- 28 Şubat 2013
- 872
- 0
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.641
bu arada ben de kendimi tanıtayım 23 yaşındayım, bursada yaşıorum, 7 aylık evliyim, henüz atanamamış biyoloji öğretmeniyim :)Bahçelievlerde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben de kendimi tanıtayım 23 yaşındayım, bursada yaşıorum, 7 aylık evliyim, henüz atanamamış biyoloji öğretmeniyim :)Bahçelievlerde...
hoşbuldum ne çok yazıyorsunuz yaaa siz
arriba arribaaaaaaaaaa hoşgeldn kanka naptın dünden beri?
ahahah bu vicdan azabıyla yaşayamam gözlerinin bozulmasına neden oldum artık yaşamamın anlamı yok hoşçakal kankeyta hakkını helal et[Bgözlerim seni aramaktan bozuldu işte saati 5 sandım baksana
nasıl gidiyor annelik [/B]
nihaha. bunlar daha hiç bişey gonzalesim..
sen bizi skype de görsen
bu arada ben de kendimi tanıtayım 23 yaşındayım, bursada yaşıorum, 7 aylık evliyim, henüz atanamamış biyoloji öğretmeniyim :)
ahahah bu vicdan azabıyla yaşayamam gözlerinin bozulmasına neden oldum artık yaşamamın anlamı yok hoşçakal kankeyta hakkını helal et
asdkjalkjdşadks deşifre etme bizi nazom skype çökerse bizim yüzümüzden çökceknihaha. bunlar daha hiç bişey gonzalesim..
sen bizi skype de görsen
benden de standart... ev işleriyle uğraşıp duruorum çok sıkıcı yahu ben de kendimi topiğe attım keyfim yerine gelsin die çok şükür topiğimiz eğlenceli bazılarının bdv.dan farkı yokhoşbuldum kanka iyiyim ne olsun yemek yap dizi ile yat uyu işe gel falan filan işte klasik sen nasılsın
hoşgeldn cnm :) asker yolu bekliomuşsun alah sağ salim döndürmeyi nasip etsin :)
hoşgeldn kuzu :) naber?
ve nazom , nurgülüm, sudenazım hepinize selam :) özlediniz mi beni?
benden de standart... ev işleriyle uğraşıp duruorum çok sıkıcı yahu ben de kendimi topiğe attım keyfim yerine gelsin die çok şükür topiğimiz eğlenceli bazılarının bdv.dan farkı yok
inş... evet ya öyle valla saol cnm seni de inş. :) henüz çocuk düşünmüoruz die geçen gün 2 tane civciv aldım onlara annelik yapıorum ben de napim uğraş oluo banaHayırlısıyla atanırsın inşallah... Oyyy taze evlisin demek Allah ayırmasın :)
teknıolojii ilerlettiniz yani
iyi bende bi yandan çalışmaya çalışıyoum ama yavrum
eyv. kanka affetmesen napardım aldım yahu ayıp ediosun ama karpuzlu bulamadım karadutlu aldım olur mu? hani şu gri paketli olan (marka vermeyeyim şimdi reklama girer)Tamam sus sus. affettim seni.
bana sakız alcaktın sen noldu o iş*
asdkjalkjdşadks deşifre etme bizi nazom skype çökerse bizim yüzümüzden çökcek
benden de standart... ev işleriyle uğraşıp duruorum çok sıkıcı yahu ben de kendimi topiğe attım keyfim yerine gelsin die çok şükür topiğimiz eğlenceli bazılarının bdv.dan farkı yok
teknolojiyi kullanabildiğimiz kadar kullanıyoruz valla
ben tekim şu an o yüzden rahaat rahaat yazıyorum
eyv. kanka affetmesen napardım aldım yahu ayıp ediosun ama karpuzlu bulamadım karadutlu aldım olur mu? hani şu gri paketli olan (marka vermeyeyim şimdi reklama girer)
iyiymiş salla işleri boşver ya hep çalış nereye kadar
aynen ya nolcak bizim bu çenemizin hali o değil marmelat nerde ya o da gelmemişfarketmez. her türlü iletişim halindeyiz zaten kanka
Amaan zaten ayda 3-5 kere fatura geliyor zaten ben pek bi iş yaptığım söylenmez. full oturuyorum lak lak yapıyorum burda.
KK olmasa bilmiyrm napardım