• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı erkekleri etkileyen parfüm

Chanel chance
Dolce gabbana the one
Birde lise yıllarımda Prada candy kullanıyordum ben o kadar çok iltifat alıyordum ki anlatamam erkekler sürekli parfümün çok güzel diyordu. Adını çok sordular o dönem.

Chanel chance, yves saint laurent manifesto edp, juicy couture viva la juicy gold couture, escada magnetism, dolce gabbana pour femme.

En cok bunları begendi erkek arkadasım.

Armani She, Si,(Ixora'dan), Prada Candy, Marc Yacobs Daisy (Ironic'ten),
Akşam içinse, Burberry Touch, Michael Kors, Avon Rare Gold...
Gerçi listeyi daha da uzatabiliriz..Eşimin seçimlerimi beğenmediği olmadı hiç saolsun..:)))

Merhaba arkadaşlar

Sıktığınizda erkek arkadaslarinizdan veya eşlerinizden en cok iltifat aldiginiz parfümleri merak ediyorum.
Merhaba hypnotic poıson, lancome la vie est bella çok güzel eşimde çok beğeniyor hypnotic zaten afrodizyak etkili bir koku

Ben sabah sıktıgımda 8 gibi falan öğlen 2 gibi tazeliyordum cankm
Ben outlet bi sayfa var ordan aldım süreklide alışveriş yapıyorum orjinal parfümlerin kutusuz olanları kalıcılığı bire bir mağaza ürünüyle aynı çok memnununm tavsiye ederim

arkadaşlar iyi akşamlar ben bu konuyu çok araştırdım parfümeride 500 600 tl verip parfüm almaktansa orjinal outlet parfüm satan bir yer keşfettim hem çok ilgililer hemde çok kaliteli parfümler black opium hypnotıc poıson lancome ın love lancome tresor rose lancome la vie est bella Narciso veee hermes merveilles aldım çoooookkkk memnunum hlada almaya devam ediyorum sadece takip edip ayırtmam yeterli oluyor orjinal parfümlerim geldiğinde haber verip yolluyorlar adresime. tester outlet hepsini denedim sizlerede tavsiye ederim :) bu bilgiye ulaşana dek parfüme servet verirdim şimdi sizede aktardım. Benim gibi parfüm tiryakilerine selam olsun :)

Back