Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lancome hypnoseMerhaba arkadaşlar
Sıktığınizda erkek arkadaslarinizdan veya eşlerinizden en cok iltifat aldiginiz parfümleri merak ediyorum.
Hiç bayan bir koku değil korkma ne kokular var ağır ağır sıkıyorlar magnetism gayet güzel modernsanirim escada magnetism alacagim ama insanlari baymaktan korkuyorum
oh sevindim bu yorumuna hazir erkekler de begeniyor :)) peki kalici mi canim günde kac fıs gidiyorHiç bayan bir koku değil korkma ne kokular var ağır ağır sıkıyorlar magnetism gayet güzel modern
Ben sabah sıktıgımda 8 gibi falan öğlen 2 gibi tazeliyordum cankmoh sevindim bu yorumuna hazir erkekler de begeniyor :)) peki kalici mi canim günde kac fıs gidiyor
güzel kokuyosun gibi tepkiler aliyor muydun canimBen sabah sıktıgımda 8 gibi falan öğlen 2 gibi tazeliyordum cankm
Evet canım.. Geçtiğim yerde alıyolardı kokumu cok sormuşlardı o dönemgüzel kokuyosun gibi tepkiler aliyor muydun canim
Canım issey miyake nasil bir koku acabaChanel chance, yves saint laurent manifesto edp, juicy couture viva la juicy gold couture, escada magnetism, dolce gabbana pour femme.
En cok bunları begendi erkek arkadasım.
Merhaba hypnotic poıson, lancome la vie est bella çok güzel eşimde çok beğeniyor hypnotic zaten afrodizyak etkili bir kokuMerhaba arkadaşlar
Sıktığınizda erkek arkadaslarinizdan veya eşlerinizden en cok iltifat aldiginiz parfümleri merak ediyorum.
Ben outlet bi sayfa var ordan aldım süreklide alışveriş yapıyorum orjinal parfümlerin kutusuz olanları kalıcılığı bire bir mağaza ürünüyle aynı çok memnununm tavsiye ederimBen sabah sıktıgımda 8 gibi falan öğlen 2 gibi tazeliyordum cankm