Kalıcı dudak dolgunlaştırma

Belgin6

Tweety
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
57
1
Naci Bey,

Benim dudaklarım çok ince ve bundan rahatsız oluyorum.
Ameliyatla kalıcı dolgunlaştırma yapılırken kendimden alınan dokularla bu gerçekleştirilebilir mi ? Ben gögüs küçültme ameliyatı için de sorular sormuştum.
Yan, iki ameliyat bir arada yapılabilir mi ?

Tşk.ederim.

Dudak kalınlaştırmada iki yöntem vardır. Geçici dolgularla hoş görünen dudaklar elde etmek veya kalıcı dolgularla kötü görünümlü dudaklara sahip olmak. Güzel dudak demek büyük dudak demek değildir. Kalıcı dudak dolguları bir şekilde günün birinde dışrı çıkar ve dudak dokunuzu zedelerler (burada bahsettiklerim size piyasada bunun ömrü 3 yıl 5 yıl denilen dolgulardır). Eğer önerilen herhangi bir dudak dolgusu bir yılın üzerinde kalıcı deniyorsa oradan çok çok hızlı bir şekilde uzaklaşın. Kendi dokularınızdan yapılan dudak kalınlaştırmalr ise hem kalıcı değildir hem de çok güzel sonuç vermez. İnce dudaklı hastalarda biz dudaklara yağ enjeksiyonu yaparak hastanın dudağına bir volum kazandırıp ardından geçici dolgularla yılda bir kere devam ederiz. eğer yağ enjeksiyonu yapmazsak çok ince dudaklarda dolgu sanki bir kac hafta durup sonra tamamen kaybolmuş gibi olur.
İki ameliyat bir arada olabilir

Naci bey,

Benimde size bir sorum olucak, ben yaklasik 5 ay once karnimdan alinan yaglan dudak enjectionu yaptirmistim ama sanki ust dudagim tekrar incelmis gibi geliyor bana. Ben yag enjectionunun 90% kalici olarak biliyordum yanlis miyim? Kalici olmasi icin tavsiyeniz nedir?

Ilginize cok tsk ederim.

yağ enjeksiyonu doku olarak yağlı bir bölgeye verilirse (örneğin yanak gibi) oldukca kalıcıdır. amam dudak yağlı bir bölge olmadığı için tekrar incelme olması kaçınılmaz. Ben hastaya sadece bir baska sepeble ameliyat olursa dudaklaqrına yağ enjeksiyonu yapıyorum ve özellikle uyarıyorum ki sonrasında yılda bir dolgu ile enjeksiyon yapmak gerekir. Ozellikle hastanın dudakları çok inceyse dolgu yeterli olmaz bu hastalarda ağız iç tarafında yağ enjeksiyonu yapıp ardından dolguyla devam etmek çok güzel sonuç veriyor.

Merhaba Naci bey,

dudak dolgusu fiyatlari nedir acaba bu konuda bizleri bilgilendirebilirmisiniz? Ve bu dolgularin ömrü ne kadar.

Geçici dudak dolgularını hastanın dudağında istediği kalınlaştırma miktarına ve hastanın dudak yapısına gore değerlendirmek gerekiyor ve 6-8 ay ile bir yıl arası diyebiliriz. Bir yıldan daha uzun süreli dolguları kullanmıyoruz.

X