bir gömleğin üzerinde bile kalıyor. bonus olarakta şöyle nsöylim hiçbir erkeği etkileyemediğini görmedim ;)

Yanından geçtiğim birçok kişinin aldığını biliyorum merak edip denedim. ve okadar kalıcıki 2 ay önce bir kere giydiğim bir gömleğin üzerinde bile kalıyor. bonus olarakta şöyle nsöylim hiçbir erkeği etkileyemediğini görmedim :KK66:
erkekler begenıyooo yanii :KK37:

güzel olanları kıskandığı için beğenmiyor oolmasın :):)
:KK9::KK9: kesinlıklee haklısın canm bazen öle huyları da vardr giydigim kıyafet yakıstımı diye sordumda hayr digerini gy canm der neden diyorm digeri cok yakısmıss fazla ilgi cekme bnce dio parfüm için de acaba aynı seyi mi yapıyoo :))

:KK9::KK9: kesinlıklee haklısın canm bazen öle huyları da vardr giydigim kıyafet yakıstımı diye sordumda hayr digerini gy canm der neden diyorm digeri cok yakısmıss fazla ilgi cekme bnce dio parfüm için de acaba aynı seyi mi yapıyoo :))

tabiki evet kesinlikle kıskançlıklarından :)

incandessence banamı yakışıyor bilmiyorum ama bir sürü erkek tarafından çok seksi bir koku olduğu iltifatını aldım. kimisi masumiyeti simgeleyen bir koku dedi kimi cennet gibi kokuyor dedi kimi ise sadece kokuya bile aşık olabilirim dedi. avonun yaptığı tek güzel şey diyebilirim.

incandessence banamı yakışıyor bilmiyorum ama bir sürü erkek tarafından çok seksi bir koku olduğu iltifatını aldım. kimisi masumiyeti simgeleyen bir koku dedi kimi cennet gibi kokuyor dedi kimi ise sadece kokuya bile aşık olabilirim dedi. avonun yaptığı tek güzel şey diyebilirim.
:KK68: ewet bnde bunu bizzat duydumm erkekler cok begeniyoo haklısınız kesinlıkle bende kullanmak istıyırmm ama herkes bilioo cok tanındı die kullanmak istemedim acıkcasıı .. yoksa hos bi parfümm

Back